Нова година 2019 в ТУРЦИЯ: Кушадасъ, автобус от София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Димитровград, 4 нощувки в х-ли 5* на база All Inclusive с напитки (АРХИВИРАНА)


Цени от: 455 лв.
Продължителност: 6 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Турция - Кушадасъ

Описание

Нова година 2019 в ТУРЦИЯ: Кушадасъ, автобусна програма от София, Пазарджик, Пловдив, Хасково, Димитровград, ПОТВЪРДЕНА!
         
6 дни / 4 нощувки на база All Inclusive с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню

Дата: 28.12.2018 г. 

Цени: от 455 лв.  

ПРОГРАМА
1`ви ден 28.12.2018 
Тръгване в 16.00ч. от София автогара „Сердика“ - бивш "Трафик Маркет", 18.00ч. от Пловдив хотел “Санкт Петербург”. Отпътуване към границата, преминаване. Нощен преход. Рано сутринта преминаване на Дарданелите. 

2`ри ден 29.12.2018 
Преди обед пристигане в КУШАДАСЪ. Настаняване в избрания хотел. Обяд. Вечеря на шведска маса. Нощувка. 

3`ти ден 30.12.2018 
Закуска. Свободно време. По желание - шопинг до гр. Сьоке срещу доп. заплащане или по желание - екскурзия до природния феномен Памуккале и древния град Хиарополис с включен обяд / срещу доп. заплащане /. Обяд и вечеря на шведска маса. Нощувка. 

4`ти ден 31.12.2018 
Закуска. Свободно време. По желание - екскурзия до Ефес- най-големия запазен античен град от древността, къщата на Дева Мария, храмът на Артемида - едно от седемте чудеса на света, посещение на кожена фабрика /срещу допълнително заплащане/. 
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с богато меню, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки и атрактивна празнична програма - Шоу програма включваща ориенталски танци, DJ , томбола и много допълнителни изненади. 

5`ти ден 01.01. 2019 
Закуска от 07:00 – 14:00 часа. Свободно време. По-желание шопинг до гр. Сьоке срещу доп. заплащане. Обяд и вечеря на шведска маса. Нощувка. 

6`ти ден 02.01.2019 
Закуска. Отпътуване за България. По желание - разглеждане на гр. Измир срещу доп. заплащане. Пристигане на другия ден рано сутринта в Пловдив, София автогара „Сердика“ - бивш "Трафик Маркет" 
 
ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА
KORUMAR HOTEL DE LUXE
    
 Кушадасъ, Турция
от 455 лв.
PALM WINGS EPHESUS BEACH RESORT & SPA
    
 Кушадасъ, Турция
от 467 лв.
Транспорт София-Кущадасъ -София с комфортен, лицензиран за международен транспорт автобус.
4 нощувки на база All Inclusive с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню;
БОНУС панорамна обиколка на Кушадасъ
ПОДАРЪК каталог на Турция с всички забележителности, курорти, топ ястия и полезна информация!
Обслужване на място и по-време на пътуването в Турция от представител на ТА и на фирмата партньор
Медицинска застраховка Асистънс / за лица над 65г. доплащане /.

ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПРОГРАМАТА ОТ СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ШЕЛ ПАЗАРДЖИК, ГАЗ ПРОМ ХАСКОВО-ДИМИТРОВГРАД НЕ СЕ ИЗИСКВА МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ! 

ДОПЛАЩАНЕ: 
за отпътуване от Варна и Бургас - 25 лв. на човек в две посоки - Mинимален брой туристи за осъществяване на пътуването: 35 човека. 
Краен срок за уведомяване на потребителя, когато този брой не е набран - 15.12.2018! 
за отпътуване от Велико Търново, Габрово - допл. по 25 лв. на човек, за отпътуване от Казанлък - 15 лв. на човек, за отпътуване от Стара Загора по 10 лв. на човек - тръгванията от всички градове са гарантирани при събрани 20 човека, ако необходимият брой туристи не е събран ще се предложат други гарантирани градове за отпътуване! 

В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ НЕ Е ВКЛЮЧЕНО: 
*всички допълнителни екскурзии на място. 
*екскурзия до Измир 10лв. на възрастен, 5 лв. на дете от 0-12.99г. - заявяване и заплащане става при записване от България! 

ЗАБЕЛЕЖКА! 
НАСТАНЯВАНЕ В АВТОБУСА СТАВА ПО РЕД НА ЗАПИСВАНЕ: 
ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 1 ДО 4 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 30 лева! 
ЗА ГАРАНТИРАНИ ПРЕДНИ МЕСТА ОТ 5 ДО 12 МЯСТО СЕ ДОПЛАЩА - 20 лева! 
ЗА ГАРАНТИРАНИ МЕСТА ПРЕД И ЗАД ВТОРА ВРАТА НА АВТОБУСА - 20 лева! 

УСЛОВИЯ ПРИ ПЪТУВАНЕ И НАСТАНЯВАНЕ В КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ! 
1. Настаняването в хотелите при пристигане става след 14.00 часа, а освобождаването на стаите до 12.00 часа! 
2. При настаняването в хотели на база ALL INCLUSIVE (храна и местни алкохолни и безалкохолни напитки) храненията започват винаги от обяд или вечеря в зависимост от правилника на съответния хотел, никога не започват от закуска! Започването на даден пакет при настаняване с обяд, той приключва със закуска последния ден. При започването с вечеря, приключва с обяд! 
3. Преди настаняване в стаите и след освобождаване на същите не се ползват никакви услуги в хотелите или се ползват срещу заплащане! 
4. При настаняване на трима възрастни в стая с три легла, не се гарантират три оделни нормални легла, тъй като винаги третият възрастен ползва отстъпка от цената и затова се настанява на допълнително легло, същото важи и за всички деца настанени в стандартна стая! Трети възрастен и деца се настаняват на редовно легло само, когато се заплати фамилна стая или апартамент! 
5. Настаняването в стая с изглед към морето или в основна част на хотела става само в случаите където е обявено доплащане за това и съответно е заплатено предварително в офисите и представителствата на ТА. 
6. Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от ТА се съобщават в ден сряда в седмицата на тръгване! 
7. Настаняването в автобусите е според датата на записване! 
8. Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая. 
9. Всички деца имат седалка в автобуса! 

НЕОБХОДИМ ЗА ПЪТУВАНЕТО Е ЗАДГРАНИЧЕН ПАСПОРТ! ВИЗИ НЕ СЕ ИЗИСКВАТ! 

ТА има сключена Застраховка “ Отговорност на туроператора“ по чл. 97 от ЗТ с "Застрахователно дружество ЕВРО ИНС , гр. Пловдив 2, бул. Васил Априлов №102 с полица № 03700100001591 
0028

ГЛОБЪЛ ТУРС ООД

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 86
Телефон: 052/601085; 0899818457
Сайт: http://www.globaltours-bg.com

Още оферти