КОЛЕДА - ПАРИЖ - СЕДЕМДНЕВНА (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1259
Продължителност: 7 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Франция

Описание

КОЛЕДА - ПАРИЖ - СЕДЕМДНЕВНА
/САМОЛЕТНА ПРОГРАМА/
  
Период :  22 - 28.12.2018г.
7 дни/ 6 Нощувки
Цена от: 1295,00 лв.
 
     22.12.2018 - 07:00 ч. - отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма „Големите булеварди и Шан-з-Елизе" с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста „Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“, възможност за посещение на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”. Програмата започва от музея „Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Необходимо е да се ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят „Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.
 
     23.12.2018 - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за разходка с корабче по Сена. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.
 
     24.12.2018 - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка Тюйлери, площад “Конкорд”. Свободен следобед. По желание посещение на Лувъра с доплащане 94 лв. за възрастен и 62 лв. за деца и младежи до 25 г. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 10 участника. Цената включва такса резервация, входен билет, екскурзоводска беседа на български език и слушалки. Вечерта – възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.
 
     25.12.2018 – Закуска. По желание екскурзоводска програма „Латинския квартал“ (пешеходна, с екскурзовод на български) с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Програмата включва: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръхпопулярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), театър „Одеон” (отвън), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Следобед - посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.
 
     26.12.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музеи или на Евродисни. Нощувка.
 
     27.12.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи или на Евродисни. Нощувка.
 
     28.12.2018 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 10:10 ч. - отпътуване за София. 14:05 ч. – пристигане в София.
Забележка: Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

      ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 0650000131/01.01.2017г., „ЗД Евроинс” АД
      Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).
 
 
01
 

Информация за дати и цени

Дати
22.12 - 28.12.2018 - 1295 лв.

Какво е включено в цената

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
vСАМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
vЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
v1 РЪЧЕН БАГАЖ ДО 8 КГ;
v1 ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
vТРАНСФЕР;
vСЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
vТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
vЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
vПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА С ЕКСКУРЗОВОД;
vПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ С АВТОБУС И ЕКСКУРЗОВОД.

Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
vТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
vМЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
vПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ";
vПОСЕЩЕНИЕ НА ЛУВЪРА;
vЕКСКУРЗОВОДСКА ПРОГРАМА „ЛАТИНСКИЯ КВАРТАЛ“
vКОЛЕДНА ВЕЧЕРЯ;
vПОСЕЩЕНИЕ НА КАБАРЕ.
СТИЛ ТРАВЕЛ ЕООД

Адрес: гр. София, 1142, бул. “Васил Левски” № 8, партер
Телефон: 02/ 483-36-07
Сайт: http://styletravelbg.com/

Още оферти