УИКЕНД В ПАРИЖ С ПОЛЕТ ОТ ВАРНА - 3 НОЩУВКИ! (АРХИВИРАНА)


Цени от: 585 €
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Франция

Описание

Гарантирано заминаване всяка седмица! Самолетна програма 4 дни / 3 нощувки.

Програма:

1 ден (Четвъртък) Варна - София - Париж
Полет от Варна в 08:40. Кацане на летище София в 09:30 и полет за Париж в 17:35ч. Кацане на летище „Шарл Де Гол” Париж в 09:10ч. Посрещане от фирмата партньор във Франция. Трансфер с влак RER и настаняване в избрания хотел. Нощувка.
 
2 ден (Петък) Париж
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Bonjour Paris. Обзорна пешеходна туристическа разходка с продължителност около 3 часа (цена – 30 евро на човек; минимален брой туристи - двама). Разходката ще започне от Гранд опера, ще продължим по площад Опера. От там ще се отправим към площад Вандом, за да видим хотел Ritz 5* и колоната, която се издига по средата на площада и която е направена от претопяването на 1250 топа от Битката при Аустерлиц. Следва посещение на Мадлената, църква в стил на гръцки храм. По улица Роял, ще минем през една от най-известните сладкарници, където по желание можете да дегустирате т.нар. макарон - изящен френски сладкиш. Достигаме площад Конкорд, стратегическо място, откъдето се забелязват всички по-големи обекти в Париж и се открива прекрасна гледка към Триумфалната арка. След като преминем през Градините на Тюйлери, ще се озовем пред най-прочутия музей в света - Лувъра (не е предвидено посещение по време на тази разходка). Фото пауза пред стъклената пирамида. От там ще се отправим към на Моста на Изкуствата или Влюбените - желаещите да “заключат„ във вярност любовта си да си подготвят катинарче с инициалите си. Продължаваме по поречието на Сена, за да видим най-стария мост над нея, а след това и Двореца на Правосъдието с неговия изящен първи градски часовник. Ще преминем през Пазара на цветята, след това ще посетим катедралата Нотр Дам. Разходката ще завърши на остров Сент Луи, където можете да опитате от сладоледа Бертион. Нощувка.
 
3 ден (Събота) Париж
Закуска. Свободно време или възможност за Пешеходна туристическа обиколка "Следобед в различен Париж" срещу допълнително заплащане. Продължителност около 3 часа (цена – 30 евро на човек; минимален брой туристи - двама). Програмата започва от Центъра Жорж Помпиду и неговата интересна фасада, площадът пред него, където се събират множество артисти, певци и музиканти, за да изявят публично таланта си. Ще навлезем в квартала Маре - в превод блато, поради блатистия терен в миналото. Oт 13 в. е населяван от евреи. Днес е интересен с добре запазените заведения и магазини в архитектурен стил бобо. Ще видим градината, посветена на малкото момиченце Ане Франк, зад нея Музеят на юдаизма и еврейската култура. Ще се озовем на улица Розие, сърцето на еврейския квартал с множество ресторанти, където може да се опитат вкусни фалафели или френски сладкиши. Ще преминем покрай Историческата библиотека на Париж и ще посетим музея Карнавале и неговите изящни градини. Визитата ще ни отведе до площада на Вожите и къщата на Виктор Юго (входа се заплаща допълнително). Ще завършим обиколката с площада на Бастилията. Свободно време. Нощувка.
 
4 ден (Неделя) Париж - София - Варна
Закуска. Освобождаване на хотела. Самостоятелно придвижване с влака RER до летище „Шарл Де Гол” за полет до София в 13:05 ч. и кацане на летище София в 16:45ч. Полет за Варна в 20:20 и пристигане на Летище Варна в 21:10ч.

Информация за дати и цени

Забележка:
Полетните часове са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение от авиокомпанията седмица преди датата на отпътуване!
 
 Hotel Adagio la defense Courbevoie 4*     
 
Период на пътуване: Възрастен в двойна стая Единична стая
15.06 – 29.10.2018 585 евро / 1145 лв. 722 евро / 1412 лв.
 
Начин на плащане:
 • Депозит 270 евро или 530 лв. при записване.
 • Доплащане 20 работни дни преди датата на отпътуване
Необходими документи:
 • Копие от лична карта или международен паспорт, валидни минимум 6 месеца от крайна дата на пътуването;
 • За непълнолетни, пътуващи сами или с един от родител се изисква нотариално заверено пълномощнo
Вид използван транспорт:
 • Самолет
 • Влак RER
Срокове за анулации и неустойки:
В случай на отказ от туристическото пътуване се прилагат следните условия и неустойки:
 • Депозитът не се възстановява
 • При анулация до 20 работни дни преди датата на отпътуване, се възстановява разликата.
 • от 20 до 0 работни дни – 100% от стойността на туристическото пътуване 
Забележки:
 • Необходим минимален брой участници за осъщестяване на екскурзията: Няма
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане
 • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации
 
Общи условия на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” – повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗД „Евроинс” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни

Какво е включено в цената

Самолетни билети Варна - София – Париж – София - Варна с България Ер с включен багаж и летищни такси в размер 151 евро на човек (към 20.01.2018)
3 нощувки със закуски в Hotel Adagio la defense Courbevoie 4*
Посрещане от представител
Билети за влака RER летище – хотел - летище
Медицинска застраховка с асистанс покритие 5000 евро на ЗД „Евроинс”
Обслужване на български език по време на престоя

Какво не е включено в цената

Пешеходна туристическа обиколка в Париж – 30 евро / 59 лева
Пешеходна туристическа обиколка от Шанз Елизе до Айфеловата кула – 30 евро / 59 лева
Пешеходна туристическа обиколка „Следобед в различен Париж” – 30 евро / 59 лева
Разходи от личен характер
Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗД “Евроинс”
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 02 980 2050, 0889506174
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Още оферти