Нова година 2019 в МАКЕДОНИЯ на Охридското езеро, автобус от София и Кюстендил, 3 нощувки + 3 закуски + 1 обяд + 3 Празнични вечери в х-л ДРИЙМ 4* (АРХИВИРАНА)


Цени от: 499 лв.
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Македония

Описание

Нова година 2019 в МАКЕДОНИЯ на Охридското езеро, автобусна програма от София и Кюстендил
   
4 дни / 3 нощувки + 3 закуски + 1 обяд + 3 Празнични вечери в хотел ДРИЙМ 4* 

Маршрут: Скопие - Струга - Охрид - манастира Св. Наум - Битоля

ДатА: 30.12.2018 г. 

Цена; от 499 лв.  

ПРОГРАМА
1 ден 
Отпътуване от София в 6.30 ч. от ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“), в 7.00 ч. от автогара "Сердика", в 8.30 ч. от Кюстендил (бензиностанция "Go Petroleum" на околовръстен път) по маршрут Крива Паланка - Скопие. Пешеходна разходка в Скопие с местен екскурзовод: площад "Македония" с паметника на Александър Велики; старият квартал "Вароша"; църквата "Свети Спас" със саркофага на Гоце Делчев. Свободно време. Отпътуване за Охридската ривиера. Настаняване вечерта в Струга. Вечеря с музика на живо. Нощувка. 

2 ден 
Закуска. Отпътуване за манастира "Свети Наум", разположен на южния бряг на Охридското езеро, сред местност с неповторима природна красота. Посещение на църквата "Св. Архангели" и свободно време в парка на охридските извори. Отпътуване за Охрид. Пешеходна разходка с местен екскурзовод в Стария град (минимум 2 ч.), благодарение на своята автентична архитектура част от листата на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Връщане в хотела. Празнична новогодишна вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! 

3 ден 
Закуска. Свободно време. По желание в 11.00 часа - трансфер до Охрид, посещение на Билянините извори и свободно време. Връщане в Струга. Обяд на плажа "Камелия" с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Втора празнична вечеря с музика на живо, богато меню и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. 

4 ден 
Закуска. Отпътуване за Битоля. Пешеходна разходка: часовниковата кула, улица "Широк сокак", впечатляващата възрожденска църква "Св. Димитър". Свободно време. По обяд - отпътуване за България. Пристигане в София на автогара "Сердика" и ул. "Оборище" (в участъка между пл. „Александър Невски“ и бул. „Васил Левски“) късно вечерта. 
 
ЦЕНИ
 
Дата Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) Двойна стая със спалня (не се гарантира) Двойна стая за комбиниране Допълнително легло за възрастен в двойна стая Единична стая Допълнително легло за дете до 11,99 години в двойна стая
30.12.2018 г. 499 лв. 499 лв. 499 лв. 419 лв. 629 лв. 349 лв.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 
Транспорт с туристически автобус;
3 нощувки със закуски в хотел "Дрим" **** в Струга;
1 обяд с неограничена консумация на местни напитки на 01.01;
1 вечеря с музика на живо в ресторанта на хотела на 30.12 (без включени напитки);
1 новогодишна празнична вечеря с богато меню, музика на живо и неограничена консумация на местни напитки на 31.12;
1 празнична вечеря с богато меню, музика на живо и неограничена консумация на местни напитки на 01.01;
туристическа програма в Скопие, Охрид и манастира "Свети Наум" с местен екскурзовод;
трансфер до Охрид на 01.01 и посещение на Билянините извори;
пешеходна разходка в Битоля;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";
Водач екскурзовод от България;

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 
Входни такси за църквата "Св. Спас" (120 MKD) в Скопие;
входни такси в църквата "Св. Богородица Перивлепта" (100 MKD) в Охрид и църквата "Свети Архангели" в манастира "Свети Наум" (100 MKD);
Входни такси и билети за други музеи и обекти, посещавани по желание;
Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);

ДОПЛАЩАНЕ: 
ползване на двойна седалка от 1 турист - 80 BGN
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в единична стая - 45 BGN
Нощувка преди датата на отпътуване в хотел "Хемус" *** на турист в двойна стая - 30 BGN
За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия - 0 BGN

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ 
Екскурзията се провежда при минимум 24 записани туристи.
Обядът на 01.01 се провежда на плаж "Камелия" при подходящи метеорологични условия. Ако такива не са на лице, обядът ще бъде на закрито.
Хотел "Дрим" **** е разположен в Струга, на брега на Охридското езеро. Стаите са оборудвани с климатик, кабелна телевизия. На разположение на гостите на комплекса са 24 часа рецепция, ресторанти, лоби бар, безжичен интернет достъп, рум сервиз.
Неограничената консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки включва: червено и бяло вино ("Дрим"), местно пиво, ракия, коняк, водка, джин, узо, безалкохолни напитки.
Валутен курс: 1 евро = 61,5 македонски денара.
Часово време: България 12 ч.; Македония 11 ч.
Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
Македония: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Македония: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Туроператорът е сключил застрахователен договор „Отговорност на туроператора“, № 0650000163/001 / 03.07.2018 г. със застрахователно дружество „ЗД Евроинс“ АД 
0005

ГЛОБЪЛ ТУРС ООД

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 86
Телефон: 052/601085; 0899818457
Сайт: http://www.globaltours-bg.com

Още оферти