Нова услуга за фирми, които често изпращат служители в командировка

публикувано на 10.02.2015 13:03

От месец Февруари 2015 платформата за комуникация с туристически агенции www.travelmix.bg предлага нова услуга за фирми – заявка за корпоративно туристическо обслужване.Всяка компания, която използва услугите на туристически агенции за организиране на пътувания като покупка на самолетни билети, хотелско настаняване, организация на семинари, обучения и тим билдинг, чрез www.travelmix.bg може лесно и напълно безплатно да направи запитване за цялостно корпоративно обслужване.

www.travelmix.bg ще изпрати запитването до над 130 регистрирани туристически агенции, които ще подготвят и изпратят оферти за корпоративно обслужване. Така фирмите ще могат бързо и лесно да се ориентират коя туристическа агенция предлага най-подходящите цени, нива на обслужване и условия и да сключат договор за корпоративно обслужване.

Запитване за корпоративно обслужване може да се направи от следният линк: www.travelmix.bg/корпоративно-обслужване/. Много важно е за всяка компания да има надежден партньор в организирането на пътувания. Освен пари, това пести и време на служителите ангажирани в процеса, както и дава сигурност на пътуващите.