Нова година 2019 в СЪРБИЯ, Суботица, автобус от София, 3 нощувки, 3 закуски, 2 обяда, 1 стандартна+2 Празнични вечери в Х-л Patria 4* (АРХИВИРАНА)


Цени от: 515 лв.
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Сърбия

Описание

Нова година 2019 в СЪРБИЯ, Суботица, автобусна програма от София, ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА!

4 дни / 3 нощувки, 3 закуски, 2 обяда, 1 стандартна+2 Празнични вечери в Хотел Patria 4*

Маршрут: София - Нови Сад - Суботица - Палич - Келебия - София

Дата: 30.12.2018 г. 
 
Цена: от 515 лв.
 
ПРОГРАМА
4 дни/ 3 нощувки/ 3 закуски/ 2 обяда/ 
2 празнични вечери/ 1 обикновена вечеря/ посещение на винарна с дегустация на 8 марки вина 

Да опознаем Войводина * място, където се срещат различни религии, нрави, разбирания и традиции! 
Република Србиja, Добродошли”! Предстои ви едно весело посрещане на Новата година с жива музика и много танци! 
Суботица е град в областта Войводина, разположен в северoзападната част на Сърбия. Градът е известен със своята архитектура, представена от различни стилове, от готика до Aрт Нуво, означаващ „какво ново в изкуството”. Богатото културно наследство, пищно украсени сгради, eвропейски дух и чар – това отличава града и го прави така очарователен. Четирите църкви, в които се изповядват различни религии са израз на толеранс към релегиозния култ в града. Именно заради това Суботица се определя, като един интересен и красив град. В околностите на град Суботица има две езера: езерото Палич със золоогическата си градина, спортни терени, алеи за разходка и езерото Лудас - защитен природен резерват, в който може да се срещнат редки птици. Градът и района около него е известен с така наречените „Пясъчни вина”, които се отглеждат на пясъчен терен и от там идва наименованието им. 

1 ден /30.12.2018 г./ София - Нови Сад - Суботица 
Отпътуване в 07.30 ч. от София, пл. Св.Ал. Невски в посока Калотина – Ниш – Белград – Нови Сад. Пристигане в Нови Сад, най – големият град на автономната област Войводина, разположен на река Дунав. Известен като градът на 100-те моста. Разходка из центъра на града, свободно време. Продължаване за Суботица. Пристигане и настаняване в хотел Patria 4****. Вечеря с жива музика и с бенда Су. Нощувка. 

2 ден /31.12.2018 г./ Суботица - Палич - винарна „Дворецът на вината“ 
Закуска. Разходка из историческия център на Суботица, където стъпка по стъпка ще открием мултикултурният дух на града: Народното позорище /Народният театър/, Градският театър, Кметството или Градската куча, Синагогата (отвън), православният храм Възнесение Господне, Катедралата Св.Терезия. Зад палитрата от богато украсени сгради, можете да видите стилове от нео-барока, класицизма и по – модерните от XX-ти век. Отпътуване за Палич, град – курорт разположен на едноименното езеро, смятано за най – голямото в Сърбия и известно със своите кални бани и СПА центрове. Със своите забележителни обекти – Водната кула, Кабарето за жени, Голямата тераса, Музикалният павилион, както и добре познатото езеро, уникалната тишина и спокойствие, всяка част от тази магия помага на туристите да открият красотите на това селище. Разходка около крайезерната алея. Посещение на винарна „Дворецът на вината“, където можете да се насладите на 8 марки отлежали вина – Talijanski rizling, Šardone, Sovinjon blan, Don Oliver, Karmen, Tempranjilo, White Bermet and Black Bermet and Black Burgundac. Дегустацията ще бъде придружена от ябълки, сирена и маслини. Връщане в хотела. Обяд в ресторанта на хотела. Свободно време за почивка и подготовка за празничната нощ. Препоръчваме ви да се включите в празненствата, които са през целия ден в центъра на Суботица. Новогодишна вечеря с богато меню, неограничено количество местни безалкохолни и алкохолни напитки, жива музика до сутринта с групата Златне струне с универсален репортоар. 

3 ден /01.01.2019 г./ Суботица - Келебия 
ЧЕСТИТА НОВА 2019 ГОДИНА! Късна закуска. Отпътуване за Келебия, китно селище, разположено на 8 км от Суботица. Именно там освен, че ще посетите една от най – известните конеферми, в която се отглеждат породистите коне липицанер, ще можете да се включите в предвидения обяд на шведска маса в автентична обстановка с жива музика, да опитате различните видове мезета местно производство, придружено с греяно вино и чай с ром. Също така ще можете да се разходите с карета в пряг, ако времето позволява или с шейни. Връщане в хотела. Свободно време за почивка и разходка. ВТОРА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ – т.н. „Реприз“ на сръбски или повторение на предишната Новогодишна вечеря, и то отново с богато меню и жива музика заедно групата Златне струне /напитките се заплащат допълнително/. 

4 ден /02.01.2019 г./ Суботица - София 
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

ЦЕНИ: 
Хотел/ категория На турист в двойна стая Доплащане за единична стая Отстъпка за дете до 10 г. с 2-ма възр.
HOTEL PATRIA – 4* 
ЦЕНА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ до 11.10.2018 г.
460 лв. 54 лв. 150 лв.
HOTEL PATRIA – 4* 
СТАНДАРТНИ ЦЕНИ
515 лв. 54 лв. 150 лв.

Описание на хотела: 
Хотел Patria е хотел 4**** (www.hotelpatria.rs), разположен в идеалния център на Суботица. Комуникативното му място позволява човек да се потопи в атмосферата на историческият център на града и да се усети уникалната смесица на архитектура, традиции и разбирания от Централна Европа и Балканския полуостров. Стаите са удобни и просторни. Ресторант Vojvodinian предлага местна и интернационална кухня, ако искате да се отпуснете с питие или парче торта, можете да го направите в кафе - сладкарница Makarena. 

Цената включва: 
 • транспорт с автобус,
 • 3 нощувки със закуски в хотел 4****,
 • 1 обяд в конеферма в Келебия с жива музика и греяно вино,
 • 1 обяд в ресторанта на хотела,
 • 1 обикновена вечеря с жива музика,
 • 1 Новогодишна вечеря с неограничено количество алкохолни, безалкохолни напитки местно производство и жива музика,
 • 1 празнична вечеря - реприз на 01.01.2019 г. с жива музика /напитките се заплащат допълнително/, дегустация на 8 марки местни вина във винарна „Дворецът на вината“,
 • водач от агенцията,
 • туристическа програма в Суботица, Палич и Нови Сад,
 • мед. застраховка с покритие 5000 EUR на ЗД „Евроинс“.
 
 • Забележка: тръгването от други селища на България, се осъществява при мин. записани 20 туристи и с доплащане от ~45 лв.

Цената не включва: 
 • музейни такси и разходи от личен характер

Начин на плащане: 
 • депозит - 30% от пакетната цена,
 • доплащане - до 20 дни преди отпътуване.

Допълнителна информация: 
 • Парична единица на Сърбия: RSD - Сръбски динар (1 EUR ~ 120 RSD)
 • Доплащане за: единична стая - 54 лв.
 • Отстъпка за: дете до 10 г. с 2-ма възрастни - 150 лв.
 • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
 • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
 • Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт; няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 • 0011

ГЛОБЪЛ ТУРС ООД

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 86
Телефон: 052/601085; 0899818457
Сайт: http://www.globaltours-bg.com

Още оферти