Коледни базари във Виена (АРХИВИРАНА)


Цени от: 820
Продължителност: 5 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Австрия

Описание

Коледа във Виена
 /САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/
 
Период: 23-27.12.2018г.
5 дни/ 4 нощувки
Цена от: 820,00 лв.
 
 ПРОГРАМА: 
     1-ви ден
Среща на Терминал 2 на летище София в 11.00 ч. с водача на групата. Полет за Виена с България Ер в 12.55 ч. Кацане в 13.30 ч. Трансфер и настаняване в хотел Beim Theresianum*** или подобен. Свободно време. Нощувка.
 
      2-ри ден
Закуска. Пешеходна обиколка на централната част на Виена, наричана „Вътрешен град“, с местен екскурзовод на български език – двореца Хофбург, бивша резиденция на Хабсбургите, църквата Св. Михаил, улица Грабен с Чумната колона, църквата Св. Петър, катедралата Св. Стефан, търговската Кертнерщрасе и др. Следобед свободно време за пазаруване. По желание вечеря в традиционен австрийски ресторант (заплаща се допълнително). Нощувка.
      3-ти ден
Закуска. Посещение на лятната резиденция на Хабсбургската династия – Шьонбрун. Свободно време за разходка в парка и разглеждане на коледния базар пред двореца. По желание вечерта посещение на коледен концерт с класическа музика (заплаща се допълнително). Нощувка.
      4-ти ден
Закуска. Свободно време за самостоятелно разглеждане на някои от известните виенски музеи – Музея на изящните изкуства, Природо-историческия музей, Съкровищницата на Хабсбургите, двореца Хофбург и др. Следобед посещение на увеселителния парк Пратер, където се намира един от символите на града - прочутото Виенско колело. Нощувка.
 
      5-ти ден
Закуска. Свободно време и програма по интереси. Следобед трансфер до летището. Полет за София в 16.20 ч. Пристигане в 18.50 ч.
 
     ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100001113/12.12.2016 „ЗД Евроинс” АД
     Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
44
 

Информация за дати и цени

Дати
23.12 - 27.12.2018 - 820 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
v самолетен билет София-Виена-София с редовен полет на авиокомпания България Ер, с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг
v трансфери летище-хотел-летище
v 4 нощувки със закуски в хотел Beim Theresianum***  или подобен във Виена
пешеходна обиколка на централната градска част с местен екскурзовод на български език,
v водач на групата от България
v медицинска застраховка с покритие 10 000 €

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
v входни такси за туристическите обекти;
v разходи за обществен транспорт;
v 3 вечери в хотела – 130 лв (при минимум 15 души)
v вечеря в традиционен австрийски ресторант
v посещение на коледен концерт – цените на билети започват от 59 лв.
v Разходи от личен характер
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти