РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.01.19! ЯПОНИЯ И МАГИЯТА НА ЦЪФНАЛИТЕ ВИШНИ (АРХИВИРАНА)


Цени от: 6150 лв
Продължителност: 11 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Япония

Описание

11 дни / 8 нощувки - самолетна програма Ранни записвания до 31.01.2019 г.

Програма

1 ден
Среща на летище София, Терминал 2 в 20:30 ч.и отпътуване за Дохас QatarAirв22:30 ч. Кацане на летището в Доха
2 ден
Кацане на летището в Доха в03:20 ч.Полет за Токио сQatarAir в 06:45 ч. Кацане на летище Ханеда в 22:40ч.в Токио – динамичен, модерен мегаполис с над 13 милионно население. Разположен на „края на Азия”, на брега на Тихия океан, Токио е град на контрастите. Оживен трафик по магистралите и булевардите, неонови светлинни реклами, забързани тълпи по улиците - японската столица притежава всички черти на модерния град от 21-ви век. Но отвъд шума и движението, Токио е запазил своето очарование от отминалите векове. Можете да се разходите по малките улички на един „различен” град, изпълнен с храмове, светилища и хармония. Посрещане oт фирмата партньор и трансфер до хотела.Настаняване в хотел 3*. Свободно време. Нощувка.
3 ден
Закуска. Целодневна панорамна обиколка на Токио с екскурзовод на руски език ивключен обяд. Историческия район Асакуса, където се е съхранил аромата на древно Токио, посещение на един от най-старите будистки храмове Сенсоджи. Улицата със сувенирните магазини Нака Мисе – където са се съхранили и много национални занаяти. Разходка в парка Хамарикю – забележителност на този парк са водоемите с морска вода, нивото на които се мени в зависимост от приливите и отливите. Разходка по рибния пазар Цикуджи – най-големият в Япония. Посещение на изкуственият остров в Токийския залив Одайба. Панорамен вид на Токио и Токийския залив със статуята на свободата. Разходка по една от най-скъпите улици в света – Гиндза.Площада на Императорския дворец в историческия център на града. Посещение на величествения шинтоитски храм Мейджи Джингу – посветен на император Муцухито основателя на съвременна Япония. Свободно време. Нощувка.
4 ден
Закуска.Еднодневна екскурзия до националния парк Никко с екскурзовод на руски език и включен обяд. Този ден ви очаква едно незабравимо пътуване до националният парк Никко – наричат го «Диаманта на Япония» . Националния парк е богат на природни забележителности през цялата година..Парка е известен и с горещите си извори. Тук се намират и Бронзовата пагода Ходо и няколко храма, сред които най-голямият дървен храм. Свещеният мост Синке – ще ви посрещне още на входа и принадлежи на древния храм Футура. Мостът се смята за един от най-красивите в Япония. Императорската вила Тамозава – тук са живяли много членове на императорското семейство в течение на 3 века. Вилата впечатлява с размерите си, 30 000 кв. метра разкош в традиционния стил Едо от периода Меджи. Връщане в Хотела. Нощувка.
5 ден
Закуска. Свободен ден за шопинг индивидуална програма или По желание: еднодневна екскурзия КамакураЙокохамас екскурзовод на руски език и включен обяд. ( Камакура старата столица на Япония и град спътник на Токио. Храма Цуругаока – обграден от дърветата сакура. Много живописен по всяко време на годината. Храма Хасе Канон. Главната забележителност на Камакура е Котоку-ин будистки храм на сектата Джодо в Град. Камакура. Известен е с голямата си будистка статуя, която е открито изображение на Амида Буда – една от най-известните будистки фигури в Япония. Направена от бронз, статуята на Великият Буда е висока над 13 метра и тежи близо 93 тона. Разходка по брега на Тихия океан. Отпътуване за Йокохама, градът е първото пристанище, което започва да приема чужди кораби. Днес се явява вторият по големина град в Япония. Разходка в модерният район Минато Мирай пристанището на бъдещето – тук ще видите интересни дизайнерски идеи. На площада на Кралицата има множество разнообразни магазинчета. Посещение на една от най-живописните градини на Япония – Сенкей, тази градина е национален паметник на Япония. Връщане в Хотела. Нощувка.
6 ден
Закуска. Пълен туристически ден в националния парк Фуджи – Хаконе с екскурзовод на руски език и включен обяд. Националният парк е известен с горещите си извори, живописната природа и прекрасната панорама към пламнината Фуджи. Екскурзията започва с изкачване към планината, която се явява символ на Япония ( изкачването ще е с автобус ). Планината е обградена от 5 живописни езера – затова този район още се нарича и Фуджигоко ( петте езера на Фуджи). Следващият пункт от нашата програма е отпътуване към езерото Кавагучико и изкачване с лифт по пътя Качи Качи към близката планина Тендзо на 1000 м над морско равнище. От панораманата площадка се открива прекрасна гледка към Фуджи и езерата. Отпътуване към националния парк Фуджи – Хаконе в района на горещите извори. От древни времена Хаконе е популярен сред местните жители не само заради красивата си природа, но и заради горещите извори. Посещение на храма «Духа на езерото» - един от най- древните храмове в Япония. Това светилище, което съхранява много реликви, един път на няколко години го посещава императорът с неговото семейство. След завършване на екскурзията трансфер до гарата Одавара и отпътуване за Киото със влака стрела Шинкансен. Посрещане на гарата в Киото от екскурзовода и трансфер до хотела. Настаняване в хотел 3* в Киото Нощувка.
7 ден
Закуска. Туристическа програма в Киото с екскурзовод на руски език и включен обяд. По настоящем Киото е известен исторически и културен център, в който са запазени над 4000 шинтоитски и будистки храма. Въпреки че е модерен град с население от 1,5 млн. души, той до голяма степен е запазил стария си архитектурен стил. Ще посетите замъка Ниджо, построен през 1603 г. от един от най-могъщите шогуни - Токугава Йеясу, като символ на неговата военна и политическа мощ. Обиколката продължава с посещение на Императорския дворец. Храма Рьоанджи „Градината на Щастието“Посещение на музея на Кимоното, замъка Нидзе с великолепната си японска градина. Посещение на Златния храм “Кинкакуджи”, построен в края на 14 век в три различни архитектурни стила – дворцов, стил на самурайския дом и стил на Дзен- будистки храм. Нощувка.
8 ден
Закуска.Пълен туристически денНара – Осакас екскурзовод на руски език и включен обяд. Екскурзията ще започне с сити тур в Осака - третият по големина град в Япония, разположен на остров Хоншу на мястото, където река Осака се влива в залива Джодо. Посещение на Замъкът Осака - построен през 1576 година. Ще имате и време и да се разходите по оживената търговска улица Дотонбори сред пъстроцветни магазинчета и ресторанти.Отпътуване за Нара. Това е първата столица на Япония,като града е основан през 8-ми век. Парка на Нара се намира в центъра на града и в него за съсредотоени повечето забележителности. Парка е място където свободно се разхождат хиляди елени. В шинтоизмът елените се смятат за посланници на боговете, затова освен символ на града тук много ги почитат. Ще посетите древния храм Тодайджи / Великият източен храм/, построен по средата на 8 в. Тук се намира най- голямата дървена статуя на Буда и светилището Касуга Тайша, едно от трите най-почитани шинтоитски гробници в Япония. Настаняване в хотел в Осака. Свободно време. Нощувка.
9 ден
Закуска.Пълен туристически ден Осака – остров Мияджима – Осакас екскурзовод на руски език и включен обяд. 7:30 тръгване от хотела до влака, който направо ще ви отведе до Хирошима. Пристигане в Хирошима и отпътуване до остров Мияджима ( известен като острова на Храма ). До острова ще стигнем с корабче с което пътуването трае 45 мин. По време на круиза ще се насладите на прекрасни гледки към залива и острова. Забележителностите на острова включват светинята на Япония Шинтоитското светилище Ицукушима, което е част от световното културно наследство на ЮНЕСКО. Острова се смята за свещен, тук не се секат дървета и свободно се разхождат елени и маймуни. След обяд разходка в Хирошима. Отпътуване с влака от Хирошима за Осака. Връщане в хотела. Нощувка.
10 ден
Закуска. Сутринта свободно време. Тръгване от хотела, към станцията на метрото. Отпътуване с влака стрела „Шинкасен“. Пристигане на гарата в Токио и трансфер до Летище Нарита. 22:20ч полет на QatarAirза Доха.
11 ден
Кацане на летището в Дохав 04:10 ч. В07:05 чполет от Доха сQatarAirза България. В 12:05ч. кацане на летище София Терминал 2.

Информация за дати и цени

Цена: 6350 лв
 - 200 лв отстъпка за ранно записване до 31.01.2019 г.
 
Цената  на пътуването е калкулирана при курс 1 USD= 1.7лв.При промяна на съотношението долар – лев с повече от 0.03 лв. туроператора си запазва правото да актуализира цената на пътуването.


МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
 • Цената е валидна приминимум 20 туристи.
 • В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията в срок до 20 дни преди отпътуване
 
 
СТАНДАРТНИ ТАКСИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 85 календарни дни преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
2/ от 84 до 35 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
3/ под  35 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет


УСЛОВИЯ ЗА ПЛАЩАНЕ:
 • Депозит - 1500 лев при записване
 • Второ плащане - 2500 лева до 10.01.2019
 • Пълно плащане - до 01.03.2019

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
 • Задграничен паспорт с 6-месечна валидност към крайната дата на отпътуване
 • Лична карта
 • За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!
 • Пътуването е безвизово и безмедицински изисквания за имунизации!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Цената на пътуването е калкулирана при курс 1 USD = 1.7 лв. При промяна на съотношението долар - лев с повече от 0.03 лв. туроператорът си запазва правото да актуализира цената на пътуването.
 • Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
 • Туроператорът предлага на своите клиенти и застраховка „Отказ отпътуване“ - около 2% от пакетната цена, за повече информация попитайте в офиса ни.
 • Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, ЗД „Евроинс АД” или „Мондиал асистънс“.
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001469 на ЗД „Евроинс”.

Какво е включено в цената

 
 • Самолетни билети по направлението:
 • София –Доха-Токио– Доха– София с полет на QatarAir
 • Всички летищни такси по полетите на стойност 290 евро към 15.08.2018г. Летищните такси подлежат на препотвърждение 1 месец преди заминаването.
 • Билети за влака стрела„ Шинкансен“ :
 • Фуджи–Киото
 • Осака - Токио
 • Всички трансфери летище – хотел – летище.
 • 4 нощувки в хотел 3*APAHotelItabashiEkimaeв Токио.
 • 8 закуски на блок маса в хотелите по програмата
 • 2 нощувки в хотел 3* ApaHotelKyotoEkimaeв Киото
 • 2нощувки в хотел 3* Hotel Mystays Shin Osaka Conference Centerв Осака.
 • 6 обяда по време на екскурзиите включени в програмата
 • Туристическа програма:
 • Целодневна панорамна обиколка на Токио с включен обяд.
 • Туристическа програма в Никко с включени такси за обектите и включен обяд.
 • Пълен туристически ден в националния парк Фуджи – Хаконе с включен обяд
 • Туристическа програма в Киото с включени такси за обектите и включен обяд.
 • Пълен Туристически ден в Осака и старата столица Нара с вкключени такси за обектите и включен обяд.
 • Пълен туристически ден Хирошима и остров Миаджима с включено корабче до острова и всички такси за обектите и включен обяд.
 • Туристическа програма по цялото пътуване с включени всички входни такси.
 • Местен екскурзовод на руски език по време на туровете в Япония. Осигурен превод.
 • Водач – екскурзовод, от България
 • медицинска застраховка с покритие 20 000 евро.

Какво не е включено в цената

 
 • разходи от личен характер
 • трансфер на 1 бр. голям куфар Токио – Осака – 20 $
 • Екскурзията Камакура –Йокохама с екскурзовод на руски и включен обяд - 190 долара - 5 ден
 • Доплащане за единична стая – 830 лв
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 02 980 2050, 0889506174
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Още оферти