Корпоративно обслужване


Ако Вашата компания често използва услугите на туристически агенции за подготовка на корпоративни пътувания като покупка на самолетни билети, корпоративно хотелско настаняване, организация на семинари, обучения и тим билдинг, инсентив почивки и екскурзии, както и цялостен събитиен мениджмънт, чрез travelmix.bg може лесно и напълно безплатно да направите запитване за цялостно корпоративно обслужване. 

Попълнете формулярът по-долу, а ние ще ще изпратим запитването до всички 130+ регистрирани туристически агенции. Тези туристически агенции, които желаят ще се свържат директно с Вас и ще Ви предложат условия за обслужване на вашите фирмени пътувания. Ще имате възможност да изберете най-добрата оферта за туристическите нужди на Вашата компания. 

Туристическите агенции ще видят Вашето име и името на компанията Ви, но няма да могат да видят адресът на електронната поща, който сте посочили за връзка.

Отбележете ориентировъчен брой на текущите Ви месечни нужди


Имате ли нужда от:

* Електронната Ви поща няма да бъде предоставяна на агенциите. С изпращане на запитването се съгласявате с общите условия на сайта.