Нова година в Тунис - Sentido Phenicia 4* (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1060.00 лева
Продължителност: 6 дни
Транспорт: Чартър
Местоположение: Тунис

Описание

Хотел:
Sentido Phenicia 4*
Местоположение
Хотел Phenicia е съвременен комплекс, който се намира на първа линия, сред огромна палмова и маслинова градина на полуостров Кап Бон на източно крайбрежие на Тунис.
Туристическият район Хамамет Ясмин се намира на 5 км, а центърът на Хамамет на 6км
Стаи
Хотелът разполага с 391 стаи, които имат гледка към залива, басейн или градина.
Всички помещения са много комфортни и разполагат с всичко необходимо за пълноценна почивка. Стаите са оборудвани с:
Балкон
Баня с вана или душ
Сешоар
Телефон
Плазмен телевизор
Wi Fi
Централна климатична система, която работи от 15.06 до 15.09
Сейф срещу заплащане
Почистване всеки ден
Изхранване
Закуска от 6.00ч до 10.00ч в снек бара до басейна. От 10.00 до 12.00 късна закуска в малката зала на снек бара до басейна.
Обяд от 12.00 до 14.00 в ресторанта LeGrand. През летния период от юни до септември от 12.00 до 14.30 в ресторант Барбекю на плажа
Следобедна закуска от 14.30 до 17.30 в снек бара до басейна
Вечеря през лятото е на две смени, първата смяна от 18.30 до 19.30 и втора смяна от 20.00 до 21.00ч в ресторанта Le Grand
С предварителна резервация може да се вечеря в а ла карт ресторант Le Panache – без вторник.
Срещу доплащане и с предварителна резервация може да се вечеря в ресторант Le Dragon – без неделя.
В ресторантите на хотела се спазва дрес код.
 
All Inclusive
 • Системата All Inclusive включва
 • Чадъри и шезлонги
 • Фитнес
 • Тенис корт – 1 час на ден, тенис ракети и топки са срещу доплащане
 • Стрелба от лък
 • Мини голф
 • Тенис на маса
 • Дартс
 • Водна аеробика
 • Йога
 • Водна топка
 • Футбол
 • Ползване на водно колело или кану – 1 час на ден на стая
 • Ползване на бар Oasis, бар на басейна, бар на плажа, бар към дискотека
 • Кафе и чай в мавританското кафене
 • Местни алкохолни и безалкохолни напитки
All Inclusive не включва:
 • Услуги на СПА център
 • Ползване на сейф
 • Моторни водни спортове
 • Яздене на коне
 • Голф обучение или игра в клубове Citrus и Jasmin
 • Наргиле в мавританското кафене
 • Консумация в бар Carillon – единствен за пушачи и е за гости над 18г

Програма:

ДЕН – 1 / Петък /  29.12 / Мединат Ал Захра
Излитане от летище София с чартърен полет София – Тунис. Кацане в Тунис. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел. Информационна среша с вашият представител.
Вечерна екскурзия по желание:
Възможност за посещение на национална вечер Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря) Това ще бъде вечер, заради която си заслужава да посетите Тунис!  Една от най – грандиозните шоу – атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти.
Връщане в хотела. Нощувка.
 
ДЕН – 2 / Събота / 30.12 / Сахара - Първи ден
Закуска. Свободно време за забавления или по желание:
Двудневна екскурзия до Пустинята Сахара. По време на екскурзията разглеждате 2/3 от страната, запознавате се с нейната история, с традициите и обичаите й. 
През първия ден от екскурзията, се посещават амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем,  най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите, оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. 
Следва настаняване в хотел и време за плаж. Вечеря. Нощувка.
 
 
ДЕН – 3 / Неделя / 31.12 / Сахара - Втори ден
Сахара - Втори ден: Ранна закуска. На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяте към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Ще посетите Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми и ще се насладите на вкусен обяд в района на Гафса. Последна спирка е Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. 
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН – 4 / Понеделник / 01.01 /  Кайруан - Ел Джем
Закуска. Свободно време за забавления или по желание:
Посещение на Кайруан - четвъртия по големина ислямски център в света след Мека, Медина и Йерусалим с посещение на джамията Окба, берберския Мавзолей, водните находища на Агхлабидите и старата част на града (медината) и Ел Джем - разглеждане на Римския Амфитеатър. 
Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН - 5 / Вторник / 02.01 / Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид
Закуска. Свободно време за забавления или целодневна екскурзия по желание:
Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид:
Разглеждане на старата част на града – Медината, посещение на Източния пазар, посещение на музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгване за античния град Картаген. Разглеждане на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което посещение на Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.
Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
ДЕН - 6 / Сряда / 03.01
Закуска. Свободно време. Трансфер до летище за полет до София.
 
Допълнителни екскурзии:
Мадинат ал Захра (шоу-програма + вечеря)
Цена: 38 евро 
Една от най-грандиозните шоу-атракции в цяла Африка, с участието на стотици артисти и ездачи на фона на вода, огън, светлинни и звукови ефекти в Парка Мединат Ал Захра! По време на екскурзията ще имаме възможността на видим най – добрите произведения на древните берберски занаятчии, ще изпием по кафе в типично мавританско заведение. Ще завършим вечерта по най-добрият начин - с вечеря от националната тунизийска кухня (кус – кус, традиционна салата и супа, плодове и местно вино) + представление в ресторанта. Вечер, заради която си заслужава да посетим Тунис!
 
Сахара (двудневна екскурзия)
Цена: 95 евро (без джиповете и язденето на камили)
По време на екскурзията ще разгледаме 2/3 от страната, и ще се запознаем се с нейната история, с традициите и обичаите й.
Първи ден
През първия ден от екскурзията, нашият маршрут ще ни отведе до най-големия амфитеатър в Северна Африка – Ел Джем. Това е един от най-впечатляващите паметници на световната история и именно той е послужил като декор за заснемането на незабравимия “Гладиатор” на Ридли Скот. Ще имаме възможността да стъпим на гладиаторската арена, да бъдем на местата на публиката и дори да минем през тунелите, от които са излизали дивите животни. Продължаваме към най-известното селище на коренни Тунизийци – берберите. Това е Матмата, където имаме уникалната възможност да посетим подземните жилища на местните жители. Следва обяд в берберски ресторант с традиционно меню от пилешко и кус кус. След това ще се отправим към оазисът Дуз – известен като “Вратата на пустинята”. Тук започва поредното приключение: яздене на камили, каране на АТВ-та или летене с делтапланер. 
Втори ден
На втория ден от екскурзията в Сахара, се отправяме към пресъхналото, солено езеро Шот Ел Джерид, известно с уникалните си миражи. Тръгването е много рано, за да можем да се насладите на незабравимия изгрев точно по средата на езерото. Ще имаме време за снимки и закупуване на сувенири. Продължаваме към Тозьор – единствения оазис, където има над 300 000 финикови палми. Тук се добива един от най-красивите сувенири в света – пустинната роза. Следва едно незабравимо преживяване с джипове насред пустинята. Шофьорите карат с 80-100 км/ч. през пресечен терен, изкачват се и се спускат по 30 градусови наклони. Състезават се един с друг. Опитват се да ни накарат да се почувстваме като участници в ралито „Париж-Дакар”. Ще видим естествено образувание насред пустинята, наподобяващо камила, както и декорите от филма „Междузвездни Войни”. Ще посетим изключително красив Планински оазис, където отново се продават сувенири и разхладителни напитки. Следва вкусен обяд в района на Гафса. След обяда ни предстои посещение на Кайруан – четвъртият по святост град за мюсюлманите. Тук ще видим голямата джамия Окба и ще посетим фабрика за килими, както и магазин с много евтини сувенири и чудесни подаръци за близки ни.
 
Кайруан - Ел Джем (целодневна екскурзия)
Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
Посещение на Кайруан - четвъртия по големина ислямски център в света след Мека, Медина и Йерусалим. Тук ще посетим джамията Окба, берберския Мавзолей, водните находища на Агхлабидите и старата част на града (медината) и Ел Джем - разглеждане на Римския Амфитеатър. 
 
Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид (целодневна екскурзия)
Цена: 60 евро на възрастен / 30 евро на дете
По време на тази екскурзия ще разгледаме  а старата част на града – Медината. Ще посетим Източния пазар, музея Бардо – най-известния музей с антични мозайки в цяла Африка. Обяд в изискания район Гаммарте в ресторант “La tour Blanche”. След обяда тръгваме за античния град Картаген. Разглеждаме на римски бани и амфитеатър, както и на останалите руини на един от най – знаменитите древни градове, след което ще посетим  Сиди Бу Саид – романтично място високо в гората, от което се открива великолепна панорама на околността.

Информация за дати и цени

 

Хотели

Човек в двойна стая

Единична стая

3-ти възрастен

1-во / 2-11,99/

Sentido Phenicia 4*

1060

1140

1020

880

 

Цена на допълнителните екскурзии:
 
Цените на допълнителните екскурзии са валидни за минимум 20 записани.
 
Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута,
 
транспортните разходи или в цени на входни такси и др.
 
Екскурзия Вид

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 11.99 г.

   

в евро

в евро

Мадинат ал Захра

Вечерна

60

30

Сахара

Двудневна

95

95

Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид

Целодневна

60

30

Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер

Следобедно-вечерна

60

30

 
 
Други такси:
Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета.(Цените са калкулирани с параметри 600 $/ тон и 1 евро = 1.10 долара.)

Резервации:
Пълно плащане до 2 дена след резервация

Условия за анулации:
от 30 до 1 ден преди датата на пътуване: цялата дължима сумa
 
 
Полетно разписание: моля очаквайте
 
Забележки:
Минимален брой за провеждане на програмата 100 човека.
Краен срок за уведомяване за несъбран минимум 15.12.2017 г. 
Туроператора си запазва правото да прави промени в програмата.

Какво е включено в цената

Цената е на човек в ЛЕВА и включва:
 • Самолетен билет София – Тунис – София, с включени летищни такси
 • Трансфери летище – хотел – летище
 • 5 нощувки в хотел Sentido Phenicia 4*, на база All inclusive
 • Застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс с ДЗИ
 • Представител на туроператора

Какво не е включено в цената

Пакетните цени не включват:

 • допълнителни екскурзии
 • горивна такса
 • Новогодишна вечеря – задължително доплащане: 56 евро на възрастен, 28 евро на дете от 3 до 11.99г. години, безплатно за деца до 2.99 години.
 • Доплащане за стаи с изглед море – 30 евро на възрастен и 20 евро на дете
 • Национална вечер Мединат Ал Захра – шоу програма + вечеря – 60 / 30 евро
 • Пустинята Сахара (двудневна) – 95 евро (сафари с джипове и яздене на камили се заплаща допълнително – около 30 евро)
 • Тунис, Картаген, Сиди Бу Саид, с включен обяд – 60 / 30 евро
 • Зоопарк Friguia и Фолклорна вечер – 60 / 30 евро
Ейнджъл Травел ООД

Адрес: гр. София ул.''Пиротска ''87
Телефон: 0897944043
Сайт: http://www.angeltravel.bg

Още оферти