КАНАДА - ХИЛЯДА ОСТРОВА И ВОДОПАД ОТ СБЪДНАТИ МЕЧТИ (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1822€ / 3564лв
Продължителност: 8 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Канада

Описание

Програма

1 ден София - Торонто
Полет в 07:10ч. на AK Bulgaria air / Jet Airways по направление София – Торонто. Самостоятелен трансфер до хотела по програмата, където ще се свържете с представител на фирмата – партньор. Настаняване и свободно време за самостоятелна разходка в този толкова динамичен и красив град. Можете да се насладите на цветовете и вкусовете в централната част на града и да се смесите с усмихнатите и гостоприемни канадци, да се потопите във вечерната атмосфера на града, да видите някое от уличните представления, а за вечеря да отседнете в някой от множеството ресторанти в централната част на града. Нощувка.
2 ден Ден 2 Торонто – Ниагара Фолс – Торонто
Закуска. В този ден ще се присъедините към групата и местния екскурзовод, който ще ви потопи в историята и индентичността на един от най- космополитните градове на Канада. След посещението на местния парламент, крайбрежието и живописният Китайски квартал, ще се отправите към Ниагарския полуостров. Ще преминете покрай много живописни градчета, както и покрай бреговете на едно наистина красиво езеро – Онтарио. Пристигане в красивия и незабравим град Ниагара Фолс – официално обявена столица на младоженците от цял свят и едно от най-предочитаните места за брачно предложение. Тук в остатъка от деня ще имате възможност да се порадвате на гледката, която най-големият водопад в света предлага на своите посетители или да се впуснете в някое от многото допълнителни преживявания: да се качите на лодка във водите на река Ниагара, която ще ни отведе до гръмотевичните води на водопада; да се качите на върха на Скайлон Тауър, откъдето да се насладите на великолепната гледка към водопадите и околността. Не пропускайте: Осигурена е възможност срещу допълнително заплащане за полет с хеликоптер над водопадите, който ще остави незабравим спомен от гледката, която се разкрива от „птичи“ поглед. Връщане в Торонто. Нощувка.
3 ден Торонто – Отава
Закуска. Освобождаване на хотела. Отправяте се на изток - едно вълнуващо пътуване до канадската столица. По пътя, който следва преминава през живописни местности с реки и езера с искрящи води, ще се насладите на типични за района фермерски имения. Пристигането в града е съчетано с обиколка на забележителниостите, които оформят града като политическо и икономическо сърце на Канада – сградата на Парламента, Резиденцият на Премиера и много други. Следобедът е чудесна възможност за самостоятелно разглеждане на музеите, галериите, множеството търговски улици с магазини на световни марки, ресторанти и кафенета. Нощувка.
4 ден Отава – Квебек сити
Закуска. Тази сутрин пътуването ще продължи в посока на най-известния френско говорящ град в Канада. Провинция Квебек ще ви очарова най- вече с топлото отношение на своите жители, вкусната храна и невероятно вино , на фона на многобройните забележителности в този толкова необикновен град. В околностите му са пръснати, сякаш излязли от приказка, малки рустикови селца, през които ще преминете на път за Квебек. С влизането в града панорамната обиколка ще предостави възможност да видите старите градски стени на най- голямата крепостна стена на американския континент; Цитаделата и Парка Батълсфийлд. Нощувка.
5 ден Квебек сити
Закуска. В този ден ще имате няколко възможности: да се отдадете на самостоятелно изучаване на града или да се включите срещу допълнително заплащане към целодневната екскурзия до Тадосак, с включено 3 часово наблюдение на китове на борда на малък катер по река Сейнт Лорънс. На връщане се предлага кратка фото пауза до спиращите дъха водопади Монтморънси – с 30 метра по-високи от Ниагарските. В оставащата част от деня ще можете да се насладите на историческата част на Квебек. Градът е обявен от ЮНЕСКО за паметник на световното културно наследство. Покрити с шистени плочи гранитни къщи се издигат около романтичния Шато Фронтенак, от който се разкриват прекрасни гледки към красивата река Сейнт Лорънс.Тук всички жители са горди със своите френски език, корени и култура. Ще имате възможност в свободното си време да рзгледате самостоятелно районните Ба-Вил и От-Вил. Ба-Вил- мястото, където възниква някогашната колония се намира в подножието на Кап Диаман и представлява процъфтяващ район с кафенета и бутици, където някога са живяли търговците, продавачите и лодкарите. Посредством зъбчата железница се стига до другия живописен и типично европейски в архитектурно отношение стил - От-Вил. И тук навсякъде е пълно с кафенета, а по улиците - спокойни конски файтони внасят допълнителен чар в района. Нощувка
6 ден Квебек – Монреал
Закуска. Освобождаване на хотела. В този ден пътя ще ви отведе покрай поречието на река Сейнт Лорънс по стъпките на първите заселници. Монреал е вторият по големина френско говорящ град в света. Обзорната обиколка из неговите улици ще ви предложи интересен поглед върху любопитното съчетание на модерното със старинното, отразено почти навсякъде в града и даващи му невероятен облик - от запазената старинна архитектура на някои от основните правителствени и административни сгради до Олимпийския комплекс, ултрамодерните бизнес сгради; Стария град в с съчетание със сградата на Униветрситета, модерната индустриална зона, музеи, банки, катедрали и много други.
7 ден Монреал – Торонто
Закуска. Освобождаване на хотела и отправяне обратно към Торонто. Свободно време за последна разходка из улиците на града или пазаруване. Ще имате възможност да се присъедините (срещу допълнително заплащане) към допълнителна екскурзия с корабче до популярната местност „Хилядата острова“, едно наистина вълнуващо преживяване, което ще ви остави незабравими сппомени. Нщувка.
8 ден Торонто – София
Закуска. Освобождаване на хотела и самостоятелен трансфер към международното летище Pearson (YYZ) за полета на Jet Airways / BG Air до София в 18:30ч. Кацане на летище София в 13:55ч на следващия ден.

Информация за дати и цени

ДАТА ЦЕНА  
10.05.2019 1822.00 € / 3564 лв  
24.05.2019 1822.00 € / 3564 лв  
07.06.2019 1822.00 € / 3564 лв  
05.07.2019 1822.00 € / 3564 лв  
19.07.2019 1822.00 € / 3564 лв  
02.08.2019 1822.00 € / 3564 лв  
23.08.2019 1822.00 € / 3564 лв  
30.08.2019 1822.00 € / 3564 лв  
06.09.2019 1822.00 € / 3564 лв  
13.09.2019 1822.00 € / 3564 лв  


Забележки:
 • Поради индивидуалния характер на пътуването, избраните авиокомпании и полетни разписания и цени подлежат на препотвърждение към момента на резервацията.
 • При желание от страна на клиента, ТО може да подсигури частен трансфер от/до летищата по програмата.
 • Трансферите в програмата са базирани на личния избор на клиентите – удобните локации на хотелите дават възможност за приятен и  лесен достъп чрез позлването на градска автобусна линия, метро или такси.
  • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане!
  • Минимален брой туристи: 2 туристи 
  • Срок за уведомление на недостигнат брой: 20 дни преди датата на отпътуване
 • Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването
 • Таксите за обработка на заявленията за електронна входна виза са невъзстановими в случай на отказ за издването й.
 • Цените по програмата са актуални към момента на публикуването й в сайта
 • Наличните места и цени за настаняване и самолетни билети подлежат на препотвърждение към момента на резервация.
 • Курс на канадски долар към дата 16.08.2018г - 1 CND = 1.31 лева.
При промяна на курса на канадския долар с повече от 0,05 % ТО си запазва правото да рекалкулира цените по програмата.

Необходими документи:
- Международен паспорт, с валидност минимум 6 месеца  към датата но отпътуване с налични две празнис траници.
- Децата, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация 1 или 2  родители,че са съгласни детето да напусне страната ,оригинал и 1 копие.
- При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие  от него.

Начин на плащане:
Депозит 1200.00 лева при записване  и  подписване на договор, второ плащане – при   потвърждение на електронната виза и  доплащане 30  дни преди датата на отпътуване.

Стандартни такси за прекратяване:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартните такси за прекратяване:
 1/ от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни
преди датата на отпътуване - такса в размер на 100 лв. на турист
 2/ от 59 до 31 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от внесения депозит
 3/ под  30 календарни дни преди датата на отпътуване - 100% от общата цена на туристическия пакет

Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус
Кораб/лодка
Пътуването НЕ е  подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100001469 на ЗД „Евроинс”.

Какво е включено в цената

 • Поради индивидуалния характер на програмата авиокомпаниите, поплетните разписания и цени подлежат на препотвърждение към момента на резервация.
 • Самолетни билети по направление София - Торонто – София, с включени летищни такси и багаж на АК BG Air / Jet Airways.
 • Настаняване в избраните хотели на база 7 нощувки и 7 закуски:
 • -Торонто – Courtyard By Marriott Toronto 3* (или подобен)
 • -Отава – Capital Hill Hotel 3* (или подобен)
 • -Квебек сити – Hotel Ambassadeur 3* (или подобен)
 • -Монреал – Hotel Faubourg Montreal 3* (или подобен)
 • Всички турове, описани в програмата;
 • Екскурзоводско обслужване на английски език;
 • Застраховка с покритие 15 000,00 евро към ЗД Евроинс АД;

Какво не е включено в цената

 
 • Трансфери летище-хотел-летище
 • Допълнителните екскурзии:
 • Целодневна екскурзия до Tadoussac с включено 3 -часово наблюдение на китове и фото -пауза при водопадите Морморънси ( Whale watching Tour on the St. Lаwrence River and visit to Montmorency Falls on return ) – 135 CND / 175 лева на човек
 • Наблюдение на водопадите от хеликоптер ( Niagara Falls Helicopter Tour) – 165 CND / 215 лева на човек
 • Niagara Sky wheel – 23 CND / 30 лева
 • Допълнителни услуги, които не са упоменати в програмата
 • Бакшиши за шофьори (по 3 CND на човек на ден), общо 28 лева
 • Еднократна такса за влизане в Канада – 7 CND / 9 лева
 • Такса за обработка на документите за електронната виза – 40лв / човек
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка „Отмяна на пътуване“
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 02 980 2050, 0889506174
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Още оферти