СЕЙШЕЛСКИ острови МАХЕ – ПРАСЛИН – ЛА ДИГ


Цени от: 2495 €
Продължителност: 10 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Сейшели

Описание

 
Архипелагът на Сейшелските острови представлява 115 гранитни и коралови островa, обградени от бял пясък плажове, измити от вълните на Индийския океан и покрити с буйна тропическа растителност. Символите на Сейшелите, това са
ДРЕВНИЯТ ПЛОД КОКО ДЕ МЕР И КОСТЕНУРКИТЕ.
 
ПРОГРАМА:

1 ден
Отпътуване от София за Махе.
2 ден
Пристигане и посрещане от представител на фирмата- партньор. Трансфер и настаняване в избрания от вас хотел. Възможност за настаняване на островите:
Праслин (трансфер – с ферибот и шатълбус ), Ла Диг (трансфер – с ферибот и шатълбус ) Махе – трансфер с шатълбус до  хотела.Вечеря.  Нощувка.
3 ден
Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
4 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия (срещу допълнително заплащане.). Свободно време. Вечеря. Нощувка.
5 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане ) .
Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6 ден
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане ) .
Свободно време. Вечеря. Нощувка.
7 ден
 Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия по желание (срещу допълнително заплащане). Вечеря. Нощувка.
8 ден
Закуска. Свободно време за плаж, разходки, пазаруване.  Вечеря. Нощувка.
9 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет  Махе - София.
10 ден
Пристигане в София.
 

Тръгване от:

 • София – Махе – София
Допълнителна информация:
 • Цените са изготвени при следния валутен курс: 1 EUR = 1,95583 лв.
 • Международен паспорт, с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
 • Програмата е индивидуална и не е свързана с минимален брой участници
Начин на плащане:
 • При резервация се внася депозит в размер на 50% от основния пакет
 • Доплащане 40 дни преди датата на отпътуване
Стандартни такси за прекратяване:
 • Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 •  1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 •  2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 •  3/ под 30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет
Вид използвани транспортни средства: 
 • Самолет
 • шатълбус, ферибот, велосипед – при допълнителните екскурзии
Полетно разписание:
            TK1030  SOF IST        2125  2350
            TK 748   IST  SEZ        0150 1105
            TK 749   SEZ  IST       2310   0630 + 1
            TK1027  IST  SOF       0835   0855

Ваксини
 • Няма медицински изисквания за имунизации
 • Няма специални визови изисквания
Забележка:  
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата на екскурзията може да претърпи промяна в реда на провеждане!
 • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език
 • Минимален брой участници за осъществаване на пътуването: няма
 
Допълнителни екскурзии на място ;
Доплащане за трансфер на туристи Махе – Праслин – 50 евро за възрастен и 35 евро за  дете;
Дполащане за трансфер на туристи Махе – Ла Диг – 75 евро за възрастен и 35 евро за дете.

 
Риф Сафари
На тази вълнуваща целодневна екскурзия ще можете да разгледате морския парк Сейнт Анн. С прекрасната яхта Анахита ще поемете, за да разгледате остров Махе. Ще се качите на борда на кораб – подводница, с него ще се спуснете под вода, за да изследвате дълбините на морския парк. Ще можете да видите съвсем отблизо как се хранят тропическите риби, плуващи край корабчето. Ше имате възможност с шнорхел да се гмурнете и да се запознаете отблизо с невероятните обитатели  на цветните коралови градини на парка.
Очаква ви обяд барбекю и музикални забавления, преди да се отправите по брега към остров Моен. Ше стигнете пеша до там и ще видите гигантските костенурки, които свободно се разхождат, на острова може да посетите старите руини и останали пиратски гробове или просто се отпуснете на прекрасния плаж на острова. Денят завършва с тропически коктейл и лежерен круиз около Морския парк, преди да се върнете в Махе.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете

 
Райски върхове
На тази екскурзия ще можете да разгледате непокътнатото великолепие на северното крайбрежие на Махе, преминавайки през Националния парк Мом. Приятният преход от час и половина през планинската местност ще завърши с пътека, оградена от двете страни с палми, която се извисява над скалистия бряг, между гигантски гранитни камъни и буйни растителност. Разходката завършва в красивия и уединен залив Анс Мажоре, където яхатата Анахита ви очаква.
За тези, които биха предпочели по-спокоен излет, могат да изберат да се качат на яхата Анахита още от столицата Виктория и така да стигнете до Ансе Маджоре, наслаждавайки се на гледките на Махе от морето.
Ше отплавате от Ансе Маджоре и ще продължите към уединения залив на Националния морски парк Байе Терни. Тук ще можете да продължите да плувате, да се гмуркате с шнорхел, да се забавлявате като храните рибките в този естествен аквариум или просто да се излежавате на плажа. На борда ще бъде сервиран вкусен барбекю обяд преди отново да отплувате към столицата.
Цената включва: трансфер, обяд, напитка пунш
Цена на човек: 130 евро за възрастен, 70 евро за дете

 
Опознавателен тур на остров Махе
Този тур изцяло е посветен на живописната красота на остров Махе, най-големият и най-населен остров на Сейшелите, обиколка на острова с климатизиран автобус. Екскурзията започва със столицата Виктория, ще посетите забележителности като часовниковата кула Виктория, многоцветния и пъстър пазар Сър Селвин-Селвин Кларк, като междувременно опитните екскурзоводи ще ви дават богата информация за историческото и културно наследство на страната. Придвижвайки се, ще минете през Санс Суси, ше пътувате през буйни гори и насаждения за чай по един от най-живописните маршрути на Сейшелите.
Ше спрете на място за почивка Mission Lodge, това е най-доброто място за снимки с невероятни гледки към крайбрежието долу, екскурзията продължава с обяд с традиционна креолска кухня в сейшелски местен ресторант. Ще се потопите в спиращата дъха природа на многобройните усамотени заливи по Южното крайбрежие, преди да се отправите към историческа градина за билки и подправки, вашите гидове ще ви запознаят и с уникалната флора и фауна, открита единствено на Сейшелите.
Денят завършва с посещение на местно село, където ще се запознаете с креолската култура и архитектура, ще разгледате няколко креолски къщи, ще се срещнете с местни занаятчии, които сами си произвеждат сувенирите.
Цената включва – обяд
Цена на човек:  90 евро за възрастен , 50 евро за дете

 
Бягство на Ла Диг
Един ден на Ла Диг: атмосферата на живот на този остров е неповторима, тук времето се движи бавно и най-използваният транспорт е велосипедът. Ла Диг е родното място Райската мухоловка, една от най-редките птици в света.
Тура започва от малкото живописно пристанище, разходка на колело продължава през селото Ла Пасе по тесните островни улици и пътеки и ще стигнете до историческото имение Ла Юниън.
Традиционна креолска къща, тя се намира сред извисяващи се кокосови палми, тя едно от най-посещаваните места на острова. От там ще се насочите към световноизвестния Anse Source d'Argent - най-фотографираният плаж в света - с великолепните си гранитни камъни, създаващи уникален пейзаж, разположен върху бели пясъци и облян от кристално чисти води.
Цената включва: трансфер, ферибот, велосипед
Цена на човек: 130 евро за възрастен,  70 евро за дете

 
Праслин - Вале де Мел Ансе Лацио
Не пропускайте да посетите втория по големина остров на Сейшелите - Праслин. С малко население животът на Праслин е тих и спокоен. Най-емблематичното място за острова е гората Вале де Май със своята уникална природа, заслужено получило своето място като обект на световното наследство на ЮНЕСКО. Някога са смятали, че е това е Райската градина, на това вълшебно място има гора с най-големите палмите, които сте виждали някога. Тази гора е родното място и на много други редки видове растителност. Палмата Коко дер Мер и нейното уникално семе е най-голямото на земята, то е още една емблема за Свйшелите.
Разходката продължава до световно известния плаж Ансе Лацио. Този девствен плаж със своите бели пясъци и бистри води е ограден от буйна растителност, граничещ с великолепни гранитни камъни. Тук можете да плувате, да се гмуркате или да се отпуснете на меките пясъци на една от най-добрите плажове на Сейшелите.
Цена на човек: 90 евро за възрастен, 50 евро за дете
 
Вале де Май – полудневен тур
Вале де Маи на Праслин е обект на световното наследство на ЮНЕСКО и притежава недокосната биосфера като никоя друга на Земята. Тук гигантските палми са така сплетени, че трудно се проправя път. Докато се движите през тази древна гора, изпълнена с много ендемични видове палми и рядка фауна, може да срещнете редките видове, населяващи тази девствена природа като например черния папагал на Сейшелите, тигър хамелеона и умалената жаба на Сейшелите.
Вале де Мей също е дом на Коко де Мер; семето е най-големият орех в света, то е известно като мистичен афродизиак от векове и се колекционира от много хора.
Цената включва: трансфер, екскурзовод на английски език
Цена на човек: 90 евро възрастен; 50 евро на дете

 
Ла Диг с лодка и велосипед
Пристигате с ферибот на красивия остров Ла Диг, разходката продължава на велосипед и се впускате в опознаване на този мистичен остров. Впечатляващо за острова са характерните местни домове и креолска архитектура. Най-интересните места са природният резерват и имението l'Union, построено от богати маврицианци, старата мелница, където са произвеждали кокосовото масло, станало известно в цял свят. Последна спирка е най-невероятния плаж Anse Source d'Argent, така популярен от многобройните филми и снимки, които са правени тук.
Цената включва: трансфер, ферибот,велисопед
Цена на човек : 90 евро за възрастен, 50 евро за дете


Изисквания за виза:
В страната се влиза само с международен паспорт, валиден към датата на напускане.
Пътуващите за Сейшелите български граждани (приносители на обикновени, служебни и дипломатически паспорти)не се нуждаят от виза за престой до 90 дни.
Не се изискват специални имунизации.
 

10 причини да посетите Сейшели

1. Слънце, море и плажове
Безспорно Сейшелите са оценени като един от най-търсените тропически острови и би трябвало да бъдат начело в списъка на всеки човек! Страна в Индийския океан, съставена от 115 острова, Сейшелите предлагат множество невероятни плажове, пълно спокойствие, както и многообразие на дейности. Независимо дали търсите романтично бягство или ваканция за цялото семейство, Сейшелите имат за всеки по нещо.
2. Разнообразие на островите от архипелага
С толкова острови в архипелагa е добре да разгледате повече острови докато сте на Сейшели. Придвижването е улеснено или с кратко пътуване с ферибот или с различни опции за трансфер. Направете това пътуване незабравимо, като опитате разнообразието на различните острови.
3.Уединението, което само Сейшелите могат да предложат.
Много дестинации по света предлагат зашеметяващи плажове ... но много малко предлагат пълно уединение. Ето защо Сейшели са толкова уникални. Почти зад всеки ъгъл се крие усамотен плаж, очакващ своите посетители да се потопят в рая. Ако искате да се измъкнете от градската забързаност и не желаете да виждате хорските тълпи – Сейшели са вашето место.
4. Морският свят на океана  - Дайвинг спортове
Въпросът е - кои са най-добрите места за гмуркане? Предлагаме ви да опитате различни места за гмуркане на различни острови и да изберете вашето любимо място. Сред многобройните острови има шест различни морски национални паркове, в които можете  да видите напълно непокътнати гигантски коралови рифове, които са изпъстрени от богаството на морските обитатели.
5.Креолската кухня
С такова разнообразие от различните култури в този островен рай, креолската кухня е експлозия от различни вкусове, приканващи да ги опитате. Местната храна е чудесна причина да посетите Сейшелите. Основните местни ястия са прясна скара от морски дарове, пилешко кокосово къри, папая Chutney и да не забравим за неповторимото къри от октопод!
6.Културното наследство на Сейшели
Архипелагът е населен от уникален микс от етноси, обединени под името Сейшелоити. Тази дестинация е изключителна комбинация от африкански, европейски и дори азиатски влияния. Местното изкуство, музика и архитектура са различни от онова, което ще намерите навсякъде по света, тези острови са магнит за изследователите на различните видове култури и история.
7. Уникалната флора и фауна
Сейшелите са заобиколени от буйна растителност, зелените пейзажи са дом на уникална флора и фауна. Гигантските костенурки, Черният папагал, Райската мухоловка, някои от най-редките видове в света са избрали имено Сейшелите за свой дом.
8. Пешеходни маршрути
За тези, които искат да разгледат островите, подгответе си туристическите си обувки, за да откриете различни върхове и пътеки, които предлагат местните маршрути. Има вероятност да се озовете в уединен залив в края на пътеката и да се насладите на прекрасна заслужена почивка на плажа под някоя палма.
9. Разнообразие от дейности
С толкова много предложения, почивката на Сейшелите може да бъде комбинация от пълен релакс и емоционално презареждане, но може и да комбинира и изпробва риболов от световна класа, Ziplining и парасейлинг. За тези, които искат да запечатат в снимки невероятната гледка от високо, могат да направят живописна обиколка с хеликоптер над островите.
10. Прекрасното време
Кога е подходящото време за посещение на Сейшелите - по всяко време! С целогодишно топло и меко време, Сейшелите са идеалната дестинация, независимо кога планирате да пътувате. Водата на Индийския океан е топла, идеална за плуване и за всякакъв вид друга морска дейност.
Сейшелите са водеща дестинация поради разнообразието от острови, от които можете да избирате уединени плажове, културно наследство, прекрасна местна кухня и голям избор  различни дейности, съчетани с тропическо време през цялата година.
 
Трите основни острова на Сейшели
Сейшелският архипелаг е съставен от вътрешните гранитни острови и външните коралови острови и атоли. Всички заедно 115 острова, нанизани като перли в топлите, бистри води на Индийския океан и всички заедно правят това райско място.
1-ви основен остров Махе
Махе е най-големият и най-населен остров е търговският център на Сейшелите и е дом на столицата на Виктория, международното летище, много големи хотели и курорти, разнообразие от малки хотели, къщи за гости и заведения за нощувка със закуска , на Махе се намира най-високата планина на Сейшелите, а релефа на острова предлага на клиентите приятно разнообразие от живописни плажове, планински гледки и буйни тропически гори. Махе е и културно историческият център на страната, който може да се похвали с множество атракции за посетители.
2-ри основен остров Праслин
Праслин, вторият по големина остров е по-слабо населен и предлага приятен престой за посетителите. Тук се намира Вале де Мей, обект на ЮНЕСКО от световното културно наследство,  тази праисторическа гора е цяло щастие да се види щом сте на острова. Заобиколен от много сателитни острови, Праслин предлага лесна възможност за посещение на много от тях с еднодневни екскурзии, включително Кюриузе, Фелисита, Сестринските острови и, разбира се, Ла Диг.
3-ти основен остров – Ла Диг
Ла диг е популярна дестинация за туристите поради уникалния си чар и зашеметяваща природа. Това е типичният островен начин на живот в най-добрия случай и така както е бил положен от самото му създаване. Предпочитаният начин на транспорт е велосипед или волска количка, но островът е достатъчно малък, за да се придвижите и пеша. Тук на La Digue се намира световно известният плаж, Anse Source d'Argent, вълшебен пейзаж от скулптурни камъни и девствен плаж - вероятно най-фотографираният плаж в света! Островът е мястото и на L'Union Estate. Тази кокосова плантация и мелница е останал жив пример за това какъв е бил животът на Сейшелите преди 200 години.
 
Атолите на Сейшелите
Освен 3 те основни острова в архипелага се намират още 112 по малки острова, които са също така очарователни със своите неповторими плажове. Част от островите представляват луксозни частни курорти и са като едни малки райски оазиси сред океана, това са Bird, Cerf, Denis, Desroches, Round Island, Felicite, Fregate, North, Sainte Anne и Silhouette. За приключенския пътешественик, другите необитаеми външни острови атоли - най-привлекателното в тях е непокътнатата и девствена природа в пълния си разкош. До там може да се стигне с частен трансфер с яхта, това са Poivre, атола Св. Йосиф, Amirantes Group, African Banks, Farquhar Group и, разбира се, емблематичният атол Aldabra. Красотата на Сейшелите е, че всеки остров е толкова различен и уникален в своето очарование. Щом веднъж сте на Сейшелите, опознайте колкото може повече острови, така ще видите и научите много повече за живота на местните хора и природата на това райско кътче на земята.

Република Сейшели
Столицата на Сейшелите е Виктория, причудлив град, разположен на главния остров Махе. Трите основни обитавани острова са Махе, Праслин и Ла Диг. Страната се радва на демокрация със силни социалистически корени и се ръководи от президента Джеймс Мишел и неговата управляваща Сейшелска народна партия. Населението на Сейшелите е приблизително 96 000 души, повечето от които пребивават в Махе. В исторически план хората и културата на Сейшелите са смесица от европейски (френски и британски заселници), африкански (освободени африкански роби) и азиатски (индийски и китайски търговци). Животът е спокоен, цветното и богато културно наследство  се споделя и ползва от цялото население. Официалните езици са английски, френски и Сейшелски креолски. На острова преобладаващ език е английският и най-често говорим език за повечето посетители, за тези, които говорят френски също няма никакъв проблем да се разберат с местните жители, понякога дори се разбират и на креолски. Основната религия, практикувана на Сейшелите, е католическата, има много църкви на основните острови. Има също така няколко англикански, адвентистки, както и джамии и индуистки храмове за малцинствата.  Часовата зона е UTC + 04: 00, а кодът за набиране на държава е +248 (номер).
 
Времето на Сейшелите
Сейшелите са извън циклоновия пояс и се радват на стабилно топло време, а опасните метеорологични условия са изключително редки. Температурите остават постоянни и варират между 24 и 31 градуса по Целзий през цялата година (75 и 89 градуса по Фаренхайт).
Архипелагът е засегнат от две основни метеорологични системи - Югоизточните мусони и Северозападните мусони.
Северозападният мусон е в периода от декември до април. Като цяло това време на годината е по-влажно и горещо от останалите месеци, но все пак също толкова приятно за пътуване пътувания до Сейшелите. По правило югоизточните части на някой от островите ще се радват на по-спокойни води, отколкото тези, засегнати от северно-западните ветрове. Това е нещо, което трябва да се има предвид при избора на хотели на острова.
Югоизточният мусон е в периода от май до ноември. През това време температурите като цяло са по-студени и има по-малко валежи. По правило северозападните части на който и да е от островите ще се радват на по-спокойни води, отколкото тези, засегнати от югоизточните ветрове. Препоръчват се хотели, разположени в северозападната част на острова през това време на годината. Важно е да се знае, че по време на югоизточния мусон понякога е доста бурно и препоръчително е да се ползват трансфери с вътрешен полет, ако човек страда от морска болест
Югоизточният мусон понякога носи морски водорасли на някои плажове в Сейшелите, което невинаги се харесва от гостите на острова.
Валута и жизнен стандарт
Валутата в Сейшелските острови е „Сейшелските рупии (SCR)“.
Долар, евро, британски лири и южноафрикански ранд могат да се обменят в повечето валутни чейндж бюра и в големите банки на Сейшелите.
Повечето заведения приемат кредитни карти, като VISA и MasterCard са най-често срещаните. American Express и Diners Club се приемат в избрани хотели.
Ето пример за приблизителната цена на определени стоки в местните магазини:
Мляко: SCR 28 = 1,82 eur
Бутилирана вода: SCR 15 / 1000ml  - 1 eur
Хляб: SCR 20 на хляб – 1,30 eur
Безалкохолни напитки: SCR 17 / 500ml – 1,10 eur
Бира: SCR 28 / бутилка – 1,82 eur
Плод: SCR 60 Papaya – 3,90 eur
Кокос: SCR 40 – 2,60 eur
Банани: SCR20 – 1,30 eur
 
Как да се движите на Сейшелите?
Коли под наем: Приблизително цените за рента кар започват от Euro 40 на Махе и Праслин. Необходимо е валидно шофьорско свидетелство, на Сейшелите се шофира от лявата страна на пътя.
Коли под наем на Ла Диг: На Ла Диг няма коли под наем, островът е доста малък, за да се го обиколите пеша или да наемете велосипед.
С такси: Обособени места за таксита има на Махе и Праслин.
С ферибот: Местните фериботи се движат между Махе, Праслин и Ла Диг.
Частна лодка / яхта: На разположение са частни лодки и яхти, които могат да се наемат
Air Seychelles предлага местни вътрешни полети до много от вътрешните острови по редовен график.
Полет със самолет / хеликоптер: Може да се наеме самолет или хеликоптер, ако желаете да стигнете до някой по-отдалечен остров.
 
Възможности за настаняване
От къщи за самообслужване на достъпни цени, от малки хотели до луксозни частни острови, Сейшелите разполагат с множество възможности за настаняване, които да отговарят на всеки бюджет или желание.

„Отмяна от пътуване“:
ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 
 

Информация за дати и цени

01.11-23.12.2019/05.01-31.03.2020/01.05-26.07.2020/01.09-30.09.2020
На човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен Дете от 0-5г Дете от 6-11г в двойна стая Дете от 6-11г в единична стая
2495 € / 4879 лева 3785 € / 7403 лева 1484 € / 2902 лева 898 € / 1756 лева 898 € / 1756 лева 1204 € / 2355лева
Savoy Resort & Spa Seychelles 5* (Mahe)
24.12.2019-04.01.2020
На човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен Дете от 0-5г Дете от 6-11г в двойна стая Дете от 6-11г в единична стая
3085 € / 6034 лева 4967 € / 9714 лева 1484 € / 2902 лева 898 € / 1756 лева 898 € / 1756 лева 2495 € / 4879 лева
Savoy Resort & Spa Seychelles 5* (Mahe)
01.04-30.04.2020/27.07-31.08.2020/01.10-31.10.2020
На човек в двойна стая Единична стая 3-ти възрастен Дете от 0-5г Дете от 6-11г в двойна стая Дете от 6-11г в единична стая
2735 € / 5350 лева 4267 € / 8345 лева 1475 € / 2885 лева 898 € / 1756 лева 898 € / 1756 лева 2495 € / 4879 лев

Constance Ephelia Resort 4* (Mahe)
01.11-22.12.2019 г.
На човек в Junior Suite Junior Suite SGL Дете от 0 – 6 г Junior Suite Дете от 7 – 12 г Junior Suite
3335 € / 6522 лева 4853 € / 9491 лева 898 € / 1756 лева 1493 € / 2920 лева
Constance Ephelia Resort 4*
 (Mahe)
23.12.2019-06.01.2020 г
На човек в Junior Suite Junior Suite SGL Дете от 0 – 6 г Junior Suite Дете от 7 – 12 г Junior Suite
4714 € / 9220 лева 8615  € / 16850 лева 898 € / 1756 лева 1493 € / 2920 лева
Constance Ephelia Resort 4* (Mahe)
07.01-17.04.2020 г.
На човек в Junior Suite Junior Suite SGL Дете от 0 – 6 г Junior Suite Дете от 7 – 12 г Junior Suite
3610 € / 7061 лева 5404 € / 10569 лева 898 € / 1756 лева 1493 € / 2920 лева
Constance Ephelia Resort 4* (Mahe)
18.04-13.07.2020 г.
На човек в Junior Suite Junior Suite SGL Дете от 0 – 6 г Junior Suite Дете от 7 – 12 г Junior Suite
3287 € / 6428 лева 4757 € / 9303 лева 898 € / 1756 лева 1493 € / 2920 лева
Constance Ephelia Resort 4* (Mahe)
14.07-31.10.2020 г.
На човек в Junior Suite Junior Suite SGL Дете от 0 – 6 г Junior Suite Дете от 7 – 12 г Junior Suite
3610 € / 7061 лева 5404 € / 10569 лева 898 € / 1756 лева 1493 € / 2920 лева
L'Union Beach Bungalow 5* (La Digue)
1.11.-30.11.19/23.12.19-05.01.20/16.02.-12.05.20/01.07-31.10.20
На човек в двойна стая 3-ти възрастен 4-ти възрастен Дете от 6 – 12 г
2778 € / 5434 лева 1990 € / 3893
 лева
1964 € / 3842
 лева
1693 € / 3312 лева
L'Union Beach Bungalow 5* (La Digue)
01.12-22.12.19/06.01-15.02.20/13.05-30.06.20
На човек в двойна стая 3-ти възрастен 4-ти възрастен Дете от 6 – 12 г
2327 € / 4552 лева 1737 € / 3396 лева 1719 € / 3362 лева 1509 € / 2952 лева
Paradise Sun 4* (Praslin)
01.11-21.12/06.01-31.07.20/24.08-31.10.20
На човек в Superior DBL Superior SGL Дете от 0 – 3 г Superior Дете от 4 – 11 г Superior
3437 € / 6721 лева 5230 € / 10230 лева 925 € / 1810 лева 1643 € / 3213 лева
Paradise Sun 4* (Praslin)
22.12.19-05.01.20
На човек в Superior DBL Superior SGL Дете от 0 – 3 г Superior Дете от 4 – 11 г Superior
3739 € / 7312 лева 6552 € / 12814 лева 925 € / 1810
 лева
925 € / 1810 лева
 
 
Paradise Sun 4* (Praslin)
01.08.-23.08.20
На човек в Superior DBL Superior SGL Дете от 0 – 3 г Superior Дете от 4 – 11 г Superior
3494 € / 6832 лева 6062 € / 11855 лева 925 € / 1810 лева 925 € / 1810 лева
 
 

Какво е включено в цената

 • Самолетен билет с AK TK, с включени летищни такси
 • Трансфер летище - хотел - летище
 • 7 нощувки със закуски и вечери в подбрани хотели
 • Медицинска застраховка с асистанс, с покритие 10 000 евро на ЗД” Евроинс”;

Какво не е включено в цената

 • Допълнителни екскурзии
 • Екскурзоводско обслужване на английски език по време на програмата;
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД "Евроинс" - възстановява заплатената сума, при отказ по здравословни и други причини, записани в общите условия по застраховката..
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 02 980 2050, 0889506174
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Запитване


Още оферти