Екскурзия до Бразилия и Аржентина - ПОСЛЕДНИ 2 МЕСТА!!! (АРХИВИРАНА)


Цени от: 5380 лв.
Продължителност: 10 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Аржентина, Бразилия

Описание

Посетете едни от най-посещаваните туристически дестинации в Южна Америка. Усетете атмосферата на Буенос Айрес и Рио де Жанейро, вижте величествените водопади Игуасу.

Маршрут: Рио де Жанейро - Водопадите Игуасу - Буенос Айрес

ПРОГРАМА: 
1 ден /30.08.2018/ 
Полет София – Рио де Жанейро. 
2 ден /31.08.2018/ 
Пристигане в Рио де Жанейро. Полудневна екскурзия до планината Корковадо – изкачване с железница през дъждовната гора Тижука и чудесна възможност да видите отблизо буйната тропическа растителност, да се насладите на живописните пейзажи, плажовете и града от основата на 40-метровата статуя на Христос. Свободно време. Нощуване. 
3 ден /01.09.2018/ 
Закуска. Посещение старата част на града – църквата Канделария от 1898 г., Операта, площад Кариока, църквата „„Санто Антонио“, от 17-и век, контрастираща на модерните сгради като Петробрас и Катедралата. Ще научите за Акведукта на Рио, построен през 18 век, свързващ старата част на града и квартал Санта Тереса. След което ще се отправите към прочутия парк Фламенго, от където ще имате възможност да се изкачите на върха на една от забележителностите на града – Захарната глава. Гледката е незабравима и е една от най-грандиозните в света. Нощуване. 
4 ден /02.09.2018/ 
Свободно време или екскурзия до Петрополис – едно живописно пътуване през областта Сера дос Оргаос. Петрополис е разположен на около 850 м височина. Ще посетите Летния дворец, Катедралата, Кристалния дворец, къщата на Сантос Дюмонт, ще разгледате стари имения и очарователни площади. Вечерта може да посетите шоу представено от опитни танцьори и артисти в превъзходни костюми. Ще се потопите в ритъма на самбата, бразилския фолклор и Карнавала. 
5 ден /03.09.2018/ 
Закуска. Полет до Игуасу – водопадите са едно от най-големите чудеса на природата в Южна Америка. Разположен е сред субтропична гора в триъгълника Аржентина, Парагвай и Бразилия. Посещение на бразилската страна на водопада, преминавайки през Националния парк Игуасу. Тесен мост води до основата на най-големия водопад – „Дяволското гърло“. Нощуване. 
6 ден /04.09.2018/ 
Закуска. Екскурзия до аржентинската часа на водопадите, която е още по-внушителна. Ще посетите националния парк Игиасу, за да видите различни водни каскади, а туристическо влакче ще ви отведе до най-внушителната част на водопада „Дяволското гърло“. Нощуване. 
7 ден /05.09.2018/ Буенос Айрес 
Закуска. Полет до Аржентина. Пристигане в Буенос Айрес. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечерта ще имате възможност по желание да посетите традиционно танго шоу и вечеря. Нощуване. 
8 ден /06.09.2018/ Буенос Айрес 
Закуска. Панорамна обиколка с разглеждане на площад „,Пласа де Майо“ и „,Каса Росада“, в която се помещава правителството, Кабилдо – сградата на Кметството и Столичната катедрала, дом на Архиепископа на Буенос Айрес. Обиколката продължава през квартал Сан Телмо, работническия квартал Ла Бока със своите многоцветни къщи. ,„Барио Норте“ (Северният квартал), наричан Реколета е квартала на богатите в Буенос Айрес. В гробището на Реколета е погребана Ева Дуарте, по-известна като Евита Перон. Следва Палермо с неговите паркове и градини, както и най-широкия булевард в света ,„Авенида 9 де Хулио“ (9 юли), където са Съдебната палата и театъра ,„Колон“. Свободно време. Нощуване. 
9 ден /07.09.2018/ Буенос Айрес 
Закуска. Полудневна екскурзия до Тигре. Пътувайки през северните жилищни квартали на града, ще достигнете до Сан Исидро, колониален и аристократичен район. Ще видите именията и къщите по брега на река Плате. Продължавате към Тигре, очарователен район в близост до Буенос Айрес, където има множество летни резиденции, яхт клубове и места за прекарване на свободното време на местните ,„porteños”. Делтата на Тигре, образувана от нейните реки, потоци и множество зелени островчета е един от най-атрактивните райони за посетителите. Островите Делта в специфичния им кафяво-червен цвят са се образували от наносите и утайките донесени от река Парана. Разходка с лодка по безбройните канали на устието на Парана, между хилядите острови, изобилстващи от растителност. Връщане в хотела. Нощуване. 
10 ден /08.09.2018/ 

Закуска. Трансфер до летището за полет до София /с прекачване/.

Информация за дати и цени

ПОСЛЕДНИ 5 МЕСТА!!!
Дата: 30.08.2018 г.
10 дни / 8 нощувки
5380 лв. - на човек в двойна стая
6280 лв. - единична стая
 

Какво е включено в цената

Самолетни билети с летищни такси София – Рио де Жанейро – Игуасу – Буенос Айрес – София;
8 нощувки със закуски в хотели 4*;
Екскурзия до Корковадо;
Обиколка на старата част на Рио и качване до Захарната глава;
Посещение на бразилската страна на водопадите Игуасу;
Посещение на аржентинския национал парк Игуасу;
Панорамна обиколка на Буенос Айрес;
Екскурзия до Тигре;
Входни такси по програмата;
Всички трансфери по програмата;
Медицинска застраховка с асистанс и покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
Тур мениджър.

Какво не е включено в цената

Допълнителни екскурзии;
Лични разходи.
АПОЛО 2000 ООД - офис Дондуков

Адрес: София, ул. Тракия 17 - до парк Заимов
Телефон: 0899298441
Сайт: http://www.facebook.com/tourismtravelandjourney/

Още оферти