Крис Еър ООД


Адрес: гр. София, бул. Патриарх Евтимий 19
Телефон: 02 981 50 91
Сайт: http://www.travel.chrissair.com

Крис Еър ООД е лицензиран туроператор и турагент с лиценз от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма № PK-01-6484. Eкипът на компанията се състои от професионалисти с дългогодишен опит в туристическия и авиационен бранш.

При нас може да организирате Вашето бизнес пътуване или семейна почивка при изключително добри условия. С внимание към детайла и прецизност планираме за нашите клиенти всяко едно пътуване – било то околосветско пътешествие, нискобюджетна ваканция или командировка.

Ако Ви е необходим само самолетен билет или хотелско настаняване за която и да е точка от света, нашите компетентни консултанти с радост ще Ви предоставят различни варианти, съобразени с Вашите изисквания.

Предлагаме и широк спектър от допълнителни туристически услуги като рент-а-кар, трансфери, медицински застраховки.

Желате да посетите мач на любимия си футболен отбор или концерт на любима група/изпълнител? Крис Еър може да Ви осигури билет за събития в цял свят.

На нашите корпоративни клиенти ние предоставяме комплексни решения за ораганизирането на бизнес пътуванията им в страната и чужбина, изцяло съобразени със зададените изисквания. Крис Еър ще организира за Вас и перфектното корпоративно мероприятие – конференция, наградно пътуване, тиймбилдинг, семинари и обучения за малки и големи групи.

Друга сфера от дейността ни е представителство на различни международни туристически компании като хотелски вериги, авиокомпании и доставчици на хотелско настаняване. С цел предлагането на още по-комплексен продукт на своите клиенти, Крис Еър си партнира и с големи български и чуждестранни туроператори и доставчици на туристически услуги и благодарение на доброто си сътрудничество с тях, имаме възможност да предложим на нашите клиенти разнообразни услуги на конкурентни цени.

Оферти от агенцията


Агенцията няма активни оферти в момента!