Как да си организираме почивка в Санторини много евтино

публикувано на 09.07.2018 07:12

Санторини е един от най-известните Гръцки острови, разположен южно от столицата Атина. С характерните си романтични пейзажи, той е мечтана дестинация за меден месец на младоженци от цял свят. 

Разположен на юг от България, той е идеален за посещение през Септември. 

От България може да посетите Санторини с организирана екскурзия с чартърен полет или автобус, като престоят обикновенно е 7 дена. На нашия сайт можете да намерите оферти от туроператори

Ако решите сами да организирате пътуването си с примерни дати 21-24 Септември 2018 (3 нощувки), налице са следните алтернативи:

1. Комбинации от нискотарифни полети, които можем да резервираме сами поотделно или през сайта kiwi.com. Цената от София до Тира (летището на Санторини) е 148 евро, но пък престоят в Атина е над 7 часа, а обратният полет изключително некомфортен. Полетът от София до Тира предлаган от Егейските авиолинии с добри времена за връзка излиза цели 316 евро:


Най-удобният вариант който и ние препоръчваме е директен полет от Солун до Тира, който отнема около час, струва само 85 евро на човек с включен багаж и времената на излитане и кацане са изключително удобни:


До Солун лесно можем да стигнем с личен автомобил. Резервирането на билети с Елинските авиолинии може да направите от тук.

За бюджет от 264 лв за три нощувки в двойна стая се предлагат страхотни оферти в студиа на острова:

Booking.com предлага над 1300 места за настаняване в Санторини, като можете лесно да резервирате лесно от тук.

След като резервирате, пишете на хотела за съдействие относно трансфера от летището. В повечето случаи ще ви помогнат с организацията или с информация. 
Залез над Санторини. Източник: Уикипедия