Нова Година 2019 в Израел - 5 нощувки (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1498
Продължителност: 6 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Израел

Описание

Нова Година 2019 в Израел - 5 нощувки
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


Период : 28.12.2018г. - 02.01.2019г.
6 дни/ 5 нощи
Цена : 1498,00лв.

Програма :

      1 ДЕН 28.12.2018 – Летище Бен Гурион – Йерусалим – Витлеем
екскурзия до израел за нова годинаСборен час на летище София, Терминал 2 в 09:00 часа (задължително 3 часа преди полета), полет за Тел Авив в 11:55 часа. Пристигане на летище „Бен Гурион“ в 14:20 ч. Посрещане в залата за пристигащи от представител на местния туроператор. Заминаване за Йерусалим: Посещение на Гетсимания (мястото на Христовата молитва и предателството на Юда), гроба на св. Богородица (с чудотворната икона на св. Богородица Йерусалимска), “ Стената на плача ”, изглед към храмовия хълм с “Купола на скалата''. Настаняване в хотел във Витлеем. Вечеря. Нощувка /1/ във Витлеем.


      2 ДЕН 29.12.2018 – Витлеем(църквата Рождество Христово) - Йерусалим
екскурзия до израел за нова годинаЗакуска. Посещение на базиликата „Рождество Христово“ във Витлеем – най-голямата забележителност на града и рождено място на Господ Иисус Христос. Пешеходна обиколка на Йерусалим: символичният Кръстен Път ( Via Dolorosa ) – това e улицата, по която в древен Йерусалим е минал с кръста Иисус Христос към мястото на разпятието. Поклонение в храмовия комплекс на Гроба Господен и Голгота – най-святото място за Християнския свят. След поклонението програмата продължава с хълма Сион (Давидовият град), където се намират гробът на св. цар Давид и стаята на Тайната вечеря. Новият Йерусалим – панорамна обиколка. Нощувка /2/.
 
      3 ДЕН 30.12.2018 – Витлеем – Каср ал Яхуд – Йерихон – Мъртво море – Назарет – Кана - Тиберия
екскурзия до израел за нова година Закуска. Отпътуване за Йерихон – най-ниско разположеният град под морското равнище и едно от най-древните селища в света. Манастира на изкушенията, разположен в скалите, където Иисус Христос е постил и се е молил четиридесет дена и четиридесет нощи. Каср ал Яхуд – мястото на Христовото кръщение(възможност за ритуално потапяне във водите на река Йордан). Заминаване за Мъртво море – най-ниската точка в света, около 420 метра под морското равнище. Свободно време за къпане и релакс. Панорамна гледка към Кумран. Отпътуване за Галилея. Посещение на град Назарет, където Архангел Гавраил съобщава на Дева Мария, че ще роди Син Господен, и където е преминала голяма част от живота на Светото семейство: храмът на Благовещението(изграден върху руините на стара византийска църква и дома на Светото семейство. Минаване през Кана Галилейска – мястото на първото Христово чудо, превръща водата във винo.  Вечеря. Нощувка /3/ в Тиберия.
 
     4 ДЕН 31.12.2018 – Тиберия - Капернаум – Табха – Планината на блаженствата – Голан – Нетания
екскурзия до израел за нова годинаЗакуска. Туристическа програма в района на Галилейското езеро: Капернаум - този древен град се споменава в Новия Завет като център на Христовата дейност в Галилея. Разглеждане на останките от древната синагога и руините на къщата на Св. ап. Петър. Табха – мястото на "Чудото с умножаването на рибите и хляба". планината на Блаженствата, където Иисус е казал прочутата си проповед. Посещение на Голанските възвишения, с прекрасна гледка към Галилейското езеро, красивите долини, пасища и планини. Заминаване за Нетания. Вечеря(за тези, които нямат Новогодишна вечеря). Новогодишна Гала вечеря(с доплащане). Нощувка /4/ в Нетания.

     5 ДЕН 01.01.2019 – Нетания – Акра – Хайфа – Кесария – Нетания
екскурзия до израел за нова година Закуска. Туристическа програма Западно крайбрежие: Акрa - една от последните военни бази и столица на кръстоносците за повече от един век: цитаделата на хоспиталиерите, тунелите на тамплиерите, стария град и пристанището. Разглеждане на красивия пристанищен град Хайфа, разположен на брега на Средиземно море. Бахайските градини (отвън) и залива на Хайфа. Кесария – аквадуктът. Завръщане в хотела в Нетания. Вечеря. Нощувка /5/ в Нетания.

     6 ДЕН 02.01.2019 - Тиберия – Тавор – Мегидон - Тел Авив/Яфо – Лод – София
екскурзия до израел за нова годинаЗакуска. Панорамна обиколка на Тел Авив и туристическа програма в Яфо, един от най-старите градове в Близкия изток, намиращ се на възвишение, от където се открива неоценима гледка към брега на Тел Авив и неговите плажове.  Разходка в района старото пристанище. Посещение на църквата с гроба на Свети Георги в Лод (древният град Лида Палестинска). Трансфер до летище „Бен Гурион“. Полет за България в 18:20 ч. Пристигане на летище София около 21:30 ч.


    Туроператорът има сключена  застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл. 97 от Закона за туризма, с полица №: 1655013150000550232 на ЗАД „Армеец”
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)

93


Информация за дати и цени

Дати
28.12 - 02.01.2019 - 1498 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v самолетен билет София – Тел Авив – София  с редовен полет на авиокомпания Ел Ал с включен багаж;
v летищни такси (253 лв. към 10.02.2018 г.);
v 2 нощувки със закуска и вечеря във Витлеем, хотел 3*;
v 1 нощувка със закуска и вечеря в Тиберия, хотел 3*;
v 2 нощувки със закуска и вечеря в Нетания, хотел 3*;
v екскурзовод на български език по целия маршрут;
v луксозен автобус с безплатен WI-FI;
v саунд система със слушалки по време на туровете;
v всички трансфери по програмата;
v всички екскурзии по програмата;
v входни такси за обектите по програмата;
v Сертфикат за хаджийство;
v водач, придружаващ групата по време на целия престой;
v медицинска застраховка асистънс ЗАД "АРМЕЕЦ" АД, с покритие 10 000 евро.

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v бакшиши – 5 долара на турист на ден (общо 30 долара, заплащат се в Израел);
v допълнителни мероприятия и екскурзии (по желание):
v *доплащане за Новогодишна Гала вечеря – 98 евро
v *разходка с лодка по Галилейското езеро – 10 евро
v *обяд в рибен ресторант на Галилейско езеро – 20 евро
v *нощен Йерусалим – 25 евро
v лични разходи.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Условия за резервация:
v Начин на плащане: депозит – 450 лв., копие от валиден международен паспорт, доплащане – до 30 дни преди датата на отпътуване.
v Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 25 туристи.
v Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.
v Необходими документи: задграничен паспорт
v Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
v До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка
v От 59 работни дни до 30 дни – размера на депозита ( 450лв )
v От 29 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването
v В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
v ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни и вътрешни полети и не по-късно от 27.11.2018г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите;
v Информация относно здравните изисквания:  няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Израел
v Пътуване на лица с ограничена подвижност:  Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
v Забележка: пакетната цена е калкулирана по курс 1,65 лв. за щатски долар към 10.06.2018 г. При промяна на обменния валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, фирмата си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.
 
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти