Сингапур и Малайзия (АРХИВИРАНА)


Цени от: 3795 лв.
Продължителност: 10 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Сингапур

Описание

1 ден /23.01.2018
Полет София – Сингапур /с прекачване/.
2 ден / 24.01.2018
Пристигане в Сингапур. Посрещане и трансфер до хотела. По желание екскурзия с посещение на Марина Бей Сендс с изкачване до панорамната площадка на 57 етаж. Свободно време. Нощуване.
3 ден / 25.01.2018
Закуска. Панорамна обиколка, по време на която ще се запознаете с историята, културата и съвременния живот на града, превърнат от малко рибарско селище в най-модерно пристанище. Поглед към уличките на Малката Индия, един жужащ кошер. Разходка край  старомодните къщи, разположени край реката и внимателно реставрирани, останали в сянката на кулите на финансовия район, статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, историческия хотел Рафълс. Свободно време. Нощуване.
4 ден / 26.01.2018
Закуска. Отпътуване за Малайзия с автобус. Пристигане в Малака, градът от където започва 400-годишната си експанзия малайския султанат. По-късно градът става територия на португалци, холандци и англичани. Днес са запазени много исторически останки, свързани с тяхното управление: църквата Свети Петър от 1710 г., най-старата християнска обител в Малайзия, португалската колония с руините на църквата Свети Павел и Портата Сантиаго, сградата на музея на Малака, построена от холандците. Посещение на храма Ченг Хун Тенг, единствения в който можете да видите трите главни доктрини на местните китайци под един покрив: таоизъм, будизъм и конфуцианство. Разходка из старинните улички, които стигат до брега на река Малака. Посещение на музея Баба Нуня, в който е представена историята на местна етническа група, наследници на смесени бракове между китайци и малайци. Нощуване.
5 ден / 27.01.2018
Закуска. Отпътуване за столицата Куала Лумпур. Настаняване в хотел. Вечерна обиколка, по време на която ще видите града, целия облят в светлини. Разходка из китайския квартал, където тъкмо са отворили нощния пазар. След това ще присъстваме на представление с национална музика и танци, съпроводено от вечеря с местни деликатеси. Нощуване.
6 ден / 28.01.2018
Закуска. Панорамна обиколка, която ще ви покаже историческото и модерното лице на града – посещение на Националния музей, Кралския дворец - отвън, площада на независимостта, гарата в мавритански стил, фото стоп при кулите Петронас. По желание посещение на панорамния мост на кулите. Свободно време. Нощуване.
 
 
 
 
7 ден / 29.01.2018
Закуска. Трансфер до остров Пенанг с автобус. Пристигане и настаняване в хотел. Свободно време. Нощуване.
8 ден / 30.01.2018
Закуска. Екскурзия из историческия център на острова Джорджтаун, запазил исторически сгради от британския колониален период – форт Корнуолис и Еспланадата. Спирка при Къщата Ко Конгси Клан – едно от местата, в които е сниман филма „Анна и краля“, пагодата на Десетте хиляди Буди. Свободно време. Нощуване.
9 ден / 31.01.2018
Закуска. Свободен ден за плаж. Нощуване.
10 ден / 01.02.2018
Закуска. Трансфер до летището за полет Пенанг – Куала Лумпур и Куала Лумпур – София /с прекачване/. Пристигане на следващия ден.

Информация за дати и цени

23.01.2018 - 01.02.2018
На човек в двойна стая Единична стая
3795 лв. 4680 лв.

Какво е включено в цената

 • Самолетни билети с летищни такси;
 • 8 нощувки с 8 закуски в хотели 4*;
 • Една вечеря с програма в Куала Лумпур;
 • Всички трансфери с автобус по програмата;
 • Екскурзии с месни екскурзоводи на руски в Сингапур, Малака, Куала Лумпур и Джорджтаун;
 • Входни такси за музея Баба Нуня в Малака и Националния музей в Куала Лумпур;
 • Медицинска застраховка с асистанс и покритие 25 000 евро на Булстрад;
 • Тур мениджър от агенцията.
 

Какво не е включено в цената

 • Екскурзия до Марина Бей Сендс – 110 лв.
 • Резервация и билети за кулите Петронас –  55 лв.
 • Напитки и бакшиши;
 
 
 
 
 
 
АПОЛО 2000 ООД - офис Дондуков

Адрес: София, ул. Тракия 17 - до парк Заимов
Телефон: 0899298441
Сайт: http://www.facebook.com/tourismtravelandjourney/

Още оферти