НОВА ГОДИНА НА ОСТРОВ ПУКЕТ (АРХИВИРАНА)


Цени от: 3604.59
Продължителност: 9 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Виетнам

Описание

НОВА ГОДИНА НА ОСТРОВ ПУКЕТ
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


Период : 27.12.2018 - 04.01.2018
9 дни / 7 нощувки
Цена : 3604.59 лв.

Програма по дни

     Ден 1
Първи ден/ 27.12.2018 София – Истанбул – Пукет Полет от летище София – Терминал 2 за Истанбул с Турски авиолинии в 09:45 часа, транзитно кацане в Истанбул в 12:15 часа и полет за Пукет в 15:15 часа.

     Ден 2
Втори ден/ 28.12.2018 о-в Пукет Пристигане в Пукет в 04:30 часа. Посрещане от представител на местния партньор. Трансфер до избран хотел. Свободно време. Настаняване. Нощувка.

     Ден 3
Трети ден/ 29.12.2018 о-в Пукет Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзии. Възможност за посещение на остров Фи Фи с моторна лодка /с включен обяд/. Екскурзията започва в 7:45 часа и приключва към 16.00 часа, в зависимост от метеорологичните условия. Трансфер от хотела до пристанището Royal Phuket. Отплаване към о-в Фи Фи и залива Maя, където са снимани части от филма ‘‘Плажът“ с Леонардо Ди Каприо. Ще имате възможност за шнорхелинг и плуване в чистите води на Loh Samah и Pieh Cove. По врене на плаването ще видите някои от крайбрежните пещери, дом за гнездене на лястовици. Можете да нахраните симпатичните обитатели на ‘‘Плажа на маймуните‘‘, да оцените морския крайбрежните заливчета. Обядът ще бъде сервиран на частен плаж на остров Фи Фи. Завръщане до пристанището на остров Пукет и обратен трансфер до хотела. Нощувка.

     Ден 4
Четвърти ден/ 30.12.2018 о-в Пукет Закуска. Свободно време и възможност за допълнителна екскурзия. Възможност за целодневна екскурзия до залива Phang Nga /с включен обяд/. Днес ще пътувате с автобус и с лодка между красивите гледки на два залива Phang Nga и Ao Luk. Фантастичните варовикови островчета и смарагдово зеленото море ви приканват да се свържете с тази екзотична природа. Повечето от островите са обсипани с красиви пещери с хиляди висящи сталактити. Ще посетите мюсюлманско селце на остров Panyi, както и пещерата Tham Lod. След това ще продължите към острова, известен повече като острова на Джеймс Бонд. Тук е заснет известният филм "Мъжът със златния пистолет“, част от култовата колекция. Завръщане на остров Пукет. Нощувка.

     Ден 5
Пети ден/ 31.12.2018 о-в Пукет (закуска и Новогодишна вечеря) Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Новогодишна вечеря в хотела. ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2019 ГОДИНА!

     Ден 6
Шести ден/ 01.01.2019 о-в Пукет (закуска) Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

     Ден 7
Седми ден/ 02.01.2019 о-в Пукет (закуска) Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия. Възможност за еднодневна екскурзия до Национален парк Као Сок с езда на слонове /с включен обяд/. Националният парк Као Сок се простира на 739 кв. км в южната част от страната в провинция Сурат Тани. Паркът обхваща най-голямата и най-старата гора в Тайланд, която е подходяща за туристически посещения. Екскурзията започва в 7:30 часа сутринта. Трансферът до парка продължава около 2,5 часа. Спирка за кафе пауза и панорамна гледка към залива Као Лак. Около 10:30 часа пристигане в Национален парк Као Сок. Следва един от най-запомнящите се моменти от екскурзията, а именно езда на слонове, която продължава около един час. Обяд в лагер близо до река Сок. След обяд, ще потеглим с кану надолу по река Сок. Канутата са стабилни и безопасни. На разположение са спасителни жилетки и плаването е придружено от местен водач. Плавате заобиколени от варовикови скали, покрити с екзотична тропическа растителност - един свят, който почти непроменен от хилядолетия.

      Ден 8
Осми ден/ 03.01.2019 о-в Пукет (закуска) Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни развлечения. Нощувка.

     Ден 9
Девети ден/ 04.01.2019 о-в Пукет - Истанбул - София Освобождаване на хотела. Ранен трансфер до летище Пукет за полета Пукет – Истанбул в 06:00 часа. Кацане на летище Истанбул в 13:05. В 20:20 часа полет Истанбул – София. Кацане на летище София в 20:20 часа. Край на програмата!


     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 97 от ЗТ с №  03700100001093/16.11.2016г., „ЗД Евроинс” АД
      Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

43

 

Информация за дати и цени

Дати
27.12 - 04.01.2019 - 3624,15 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
v Самолетни билети София – Истанбул – Банкок//Пукет – Истанбул– София с Турски авиолинии;
v  Летищни такси; 
v  Чекиран багаж Ръчен багаж;
v  7 нощувки със закуски в избран хотел на о-в Пукет Новогодишна вечеря в хотел Duangjitt Resort Phuket 4* на о-в Пукет включена в цената;
v  Медицинска застраховка за 10 000 евро на човек

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
v Виза за Тайланд – 35 евро ;
v Храна и напитки извън посочените в програмата;
v  Бакшиши за гид и шофьор – 30 USD на човек за цялата програма Доплащане за единична стая – на запитване ;
v Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация.
v Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ :
v Необходими документи: 
v Визов режим: Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: v Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството; Една актуална снимка.
v Няма задължителни медицински и здравни изисквания. 
v Важно:
                - Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите - до 12:00 ч. в деня на заминаване.
                - Цените са формирани при следния валутен курс: 1 USD = 1.6 BGN към 03.04.2018г. При увеличение на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 5% туроператорът си запазва правото да промени цената към момента на доплащане на пакета. 
                - Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Армеец”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият е приет в лечебно заведение в състояние, в което е било практически невъзможно да се свърже с Асистиращата компания, Застрахованият е длъжен да се свърже с Асистанс компанията на посочените телефони, лично или чрез трето лице, в срок до 24 часа от момента, в който състоянието му позволи, но във всички случаи преди напускане на медицинското заведение. Когато Застрахованият е заплатил сам направените разходи, всички документи по конкретната претенция следва да се изпратят на Застрахователя в оригинал, в срок до 5 дни след завръщането на Застрахования в Р България. Адрес за кореспонденция и предявяване на щети: ЗАД „Армеец“,
v Визов режим:
v Предварително се поставят визи в България. Необходими документи: Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в Кралството; Една актуална снимка. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.  
v Минимален брой участници: 16 човека. Срок за уведомление 20 дни преди заминаване.
v  Начин на плащане: в брой или по банков път при предварително предоставена проформа фактура
v Депозит в размер на 50% от пакетната цена при приемане на офертата и записване.
v Доплащане 40 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на  БНБ.
 v Условия за анулация и неустойки:
v До 60 дни преди датата на отпътуване – размера на внесения депозит при резервиране на пакета   
v От 59 дни до 40 дни преди датата на отпътуване - 70 % от общата сума
v От 39 до 15 дни преди датата на отпътуване - 100 % от общата сума                                     
v  Необходими документи:
· Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
· За младоженци и празнуващите годишнини - сертификат за сключен брак.
· За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от не пътуващия родител (оригинал и 1 копие). v За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.
v Полетна информация: 
27.12.2018 София - Истанбул    09:15 - 12:15  
27.12.2018 Истанбул - Пукет     15:15 -  04:30
04.01.2019 Пукет - Истанбул     06:00 - 13:05 
04.01.2019 Истанбул - София    20:00 -  20:20 
v  Забележка: Туроператорът си запазва правото на промяна в последователността на изпълнение на програмата и допълнителните екскурзии.
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти