Арис Булс ЕООД


Адрес: гр.София, ж.к. Надежда 1, бл.144
Телефон: 0878784526
Сайт: http://diligence-travel.com

Пътешествие с дилижанси и конна езда из красотите на България:

От възрожденското градче Копривщица, през Етрополе, спира се при лековитите извори на Рибарица и Шипково и завършва в село Орешак и посещение на величествения Троянски манастир.
През тези дни Ви предлагаме несравнимо изживяване в пряк допир с природата и със заряд за приключение! Съчетали сме удоволствието от пътуване с дилижанси и конна езда през най- живописната планина на България, с лечебната сила на минералната вода извираща от недрата й. Ще запознаем туристите с историята и културата на нашите земи.
Ще покажем красиви пещери, водопади и мистични манастири, приказни пейзажи, исторически местности и природни забележителности.
През деня ще приготвим кулинарни наслади с пикник и барбекю в гората. В края на деня всеки турист ще се отпусне в уюта и гостоприемството на етно махани, спа – хотели и атракциони свързани с очарованието на пъстрият ни фолклор, уникално звучене на гайда и магията на българските изкуства, занаяти и бит.
Това е разходка назад във времето с погледа от гърба на коня и с дилижанси. Всичко ще съчетанием с разнообразни СПА процедури и релакс.

Оферти от агенцията


Агенцията няма активни оферти в момента!