Лято в Коста Дел Сол - 7 нощувки (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1084 лв / 554 €
Продължителност: 8 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Испания

Описание

Програма:

 
1-ви ден (вторник):
Излитане от летище София, Терминал 2 в 17:20 ч. с полет на АК „България Ер”. Каца на летище Малага, Испания в 20:20 ч. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка

2-ри ден (сряда):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителнa екскурзия. Нощувка.
 
3-ти ден (четвъртък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителнa екскурзия. Нощувка.
 
4-ти ден (петък):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителнa екскурзия. Нощувка.
 
5-ти ден (събота):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителнa екскурзия. Нощувка.
 
6-ти ден (събота):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Възможност за допълнителнa екскурзия. Нощувка.
 
7-ми ден (понеделник):
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

8-ми ден (вторник):
Закуска. Свободно време. Напускане на хотела до 12:00 ч. Трансфер до летище Малага.  Полет до София с АК „България Ер” в 21:50 ч. Каца на терминал 2 в 02:20 ч.


Хотели:
Възможност за избор на различни категории хотели в най-популярните туристически райони.

Информация за дати и цени

ТРАНСФЕРИ КОСТА ДЕЛ СОЛ ЛЯТО 2018
Цени за шатъл автобус Коста дел Сол 12.06.2018 - 16.10.2018
 
 
AIRPORT - TORREMOLINOS
30.00 €
 
AIRPORT - BENALMADENA
30.00 €
 
AIRPORT - FUENGIROLA
30.00 €
 
 
Посочените цени са на човек за двупосочен трансфер, в евро и включват:
  • Асистанс на летище при посрещане, телефонен номер за обслужване по време на престоя и заявка за среща с представител на агенцията партньор (на испански, английски или руски език)
  • Съответния двупосочен трансфер
 
 
ИНДИВИДУАЛЕН  ТРАНСФЕР
 
Вид транспорт ð
Курорти ò
TAXI            макс. 4 човека MONOVOLUMEN    макс. 4 човека MINIBUS                     макс. 7 човека
Torremolinos 75.00 € 90.00 € 100.00 €
Benalmádena 80.00 € 100.00 € 115.00 €
Fuengirola 115.00 € 140.00 € 165.00 €
Mijas Pueblo / Costa 135.00 € 170.00 € 190.00 €
Marbella 175.00 € 213.00 € 245.00 €
 
 
 
Посочените цени са за двупосочен трансфер  в евро, за кола и включват:
  • Посрещане на летището  от представител на фирмата, изпълняваща трансфера,  с табела с името на клиента
  • За обратния трансфер, туристите получават информация в хотела,  до 24 часа преди отпътуване 
 
Допълнителна информация:
  • Деца до 6 години ползват шатъл безплатно.
  • Макскимално време за изчакване на туристите - 45 мин. от предходния шатъл


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
 
Гранада – провежда се във вторник, сряда и петък
За нея казват, че е един от най-красивите градове в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинският квартал и дворецът Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ще Ви пренесат в 14 – ти век. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе  – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада.
Цена: 75 евро
Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Аламбра и Градините на Хенералифе.
 
Севиля - провежда се в сряда
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, двореца Алказар и Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела.
Цена: 60 евро
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на различни езици, местен екскурзовод, вход за катедралата и Хиралда
 
Танжер, Мароко (за тази екскурзия е необходим международен паспорт) - провежда се във вторник, четвъртък и събота
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Алхесирас и Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарския проток. Пристигане в Танжер, Мароко и екскурзия в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, телешки шишчета, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Алхесирас и Тарифа с ферибот и с автобус до курортите в Коста дел Сол.
Цена: 80 евро
Цената включва: транспорт с автобус + придружаващ екскурзовод на различни езици, билети за ферибота, посещение на града с местен екскурзовод на различни езици, обяд в типичен ресторант
 
Кордоба - провежда се в четвъртък
Кордоба е важен туристически център, място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордовския халифат, заемал почти целия Иберийски полуостров. Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви запознае с програмата за деня. Ще се имате възможност да чуете разказ за селищата по маршрута (на различни езици, в зависимост от присъстващите в групата) и да се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който ще Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на Юнеско, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Зоко, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Отпътуване към Коста дел Сол.
Цена: 55 евро
Цената включва: транспорт с автобус + придружаващ екскурзовод на различни езици, посещение на града с местен екскурзовод на различни езици, пешеходна обиколка на града, вход за Джамията.
 
Гибралтар (За тази екскурзия е необходим документ за самоличност !) – провежда се във вторник, сряда и петък
Гибралтар е независима територия на Обединеното Кралство, намира се на най-крайната точка на Иберийския полуостров. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможнстта да контролира единствения вход за Средиземноморието.  Пристанището Франко позволява продукти  като алкохол и цигари и други  стоки да бъдат много по-евтини, в сравнение с другите пристанища. Там живеят около 29000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището.
*ОПЦИЯ  ПОСЕЩЕНИЕ* След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението.Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, където също е включена най-южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на  Гибралтарския Проток, а при хубаво време също и Мароко. Имате включен входен билет за Пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни беребере (макака силванус), произхождащи от северна Африка. Когато приключи обиколката, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за пазаруване и обяд (по желание)
Цена: 53 евро

Ронда – провежда се във вторник, четвъртък и събота
Отпътуване от хотела сутринта за Ронда. Посещение на най-голямата и автентична в Испания  Арена на биковете с музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 50 евро
Цената включва: транспорт, придружаващ екскурзовод на различни езици, вход за Арената на биковете.
 
Нерха и Фрихилиана – провежда се всеки понеделник
Отпътуване от хотела сутринта за Нерха. Посещение на Фрихилиана – един от т.нар бели градове в Испания. Ще имате възможност да се потопите в атмосферата на това очарователно място, да се разходите по красивите улички... едно от местата, където можете да усетите автентичната Испания. Екскурзията продължава с посещение на пещерите на Нерха (включено в цената) и града. Свободно време за обяд и самостоятелно разглеждане. Отпътуване от Нерха. Завръщане в хотела.
Цена: 45 евро
Цената включва:
транспорт, придружаващ екскурзовод на различни езици, вход за пещерите на Нерха.
 
Забележка: Допълнителните екскурзии се провеждат на английски език, френски, италиански или немски език. По желание на клиента, може да се предложи и обслужване на български език срещу допълнително заплащане.
 
Забележка: Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията.
Необходими документи: Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца от датата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!
Начин на плащане: 40 % депозит при резервация, доплащане 20 дни преди отпътуване.
Минимален брой участници: Няма! Гарантирано пътуване!
Вид изполвани транспортни средства: 
Самолет
Лек автомобил/Миктобус/Автобус
Ферибот (при допълнителната екскурзия до Танжер)

Срокове за анулации и неустойки:
  • До 30 дни преди отпътуване - без неустойка
  • от 29 до 21 дни преди отпътуване – депозитът
  • от 20 дни до деня на отпътуване - 100% от стойността на пътуването
 
„Отмяна от пътуване“: TO предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Какво е включено в цената

Самолетен билет София – Малага – София с полет на България Ер с включени
летищни такси
7 нощувки на съответната база в избрания хотел
Медицинска застраховка с покритие 5000 евро на ЗД Евроинс
Обслужване от агенцията партньор (на испански, английски и руски език)

Какво не е включено в цената

Трансфер летище – хотел – летище / 30 евро на човек (Шатъл бус)
Допълнителни екскурзии
Разходи от лично естество
Застраховка „Отмяна на пътуване”
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 02 980 2050, 0889506174
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Още оферти