Русе - Румъния - Солна мина Сланник и двореца Могошая - Русе (АРХИВИРАНА)


Цени от: 42.00
Продължителност: 1 ден
Транспорт: Автобус
Местоположение: Румъния

Описание

Маршрут: Русе – Букурещ – Солна мина Униря – Двореца Могошоая – Русе
 
Програма:
Отпътуване от  Русе – 07:00 ч, от бензиностанция OMV срещу ж.п. гара Русе за Румъния.
Панорамна обиколка на Букурещ: Патриаршията и Парламента, площада на Победата, площада на Революцията, Националната библиотека, Националния театър, Университетски площад, Триумфалната арка.Отпътуване за долината Прахова. Пристигане в гр.Слъник един от най-известните курорти за лечение на белодробни заболявания в Румъния. Забележителности на курорта -Уникалната Солна планина, Пещерата на булката, Старата солна мина “Униря”, Езерото на овчаря, Зеленото езеро.Посещение на Солна мина „Униря“ гр.Слъник, превърната в туристическа атракция – музей на солта, място за забавления и развлечения. Мината се посещава целогодишно, функционира и като санаториум и се смята за една от най-голямите  в Европа. Слизането в мината става посредством специализиран транспорт на 210 метра под земята. Температурата на въздуха е 13 градуса. В мината се посещават 14 зали достигащи до 50 м височина. Вътре са изградени спортни и детски площадки, кътове за отдих и бюфет. Тук могат да се видят статуи от сол на Траян и Дечебал, както и водопад от сол.Отпътуване за Двореца на княз Константин Бранковяну „Могошоая“, близо до Букурещ.Дворецът се намира на брега на езерото Могошоая. Впечатлява с интересната архитектура в стил Бранковяну -румънско Възраждане от началото на 18 век. В двореца може да се види и запазената църква от онова време.Отпътуване за България. Пристигане в Русе около 19,30 ч.
 
Необходими документи – валидна лична карта. За лица под 18 години, пътуващи сами или с един родител – нотариално заверено пълномощно от двамата или от липсващия родител, акт за раждане и ксерокопие от този документ и задграничен паспорт или лична карта.
 
Обменен курс лея / лев = около 0,50 лв.
Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.
 
Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!

Информация за дати и цени

Дата: 06,10. 2018  
 
Цена: 42.00 лв.

Какво е включено в цената

Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване, застраховка, гранични такси, панорамна обиколка на Букурещ.

Какво не е включено в цената

Цената не включва: входни такси и беседи, медицинска застраховка (задължително доплащане) до 65 години -2 лв., храна.
Входни такси за музеи: Дворец Магошоая – 8 леи, за деца 4 леи.
 
Солната мина – 20 леи за възрастни, 18 леи за пенсионери, 16 леи за деца и студенти (срещу представяне на документ)
" Днтур" ЕООД

Адрес: Воден № 12
Телефон: 888372855
Сайт: http://dntur.com/

Още оферти