За потребители


Как точно ти помага travelmix.bg?

Travelmix.bg е твоята връзка с туристически агенции в България. Използваш платформата безплатно и без регистрация всеки път, когато търсиш екскурзия, почивка, самолетен билет, хотелско настаняване или организирате корпоративно пътуване. 

Ползата на travelmix.bg  за теб е, че пести времето и парите ти при планиране на пътувания. Правиш едно запитване за пътуване, а travelmix.bg се грижи то да бъде изпратено анонимно до всички регистраирани в платформата туристически компании.

В рамките на 48 часа, на електронна си поща ще получиш оферти за пътуването си по зададените от теб критерии. Разглеждаш офертите, които туристическите агенции са изготвили специално за теб. Избираш най-добрoто предложение. Ти се свързваш се с туристическата агенция директно относно избраната оферта. По този начин пестиш време и пари от телефони обаждания и/или майли до агенциите.

 

Запитване за какви пътувания може да направиш?

На travelmix.bg може да направиш запитване за самолетни билети, хотелско настаняване в България и чужбина, екскурзии и почивки, коли под наем, трансфери, круизи, сватбени пътешествия, семинари, организация на бизнес пътувания и за каквито други пътувания ти хруме.

 

Какво е необходимо, за да изпратиш запитване?

За да изпратиш запитване не е нужна регистрация. Избираш една от петте форми за пътуване: "самолетни билети", "хотели", "екскурзии", "корпоративно обслужване" или "други пътувания", които са разположени на началната страница. Попълваш всички полета с информация за желаното пътуване. Въвеждаш името и електронната си поща на всяко запитване. Натискаш бутона "изпрати запитване".

 

Как се изготвят офертите за пътуването ти?

Когато изпратиш запитване, едновременно го получават всички регистрирани туристически компании, предлагащи търсения от теб  продукт. Според предоставената от теб информация за пътуване, туристическите компании изготвят предложения за твоето пътуване.Те изпращат предложенията си до теб чрез профила си в travelmix.bg. Туристическите компании не разполагат с електронна ти поща. По този начин те предпазваме от възможност за получаване на нежелани съобщения в бъдеще. Туристическите компании могат да видят само името, което си попълнил/а, за да могат да персонализират съобщението си до теб.

Туристическите компании имат 48 часа, за да отговорят на запитването ти. След изтичането на това време, възможността за отговор се заключва. Ти ще разгледаш всички получени предложения и ще се свържеш само с тези туристически компании, с които пожелаеш. Това ще направиш директно - посредством електронна поща, лично посещение в офиса им или по телефон.

Колкото по-добре опишеш изискванията за пътуването си, толкова по-качествени предложения ще получиш. Споделянето на лични данни във формите за запитвания не е желателно и е на твоя отговорност.

 

От какви туристически компании получаваш предложения?

Получаваш предложения от туристически агенции или туроператори, които са Български юридически лица и към момента на регистрация в travelmix.bg са притежавали валиден лиценз за турагент или туроператор от Министерство на Икономиката на Репулбика България. Списък на всички туристически агенции и туроператори с активна регистрация на travelmix.bg към настоящият момент може да видиш тук.

 

Има ли лимит за броя на получените оферти?

 

Регистрираните туристически компании сами решават на кои запитвания да отговорят. Ето защо, в рамките на 48 часа може да получите от 0 до толкова електронни съобщения, колкото е броят на регистрираните туристически агенции и туроператори. Колкото по-точно е формулирано запитването за пътуване, толкова повече оферти ще получиш.  

 

Каква отговорност носи travelmix.bg?

Travelmix.bg носи отговорност за появата на запитването в профила на регистрираните туристически агенции и туроператори. Travelmix.bg носи отговорност за несподелянето на адреса на твоята електронна поща с регистрираните туристическите компании.

 

Каква отговорност не носи travelmix.bg?

Travelmix.bg не носи отговорност за съдържанието на информацията изпратена ти от регистрираните туристическите компании. Изборът на туристическа компания, направа на резервация и закупуване на продукти е изцяло твоя отговорност. Тravelmix.bg не е посредник и не участва в покупко-продажбата на туристически продукти. 

Тravelmix.bg не носи отговорност при неизпълнение на пътуване, фалит на туроператори, злонамерени действия и други умишлени или неумишлени вреди претърпяни в следствие на закупуване на туристически услуги.