Нова година в Будапеща (АРХИВИРАНА)


Цени от: 775
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Унгария

Описание

Нова година в Будапеща 
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/


Период : 30.12.2018г. - 02.01.2019г.
4 дни / 3 нощувки
Цена : 775,00лв.


Програма :

     ДЕН 1 София – Будапеща
Отпътуване в 20:50 ч. от летище София (терминал 1) с полет на авиокомпания „Wizz Air” за Будапеща. Кацане в Будапеща в 21:15 ч. Транфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

     ДЕН 2 Будапеща
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата „Св. Матяш”, носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава „перлата на Дунава” от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. По желание разходка с панорамно корабче по р. Дунав (продължителност 1 час). Свободно време по булевард „Ракоци” и улица „Ваци” – една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкостотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти, кафенета и магазини - необходимо е ползване на градски транспорт. Вечерта по желание и предварителна заявка новогодишна вечеря  (по допълнителна оферта в нашите офиси). Нощувка.

      ДЕН 3 Будапеща – Естергом – Сентендре – Будапеща
Закуска. Свободно време в Будапеща  (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка. 
Туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: романтичното градче Сентендре, основано от сръбски заселници, с тесни живописни улички, многобройни магазинчета за сувенири, галери и музеи; старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата катедрала в Унгария. Връщане в Будапеща късния следобед.

      ДЕН 4 Будапеща – София
Закуска. Сутринта напускане на хотела. Багажът се съхранява в стая за багаж. Свободно време или туристическа програма по желание: пешеходна разходка в центъра на Будапеща с местен екскурзовод (мин. 2 часа) - необходимо е ползване на градски транспорт: Парламентът с известния площад „Лайош Кошут”; прочутата базилика „Св. Стефан” в неоренесансов стил, носеща името на първия крал на Унгария, чиято мумифицирана дясна ръка се съхранява там; една от най-големите действащи в света синагоги – Голямата синагога в историческия еврейски квартал, която е част от комплекс, включващ Храма на героите, еврейско гробище, паметник на Холокоста и Еврейски музей. Връщане в хотела за трансфер до летището. Отпътуване в 21:50 ч. за България с полет на авиокомпания „Wizz Air”. Кацане на летище София (терминал 1) след полунощ в 00:10 ч.

     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 0650000163/04.07.20178г. „ЗД Евроинс” АД
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
 
17

Информация за дати и цени

Дати
30.12 - 02.01.2019 - 775 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v Самолетен билет София - Будапеща - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени летищни такси;
v 1 брой ръчен багаж до 10 кг (с размери 55/40/23 см);
v Трансфер летище - хотел - летище;
v 3 нощувки със закуски в хотел "Novotel" 4* (или подобен) в Будапеща;
v Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод;
v Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" на застрахователна компания "Армеец" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR;
v Водач от България.

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v Чекиран багаж;
v Новогодишна вечеря (по допълнителна оферта в нашите офиси);
v Разходка с панорамно корабче по р. Дунав;
v Пешеходна разходка в центъра на Будапеща с местен екскурзовод;
v Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод;
v Входни такси за Исторически музей на Будапеща (2000 HUF), Националната галерия (1800 HUF), Унгарския национален музей (1600 HUF), Зоологическата градина (2800 HUF, за деца до 14 г. - 1900 HUF), Голямата синагогата и Еврейския музей (4000 HUF);
v Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви, посещавани по желание;
v Градски транспорт: 350 HUF (еднопосочен билет), 1650 HUF (еднодневна карта);
v Разходи от личен характер;
v Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);
v За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия.
ДОПЛАЩАНЕ И ОТСТЪПКИ:
v За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.
v Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите.
v По оперативни причини в салона на самолета могат да се превозват ограничени бройки ръчен багаж. Ако има твърде много багаж, може да се наложи вашият да бъде поставен в багажното отделение безплатно.
v Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.
v Екскурзията се провежда при минимум 40 записани туристи.
v Валутeн курс: 1 EUR = 310 HUF
v Часово време: България 12 ч. ; Унгария 11 ч.
v Пътуването като цяло не е подходящо за лица с ограничена подвижност!
v МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
v Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
v ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
v Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
v Чекиран багаж до 20 кг (в двете посоки) на турист - 136 лв.
v Чекиран багаж до 32 кг (в двете посоки) на турист - 162 лв.
v Пешеходна разходка в центъра на Будапеща с местен екскурзовод (мин. 2 часа), при минимум 14 туристи - 25 лв.
v Разходка с панорамно корабче по р. Дунав (цената включва парче торта и чаша шампанско), при минимум 18 туристи -35 лв.
v Екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод, при минимум 14 туристи от 12 г. - 75 лв. от 2 г. до 11 г. - 52 лв.
v Traveller BeOnTime - компенсация под формата на ваучер за пътуване в размер на 200 лв. при закъснение с повече от час на полета на връщане (заявява се до 7 дни преди датата на заминаване). За допълнителна информация - в сайта на агенцията, каталог "Пътувай празнично 2018" или вашия туристически агент. - 20 лв.
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти