На екскурзия до остров Родос за 68 евро - да възможно е!

публикувано на 13.07.2018 11:18


Остров Родос е един от най-южните Гръцки острови, разположен в близост до Турското крайбрежие в района на Мармарис. Можем да си организираме сами евтина почивка, като резервираме изгодно самолетен билет и хотел.


Разгледахме възможностите за началото на Октомври 2018, които може да видите тук по-долу. Както ще се досетите нашата препоръка отново е да летите от летището в Солун с директен полет до Родос. Датите които избрахме от 2-ри до 7-ми Октомври ни предлагат цени от 68 евро за двупосеочен билет с включени такси и багаж. Тази оферта на Елин Ер е идеална за нощен преход с автомобил от България до Солун и обратно:84 евро е билета с Гръцката компания Олимпик, който включва само ръчен багаж. Часовете на полетите са удобни - дневни: 

Ако решите да резервирате полет с тръгване от София, ще трябва да се бръкнете малко по-дълбоко. Най-евтината двупосочна оферта която намерихме за началото на Октомври е 132 евро с Егейските авиолинии и прекачване в Атина:


Всички полети до Родос може да резервирайте сигурно лесно и удобно през нашият партньорски сайт: Оферти за полети до Родос

Къде да спим на Родос?

Нашият партньорски сайт Booking.com предлага над 1600 места за настаняване на острова, като цените през Октомври са повече от добри! Можете да разгледате огромното разнообразие от хотели и къщи за гости на остров Родос тук.

Гърция е в Европейския съюз, което прави изискването за здравна застраховка препоръчително, а не задължително. Тук може да прочетете каква туристическа застраховка е най-подходяща за Вашето пътуване