Какво е travelmix.bg?


Travelmix.bg е портал за пътувания, които ти позволява да планираш своята почивка и екскурзия: Безценни съвети как да организираш сам екскузрия до екзотични дестинации, ежедневни изгодни предложения, стотици оферти от Български туроператори, онлайн резервации на хотели, полети и медицински застраховки.

Освен гореизброеното, Travelmix.bg e комуникационна платформа, между теб и всички регистрирани на сайта туристически агенции. Изпращаш 1 запитване, а имаш възможност да получиш няколко персонализирани оферти от наши партньори. 
 

Кои сме ние?

Travelmix.bg е собственост на "Уебикон" ЕООД, Българска компания за облачни ИТ  услуги в туризма.


Нашата визия:

Да бъдем най-полезният портал за планиране на пътувания в България. 


Нашата мисия:

Да бъдем в помощ на потребителя при избора му на пътувания, като му осигуряваме избор, спестим време и пари и предпазваме личното му пространство. 
 

Travelmix.bg е:

  • единствената в България комуникационна платформа между теб и голям брой Български туристически агенции и туроператори
  • е напълно безплатна за крайния потребител и е без регистрация.

 

Как изпращаш запитване?

  • Описваш желаното пътуване тук (Екскурзии, Хотели, Самолетни Билети, Други Пътувания, Корпоративно обслужване), 
  • Попълваш името и имейла си
  • Натискаш "Изпрати Запитване" 

 

Какво става със запитването след като го изпратиш?

Ние автоматично и без да предоставаме имейла ти, изпращаме твоето запитване до туристически агенции и туроператори, регистрирани  на travelmix.bg  и предлагащи съответните туристически услуги. 

 

Как и кога получаваш предложения?

Туристическите агенции и туроператорите разполагат с до 72 часа, за да отговорят на запитването ти. След изтичането на 72-та часа, запитването не е активно.

 

Какво правиш след като получиш оферти за пътувания?

Контактите на агента (име, телефон, имейл) се съдържат във всяка оферта, която си получил. Чрез тях ти се свързваш с агента за избраната от теб оферта и правиш резервация. 

 

От кои туристически агенции и туроператори получаваш оферти?

Получаваш оферти за пътувания само от туристически агенции и туроператори, които имат регистрация на travelmix.bg. За да бъде една туристическа компания регистрирана на нашия сайт, тя трябва да е българско търговско дружество, притежаващо валиден лиценз за турагент или туроператор от Министерство на Туризма.

 

Какво представляват публикуваните на сайта оферти за почивки и екскурзии?

Офертите за почивки и екскурзии можеш да използваш, когато нямаш идея за конкретно запитване и искаш да се възползваш от вече готовите предложения. Тези оферти за екскурзии и почивки са подготвени предварително от нашите партьори. Всички оферти може да видиш тук. От страницата на всяка оферта може да изпратиш директно запитване до агенцията, която я е публикувала. 

 

Какво не е travelmix.bg?

Travelmix.bg не е туристическа агенция, не продава директно туристически продукти, не прави резервации и не е посредник в продажбата на туристически продукти. В секциите "Полети", "Хотели", "Застраховки" можеш да намериш препратки към партньорските програми на eSky.bg, Booking.com, Worldnomads.com. Другите партньорски програми с които работим са тези на Hotelscombined.com, Fly Dubai, Qatar Airways.