Лиямар Травел ЕООД


Адрес: Русе, ул. "Петко Д. Петков"23
Телефон: 00359876797000
Сайт: https://www.liyamartravel.com/

Лиямар Травел ЕООД е лицензиран туроператор, с удостоверение за регистрация за туроператор и турагент № РК-01-8031.

Laugh. Love. Travel. Това е мотото на нашата туристическа агенция и туроператор Лиямар Травел. Засмей се. Обичай. Пътувай в буквален превод е сентенцията, която целим да внушим на нашите клиенти, които са решили да предприемат пътуване към определено близко или далечно място по света. Усмивката, позитивизма, енергията и любовта към пътешествията са основен мотиватор, които и самите нас ни подтикна да създадем Лиямар Травел.

Лиямар Травел предоставя всички видове туристически услуги като организиране на екскурзии и почивки, резервация за хотелско настаняване, круизни пътешествия, закупуване на самолетни и автобусни билети, организиране на частни и групови трансфери в България и чужбина и резервация на коли под наем. Целта ни е да спестим времето на нашите клиенти и да им предоставим комплексна услуга на най-добрата цена и високо качество. А за любителите на индивидуалните пътувания сме винаги готови да реагираме с ефективно решение и специален подход и персонално отношение към техните определени изисквания.

Виждате оферта за пътуване на наши колеги от бранша и Ви притеснява факта, че не са от вашия град и трябва да водите дълга комуникация и кореспонденция по имейл и телефон. Не се безпокойте, тъй като ние работим с всички туроператори на пазара, на които имаме доверие и са се доказали във времето и спокойно можете да се запишете при нас при същите условия, които те предлагат.

Оферти от агенцията