Уикенд идеи: Братислава от Бургас със самолет за 41 евро през Октомври

публикувано на 16.07.2018 07:19Какъв по-добър период за пътуване от Есента, непосредствено след края на летния сезон по морето. Една страхотна оферти за всички жители на Бургас и региона. През месец Октомври 2018 може да си подарите уикенд в Братислава с директен полет на Ryanair. За датите 6 - 9 Октомври 2018 (от Събота до Вторник) цените на билетите са само 41 евро в двете посоки с включени такси:

Можете да резервирате полетите от Бургас до Братислава на сайта на авиокомпания Ryanair или през партньорският ни сайт eSky: Полети Бургас - Братислава 6-9 Октомври 2018

Хотели в Братислава

Братислава е столицата на Словакия, дестинация с приемливи цени. Сред богатия избор от 438 хотели и апартаменти подбрахме няколко предложения според всеки джоб, започващи от 88лв. за двама за целия престой в апартамент! Хубавите хотели в центъра са малко по-скъпи, но отново приемливи.От тук може да разгледате и резервирате стотици хотели и апартаменти в Братислава. Нашата препоръка е по-възможност да резервирате хотела от  Booking.com. Повечето стаи са с безплатна анулация и могат да се резервират без предварително заплащане. 

Сигурни сме, че в Братислава ще намерите достатъчно разнообразие от активности за да се забавлявате добре през дългия уикенд. И все пак, ако това не Ви е достаъчно, може да си подарите еднодневно посещение до Виена. Австрийската столица е само на 60-на километра, а автобусите между двата града са на често. 

Организирана разходка с гид в Братислава за 1 час пък струва 16 евро на човек и можете да резервирате от тук:


Словакия е в Европейския съюз, което прави изискването за здравна застраховка препоръчително, а не задължително. Тук може да прочетете каква туристическа застраховка е най-подходяща за Вашето пътуване