Как да си организираме околосветско пътешествие със самолет

публикувано на 07.11.2014 13:00

Лесно ли е да се обиколи света? За да обиколите света Ви трябват само няколко неща - малко пари и свободно време, паспорт с визи и околсветски билет. Днес не е трудно да се сдобиете с такъв, едва за няколко хиляди евро. Един от най-лесните начини е да използвате услугите на Star Alliance - един от най-големите въздушни алианси, обединяващ 27 авиокомпании от целият свят. Маршрутите на тези авиокомпании свързват 1316 дестинации в 192 държави. 

На сайта на Star Alliance има специално приложение за околосветско пътуване. Чрез него може да си избирате държавите и дестинациите които искате да посетите и да съставите целият маршрут. Приложението Ви дава възможност да изберете до 16 полета - напълно достатъчно за да обиколите земното кълбо. Купувате Вашият околосветски самолетен билет с кредитна карта и заминавате! Лесно е нали?

Ако пък искате да направите частично околосветско пътешествие, може да изпратите запитване чрез travelmix.bg. Със сигурност много туристически агенции биха ви помогнали в организацията на такова пътуване