Хотели


Booking.com

Booking.com
Travelmix.bg Ви препоръчва:
Резервирайте хотели през нашият партньор Booking.com, предлагащ 1,953,000 хотела в цял свят на невероятно добри цени, гъвкава политика на анулация и хиляди оферти без предплащане. 

Освен хотели, Booking.com Ви дава възможност да резервирате и над 500,000 частни къщи, апартаменти и квартири, разположение както в големи световни столици, така и в малки населени места, където броят на хотелите е ограничен. 

Най-голямото предимство на резервирането на хотели през Booking.com, е че няма скрити такси. Това което пише в условията на резервацията е това което ще очаквате на място. Няма скрити изненади. Рейтънгът на хотелите и хилядите отзиви Ви помагат да направите правилния избор. 

Гъвкавата анулационна политика на Booking.com е сред най-добрите на пазара. Повечето стаи може да анулирате свободно без заплащане на такси до няколко дни преди датата на настаняване. Това Ви дава свободата да променяте плановете си. 

При несъответствия или каквито и да е било проблеми, може да се свържете веднага с денонощния контактен център на Booking.com, който ще предложи решение на проблема Ви в най-кратък срок. 

Разгледайте и предложенията ни с оферти, които изготвяме за Вас всяка седмица. Най-добрите оферти налични за резервация директно онлайн в системата на Booking.com са тук.