Лъки Холидей ЕООД


Адрес: София, ул. Удово 5
Телефон: 0886049676
Сайт: http://www.luckyholiday.eu

За нас
Агенция „Лъки Холидей” вече 18 години работи за Вас. Благодарение на доброто сътрудничество и взаимна работа с партньорите ни от чужбина и страната ние успяваме да постигнем качество на предлаганите туроператорски услуги и предлагайки Ви най-доброто, да спечелим Вашето доверие, което е на-високата оценка за нас!
Благодарение на Вас ние продължаваме напред.

Агенция „ Лъки Холидей” ще продължи да се грижи за вашето спокойно, удобно и сигурно пътуване и за напред, като Ви предлага комплексно обслужване:

- организирани групови и индивидуални пътувания в чужбина и страната;
- хотелски резервация в страната и чужбина;
- самолетни билети;
- медицински застрховки;
- конгресни и семинарни пътувания
- програми по заявка


Кои сме ние?

Туристическа агенция “Лъки Холидей”- създадена през 1999 г. Лиценз за туроператор № 3968.
Адресна регистрация – гр.София ул."Удово” №5

Фирмата е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация № 3968. През изминалите години фирмата успешно налага своята марка на туристическия пазар. Откри офиси и в други големи градове като Варна и Плевен, и постепенно разширява диапазона на предлаганите услуги, в зависимост от нарастналите изисквания на клиенти си .Групите винаги се съпровождат от професионални придружители/водачи и екскурзоводи/. Tуристите са осигурени с услуги на високо ниво: централно разположени хотели, отговарящи на изискваниятa за приятен и комфортен престой, квалифицирани екскурзоводи, интересни програми.
Налага еталон за качествено обслужване и коректност по отношение на поетите задължения. “ЛъкиХолидей” винаги осигурява изчерпателна и достоверна информация и се грижи за приятния престой на туристите.Отнасяме се сериозно и отговорно по отношение на организацията на мероприятия ,конгреси и семинари ,и винаги имаме готовност да покрием изискванията на клиентите си.


Нашата цел?

Да удовлетворим Вашите изисквания, като залагаме на висок професионализъм, отговорност, качество и коректност. Както всяка туристическа компания, ние се стараем да осигурим на клиентите си интересни екскурзии, незабравими почивки и успешни ,и разбира се приятни,служебни пътувания по целия свят . Всяка стъпка в дейността на туристическа агенция “Лъки Холидей “ЕООД, е насочена към постигане максимално удовлетворението и изискванията на клиента. За нас най-важното е да заслужим одобрението на клиента, защото знаем, че няма по-добра реклама от добрата дума, която се предава от човек на човек.


Услугите които предлагаме:

- Целогодишно организиране на почивки в страната и в чужбина
- Екскурзии – автобусни и самолетни програми, круизи
- Организация на фирмени мероприятия – транспорт, настаняване, наем на зали, кетъринг, презентации.
- Хотелски резервации из целия свят.
- Международни панаири и изложения, конференции, конгреси - служебни пътувания и мероприятия.
- Рент-а-кар
- Продажба на самолетни билети
- Осигуряване на лицензирани екскурзоводи и преводачи
- За чуждестранни туристи – трансфери, хотелско настаняване, туристически програми в София и цялата страната, почивки на планина и море, специализирани програми – Еко туризъм, Културен туризъм, Селски туризъм.
- Ученически програми – специално разработени маршрути в страната и чужбина с познавателна цел.

В ролята си на конгресен организатор ние ще Ви предложим набор от качествени услуги, ще планираме, разработим и организираме предстояща конференция или семинар от Ваше име, като Ви спестяваме усилия и време.

Ние Ви гарантираме:

- Комуникация – коректна и персонална комуникация с клиента, водеща до по-добра информираност за аспектите на предстоящото събитие.
- Ефективност
Ние знаем, че времето Ви е ценно. В кратък срок ще се свържем с Вас, за да Ви предложим различни варианти за Ваш избор. Ние ще поемем най-тежките моменти при провеждането на Вашата проява, като регистрация, настаняване, транспорт, социални мероприятия, кетъринг и др.

- Бюджет
Знаем, че повечето от нашите клиенти трябва да се придържат към рамките на даден бюджет. Ние Ви гарантираме балансиран бюджет и финансов план специално изготвен за Вашето събитие.
- Лоялност към клиента
Качеството на нашите услуги и коректното отношение, връща клиентите отново при нас.

Партньори и ключови клиенти

Туристическа агенция “Лъки Холидей “ поддържа дългогодишни партньорски отношения с български и чуждестранни партньори:
- директни договори с хотели – Турция, Унгария, Австрия, България;
- договори с туроператори в Австрия, Франция, Испания, Италия, Турция, Гърция, Египет,
- договори с местни туроператори и турагенти

Оферти от агенцията