НОВА ГОДИНА В МОСКВА ОТ ВАРНА (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1315
Продължителност: 5 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Русия - Москва

Описание

НОВА ГОДИНА В МОСКВА ОТ ВАРНА
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


Периода : 30.12.2018г. - 03.01.2019г.
5 дни / 4 нощувки
Цена : 1315,00лв.

Програма :

     30 декември.  Излитане от летище Варна в 16:15ч. с авиокомпания S7 за Москва. Пристигане в Москва на летище Домодедово  в 20:35ч. Посрещане и трансфер до хотел BW Vega 4*/ Delta 4*. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време. Нощувка.

     31 декември. Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин,  възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др.  (4 часа). Връщане в  хотела.  Свободно време. Празнична Новогодишна вечеря – очаквайте предложение в началото на ноември! Нощувка.

     01 януари. Закуска. Свободен ден. Нощувка.

     02 януари. Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства (5 часа). Обяд в ресторант в града. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. (3часа) Връщане в  хотела.  Нощувка.

     03 януари. Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево. Полет Москва-Варна с авиокомпания S7 в 12:35ч. Пристигане във Варна в 15:15ч.

      ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1810013150000632753/12.01.2018г. , ЗАД Армеец
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)

89


Информация за дати и цени

Дати
30.12 - 03.01.2019 - 1315 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
v самолетен билет полет Варна - Москва - Варна - София с вкл. летищни такси 58 € (стойността на таксите подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
v 4 нощувки със закуска в хотел BW Вега /Делта  Измайлово 4* в стандартни стаи
v 1 обяд в Москва
v трансфери летище-хотел-летище
v описаната програма с лицензирани екскурзоводи на български език
v входни такси за посещаваните музеи по програмата
v медицинска  застраховка (с покритие 50000 €)

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА :
v  стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни  с включена такса визов център - 120 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цв.снимка паспортен формат
v Празнична Новогодишна вечеря в ресторанта на хотел Алфа Измайлово 4* с много музика и развлекателна програма – приблизителна цена около 100 – 110 евро с включени алкохолни и безалкохолни напитки (точна цена, меню и програма – в началото на ноември).
v хотел Алфа е  също в хотелски комплекс Измайлово, на 30 - 40 метра от хотелите  Вега и Делта.
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти