Идеи за море: До Бургас със самолет през Август и Септември

публикувано на 31.07.2018 15:29Ретрото е на мода...Ще ви върнем в позабравените моменти от миналото когато до Бургас се пътуваше със самолет. Знаете ли, че днес, това също е възможно, пък и на достъпна цена. През летният сезон и по-специално през месеците Юли, Август и Септември България Ер изпълнява ежеденвно полети София - Бургас, което Ви позволява да изкарате една приятна почивка на Южното Черноморие по въздух. Ако решите да отседнете в Сарафово, дори не е нужно да ползвате общетствен транспорт, защото Бургаското летище е буквално в квартала. До автогара Юг в Бургас пък може да стигнете с градски автобус. Ето и разписанието.

Полетът отнема само 50 минути и стартира от гейт вътрешни полети на терминал 2 на летище София, който пък е точно до входа на метро станцията "Летище София". Не минавате през досадните паспортни проверки, може да сте на гишето 40 минути преди обявеното полетното време, въобще лесно и улеснено. 

Ето всъщност и графиката на самият полет, който като чисто време от излитане до кацане протича за по-малко от 40 минути и минава над Стара Планина:А ето и най-приемливата цена за избрани дати през Август 2018. Тази опция струваща 59 евро Ви дава възможност да изкарате 1 седмица в Бургас:Еднопосочни билети се намират на цени от 30 евро:


А ето тук може да разгледате всички възможни дати и да резервирате изгодните оферти: Самолетни билети София - Бургас - София

Тук може да видите карта на всички хотели и къщи за гости в Сарафово - в непосредствена близост до летището. Цените започват от 50 лв. на вечер. Кликенте на картата за да ги разгледате и резервирате:Всички хотели, апартаменти и къщи за гости в Сарафово: Резервирайте лесно и сигурно през партньорския сайт на Booking.com

За желаещите да отседнат в Бургас, тук можете да разгледате близо 600 оферти

Нека не забравяме и над 1400 места за настаняване в Слънчев бряг

Подарете си това незабравимо пътуване!

За да следите интересните статии на travelmix.bg, последвайте ни във фейсбук