Русе - Велинград, Банско, Лещен, Ковачевица, в Гърция пещерата Алистрати – Русе (АРХИВИРАНА)


Цени от: 148.00лв
Продължителност: 3 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: България

Описание

Маршрут: Русе - В.Търново – Габрово -  Велинград – Банско – Драма - пещерата Алистрати - Гоце Делчев - Лещен – Ковачевица - Банско - В.Търново - Русе.
 
Програма:
 
Отпътуване 05:00ч от Русе Дом на културата /Вазата/, от В.Търново 07:00 от  паркинг до Летния театър; Габрово- 07:45 от автобусната спирка на площада пред общината /срещу Априловска гимназия/. За Севлиево-качване от Габрово. Почивка на граф Игнатиево. Отпътуване за Велинград.Почивка на езерото Клептуза.Обяд. Посещение на историческия музей. Разходка в центъра на града. Фотосесия.  Отпътуване за Банско.Настаняване в апартхотел-  апартаменти и студия по 2 и 3 легла. Предложение за вечеря в механа с  музика. Нощувка.
Втори ден: Закуска, 07:00ч. тръгване от Банско за Гърция-пещерата Алистрати.Разглеждане на пещерата. Отпътуване за гр. Драма. Свободно време и обяд.Отпътуване за България. Посещение на живописните родопски селца-архитектурни резервати:Лещен и Ковачевица.Отпътуване за Банско. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Трети ден: 07:30ч. освобождаване на хотела, закуска. По желание присъствие в Неделната празнична литургия в църквата “Света Троица” /осветена през 1835 г./Запознаване със забележителностите на града- музея на Неофит Рилски, Музея на Никола Вапцаров, паметника монумент на Паисий Хилендарски, музея на Паисий Хилендарски с точното копие на килията в Хилендарския манастир, в която е написал История славянобългарская, и др.
В 11:00 отпътуване за София, Севлиево, В.Търново и Русе. Пристигане около 21:00 ч.
 
Да се носят джобни пари в евро при посещението на град Драма и пещера Алистрати.
Минимален брой за осъществяване на пътуването : 40 туристи.
Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи : седем дни преди датата на отпътуване.
 
Забележка: Агенцията си запазва правото за промяна в последователността на посещаваните обекти и мероприятия, както и за  промяна на цената до пет дни датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.Уважаеми клиенти, информацията публикувана тук е с информационна и рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офиса на „ Днтур“ ЕООД!
   

Информация за дати и цени

Дата:  22,23,24 септември 2018 г.                 
 
Цена: 148 лв.
За деца до 12 год.  -10% намаление от цената. 

Какво е включено в цената

Цената включва: транспорт, две нощувки, две закуски, застраховка, екскурзовод.

Какво не е включено в цената

Цената не включва: входни такси за туристическите обекти; храна.
" Днтур" ЕООД

Адрес: Воден № 12
Телефон: 888372855
Сайт: http://dntur.com/

Още оферти