" Днтур" ЕООД


Адрес: Воден № 12
Телефон: 888372855
Сайт: http://dntur.com/

Пътувания в страната и чужбина:

• Хотелско настаняване в цялият свят и цялата страна:

А това се случва благодарение на директният ни достъп до професионални хотелски резервационни системи, както и надеждните си чуждестранни партньори можем да предложим на своите клиенти богат избор от хотели на преференциални цени.

• Екскурзии и почивки в чужбина и страната:

В допълние към традиционните екскурзии до европейските столици и чартърните програми до Турция, Египет и Испания, като новост в нашето предлагане са далечни и екзотични дестинации като Перу, Мексико, Бразилия, Китай, Южна Африка, Непал и др.
За да Ви спестим време и усилия ще проучим за Вас нашите клиенти всички оферти за дестинацията, която вие сте избрали и ще Ви предложим програма, която съответства на Вашите изисквания за качество и цена.

• Самолетни резервации:
Това е неделима част от комплексната услуга, която предоставяме.
Ще Ви предложим вариантност на пътуването, за да Ви спестим време и средства.

• Круизи:
Ние можем да ви ориентираме в морето от оферти и компании, като предложим целия пакет услуги преди и след круиза – полети, хотелско настаняване, трансфери и допълнителна програма.

А за почивка и хотелското Ви настаняване в България оставете се отново на нас , единствено желаем Вие да ни кажете вашите предпочитания:

• Хотелско настаняване в България предлагаме: морски, планински и спа курорти
Разполагаме с преференциалните цени на нашите постоянни партньори, актуалните им промоции и пакетни оферти.

• Ваканции и почивки в страната:

През последните няколко години се построиха много нови хотелски комплекси, все по – атрактивен става селския тип туризъм и екотуризма. Стремим се да съобразим нашето предлагане с най – новите тенденции на вътрешния пазар.

Бизнес туризъм, организация на различни корпоративни събития-конференции, семинари, работни срещи

Оферти от агенцията