Коледни базари в Мюнхен, Германия - самолетна екскурзия от София (АРХИВИРАНА)


Цени от: 879 лева
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Германия

Описание

Коледни базари в Мюнхен, Германия. Самолетна програма с обслужване на български език! Хотел Holiday Inn Express Munich City East 3*!
 
Възползвайте се от отстъпките за ранни записвания до 30.10.2018, включени в посочените цени!
 
Програма на пътуването:

Ден 1 София – Меминген – Мюнхен
 
Отпътуване в 16:30 ч. от летище София (терминал 2) за Меминген с полет на авиокомпания „Ryanair”. Кацане на летището в Меминген в 17:35 ч. Трансфер до Мюнхен. Настаняване. Нощувка.

Ден 2 Мюнхен
 
Закуска. Пешеходна разходка в Мюнхен (необходимо е ползване на градски транспорт): площад „Мариенплац” с колоната на Дева Мария; най-старата църква „Св. Петър”, старото кметство и новото кметство – изключително творение на строителството; църквата „Фрауенкирхе”, превърнала се в символ на Мюнхен; Новата резиденция; бирарията „Хофбройхаус” с неповторима баварска атмосфера. Свободно време за посещение на коледните базари в Мюнхен, на Дойчес Музеум – най-големият технически музей в света, Старата и Новата Пинакотека, двореца „Нимфенбург” – лятна кралска резиденция и родното място на Лудвиг II (необходимо е ползване на градски транспорт). Вечерта по желание – вечеря в типичен баварски ресторант (необходимо е ползване на градски транспорт). Нощувка.

Ден 3 Залцбург – Дворецът "Линдерхоф" – Замъкът "Нойшванщайн"
 
Закуска. Свободно време в Мюнхен (необходимо е ползване на градски транспорт) или туристическа програма по желание (може да се избере само една от посочените допълнителни екскурзии): 
1. Целодневна екскурзия до Залцбург. Сутринта отпътуване за Залцбург. Пешеходна разходка в историческия център н