Австралия, Големият бариерен риф, Нова Зеландия и Сингапур - самолет от София, 09.11.2018! (АРХИВИРАНА)


Цени от: 11645 BGN
Продължителност: 15+ дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Австралия, Нова Зенландия, Сингапур

Описание

Екскурзии

Австралия, Големият бариерен риф, Нова Зеландия и Сингапур - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!

 

24 дни / 20 нощувки

Транспорт: самолет

Дати: 09.11.2018

Цена: 11645 BGN

 

 

СИНГАПУР, МЕЛБЪРН, ОЛБЪРИ, НАЦИОНАЛЕН ПАРК "КОЗЧИУСКО", КАНБЕРА, СИДНИ, КЕРНС, ГОЛЯМ БАРИЕРЕН РИФ, КУРАНДА, НАЦИОНАЛЕН ПАРК "КУРАНДА", КРАЙСТЧЪРЧ, КУИНСТАУН, МИЛФОРД САУНД, УЕЛИНГТЪН, ОКЛАНД

 • 1 ДЕН
 • 09.11.2018 Среща в 10.00 ч. на летище София, Терминал 2. Самолетен полет София – Доха в 12.15 ч. с “Qatar Airways”. Кацане в Доха в 18.05 ч. В 20.15 ч. - полет Доха - Сингапур.
 • 2 ДЕН
 • 10.11.2018 Кацане в Сингапур в 09.15 ч. Разходка в централната част на града и разглеждане на най-големия шадраван в света. Свободно време. Вечерта - разходка в чаровната зона около Сградата на Националния театър и Операта и на Clarke Quay, разположен на завоя на река Сингапур, където се намират множество ресторантчета и вечерно време е много приятно и уютно за вечеря и за разходка. Възможност за разглеждане и пазаруване в някой от многото МОЛ-ове. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.
 • 3 ДЕН
 • 11.11.2018 Закуска. Свободен ден в Сингапур или по желание, след обяд - полудневна екскурзия до остров Сентоса, „Островът на удоволствията”. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция(входовете се заплащат допълнително): статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Делфинариума и др. атракции на острова, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто „Крилете на времето“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника, ще ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.
 • 4 ДЕН
 • 12.11.2018 Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” 5*. След обяд - свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Вечетра - трансфер до летището.
 • 5 ДЕН
 • 13.11.2018 В 00.25 ч. - международен полет Сингапур – Мелбърн В 11.05 ч. се пристига на летището в Мелбърн. Трансфер до хотела и по възможност - настаняване. Следва обиколка на Мелбърн, столицата на щата Виктория, разположен на Порт Филип Бей и река Яра, която включва Бизнес центъра на града с неговата еклектична архитектура, Центъра на викторианското изкуство, Мемориалният храм, централният площад „Обединение”, модерния квартал “Турак Вилидж” и градините Фицрой. Градът е известен с широките и елегантни залесени булеварди и паркове в английски стил, уютните си ресторанти и кафенета и елегантните си магазини. Спиране при Кралските ботанически градини и Националната галерия. Посещение на Къщичката на Капитан Кук. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на централната част на града – Операта, Казиното и др. Вечерта - вечеря в ресторант, представляващ стар трамвай в колониален стил от началото на века. Виктория е известна със своите градски трамваи. Вечерята в уникалната атмосфера на запазен и реставриран градски трамвай, ще Ви предостави незабравимо преживяване. Трамваят се движи из живописните улици на Мелбърн, докато Ви сервират вечерята. Имате възможност да се насладите на кухнята и на най-доброто от австралийските вина. Нощувка в Мелбърн.
 • 6 ДЕН
 • 14.11.2018 Закуска. В 08.30 ч. започва полудневния тур до Дъндженонг – планиннска верига, богата на тропическа флора и прекрасни гористи хълмове. Пътешествието за следващите 25 километра през горите на Дъндженонг продължава с най-стария в Австралия и най - добре запазен в света парен локомотив “Пуфинг Били”. Продължаваме към Филип Айлъндс. Дегустация на вина от най-добрите австралийски изби. По пътя за Филип Айлъндс имате възможност да видите коали, да храните кенгуру, да видите папагали и други животни. Във Филип Айлъндс имате възможност да наблюдавате уникален спектакъл – Парадът на Пингвините! Всяка привечер, при здрач, пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните хралупи в пясъчните дюни. Пингвините на Съмърланд Бийч си имат своите вечерни ритуали, които очароват всеки посетител, наблюдавал ги от брега. Филип Айлъндс е резерват на австралийска фауна, което го прави много специално място. (Препоръчва се топло облекло, тъй като нощите на острова могат да бъдат много студени). Нощувка в Мелбърн.
 • 7 ДЕН
 • 15.11.2018 Закуска. Този ден пътуваме по Великия океански път. Тук имате възможност да се насладите на красивата крайбрежна ивица, със сурови и стръмни скали, плажове със златни и копринени пясъци. Всеки километър на Великия океански път предоставя уникални гледки. Продължаваме през джунглите от евкалиптови дървета на Отуейския Национален парк. Минаваме покрай огромните скални късове “Дванайсетте Апостола” и оформените от морските вълни “Остров - Арка”. Пътуване до Баларат. Нощувка в Баларат.
 • 8 ДЕН
 • 16.11.2018. Закуска. Започва тридневният тур през австралийския материк от Мелбърн към Сидни през Олбъри и Канбера. Пътува се на запад към резервата за диви животни Баларат, където ще преживеете изненадващи срещи с представители на австралийската фауна. Ще имате възможност да почувствате вълнението от близка среща с австралийската дива фауна в естествения гъсталак на Австралия. Ще срещнете коали, двуутробни, кенгура, крокодили... Пътешествието продължава със Суверен Хил – най-известният музей на открито в страната. Мястото е свързано с една от най-богатите златни жили в света и съответно с най-екзалтиращата златна треска, обхванала европейците. Имате възможността да се запознаете с “историята на Баларат” и първите 10 години от откриването на златото, през август 1851г. Можете да опитате късмета си, промивайки пясък в златоносните води на реката и да усетите наистина начина на живот на първите златотърсачи в техните палатки и хижи. Пътешествието продължава през Бендиго към Олбъри. Олбъри – живописен провинциален град, запазил атмосферата си от 19-ти век. Градът е известен освен със златните си мини, също и с първокласните си винарни. Вечеря и нощувка в Олбъри.
 • 9 ДЕН
 • 17.11.2018 Закуска. Отпътуване от Олбъри през Националния парк „Козчиуско”. Продължаваме на юг през зимните ски-курорти Тредбо и Джиндабайн. Свободно време за обяд в Джиндабайн. Продължаваме през Снежните планини – югозоподно от Сидни, известни най-вече със своите прекрасни ски писти, планински потоци, глетчерови езера, “алпийски тип пейзажи”. Националният парк „Козчиуско”, разположен в сърцето на Снежните планини, разполага с почти 700 000 хектара плаж и невероятни пейзажи. Националният парк е известен и с връх Козчиуско, който със своите 2228 м е най-високият в Австралия. Пътешествието продължава към ски центъра Куума. Отпътуване към Канбера – столицата на Австралия, разположена точно на половината път от Мелбърн към Сидни, в щата Нов Южен Уелс. След Федерацията, през 1901г. се избира новата столица на държавата. Столичният град е добре планиран, строен по проекти на американския архитект Уолтър Бърли Грифин. Модерната архитектура на съвременен мегаполис е омекотена от красиви градски паркове и градини с изкуствени езера. Там са и всички чужди посолства, строени в уникалния за тяхната страна архитектурен стил. Името Канбера идва от аборигенски диалект и означавало “място за срещи”. Нощувка в Канбера.
 • 10 ДЕН
 • 18.11.2018 Закуска. Тур из столичния град Канбера – Националната библиотека, Австралийският мемориал на падналите във войните, Кулата на Черната планина, сградата на Върховния съд на Австралия, дипломатическите посолства. Изкачване на върха на планината Айнсли, откъдето се открива чуден изглед към Канбера. Обиколка на езерото “Бърлий Грифин” и фонтана на капитан Кук. Посещение на Военния мемориал, качване на покрива на Новия парламент на хълма Капитолия, разглеждане на Стария парламент и Художествената галерия. При възможност във времето - посещение и разглеждане на Националния музей. След обяд продължаваме за град Сидни, първият основан от заселници град в Австралия, строен в един от най-красивите заливи в света. Столица на Нов Южен Уелс, Сидни е най-големият мегаполис в Австралия, смесица от множество култури и раси. В допълнение към красивото пристанище, Сидни се намира в полите на Сините планини. Привечер - пристигане в Сидни. Настаняване в хотел. Свободно време с възможност за вечерна разходка. Нощувка в Сидни.
 • 11 ДЕН
 • Закуска. Туристическа обиколка на Сидни – “Скалите”, родното място на града, с останки от неговото бурно минало. Обиколка на южните плажове, “Двойния” залив и “Розовия” залив, на историческия Падингтън. След това, от 12.30 ч. до 14.00 ч. ще направите разходка из пристанищния залив на Сидни с круизния кораб „Матилда”, по време на която може да се насладите на обяд с морски деликатеси на борда на кораба. От 17.00 ч., по желание - посещение на Морския аквариум, където могат да се видят акули и други представители на океанската фауна. Вечеря в ресторант на Tелевизионната кула с въртяща се платформа. Нощувка в Сидни.
 • 12 ДЕН
 • Закуска. Свободен ден в Сидни или по желание - еднодневна екскурзия до известните Сини планини. По желание - разходка с панорамен лифт, която Ви дава възможност да се насладите на красивия пейзаж и невероятната панорамна гледка, откриваща се към долината. Връщане в Сидни. Вечерта, по желание - вечерен круиз в залива на Сидни (с включени вечеря и музикална програма). Нощувка в Сидни.
 • 13 ДЕН
 • Закуска. Свободен ден в Сидни или по желание, можете да направите тур в Операта на Сидни - посещение и разглеждане на световноизвестната Опера отвътре (допълнително се заплаща). След това, при възможност във времето, по желание - може да се посетят: Ботаническата градина, Рибния пазар или Хайд Парк. Трансфер до летището. В 14.10 ч. - вътрешен полет Сидни - Кернс, най-северният град на Австралия и “порта” към Големия Бариерен Риф. Пристигане в Кернс в 16.15 ч. (Градът е заобиколен от тропически джунгли, километри бели плажове и тюркоазени води. Джунглите стигат до самия океан, а крайбрежната ивица е прорязана от коралови рифове и осеяна с тропически островчета). Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Кернс.
 • 14 ДЕН
 • Закуска. Целодневен круиз из Големия Бариерен Риф, на борда на круизния кораб “Океански дух”. Възможност за гмуркане с шнорхел и маска или пътуване с кораб с прозрачно дъно и докосване до магическия подводен коралов свят на Рифа. Обяд на борда на кораба. Връщане в Кернс в късния следобед. Свободно време – с екскурзовода ще разгледате чаровното градче Кернс. Нощувка в Кернс.
 • 15 ДЕН
 • Закуска. Целодневна екскурзия до Куранда с автобус. Посещение селището насред джунглата Куранда, където по желание можете да се снимате с коали или да разгледате пазарите. Посещение на аборигенско селище. Връщане в Кернс. Свободно време и нощувка в Кернс.
 • 16 ДЕН
 • Закуска. Трансфер до летището и в 11.30 ч. – международен полет Кернс – Сидни. Пристигане в Сидни в 15.35 ч. В 19.05 ч. - полет Сидни - Крайстчърч (Нова Зеландия).
 • 17 ДЕН
 • Пристигане в Крайстчърч в 00.10 ч. (В Крайстчърч се минава митническа проверка, багажа се сваля и се проверява). Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Крайстчърч. Закуска. Туристическа обиколка на Крайстчърч, който се намира на източния бряг на Южния остров на Нова Зеландия и също като останалите новозеландски градове е “град на контрастите”. Крайстчърч е също познат като “Градът на градините” заради просторните си паркове и градини.. По време на обиколката се разглежда - центъра на града, Катедралата, парка Хагли, простиращ се на площ от 161 хектара, Порт Хилс, Ейвън Ривър, Пристанището Литлтън, Акороа. След обяд - свободно време. По желание - посещение на Международния Антарктически център. Вечеря и нощувка в Крайстчърч.
 • 18 ДЕН
 • Закуска. Отпътуване за Куинстаун - най-популярната туристическа дестинация в Нова Зеландия. С право наричан “столица на приключенията”, Куинстаун предлага едни от най-добрите в света условия за ски и за сноубординг през зимата и ранната пролет. По пътя се минава през прохода Линдис и езерото Текапо - и двете принадлежащи към очарователните гледки на планината Кук - най-високата планина в Нова Зеландия. Вечеря и нощувка в Куинстаун.
 • 19 ДЕН
 • Закуска. Този ден ви очаква Милфорд Саунд, като по пътя се минава покрай езерото Те Анау – най-голямото езеро на Южния остров и второ по големина в цяла Нова Зеландия след езерото Таупо. Намира се в националния парк “Фиордланд”, заедно с фиорда Милфорд Саунд. Милфорд Саунд е известен като Осмото чудо на света и е може би най-живописното място в Нова Зеландия. Разпростиращ се на 3 милиона акра в Националния парк “Фиордланд”, Милфорд предствлява сбор от девствени гори, чисти поточета и езера, глетчери и високи възвишения. Милфорд е най-известният фиорд в Нова Зеландия и е единственият, до който може да се стигне по суша. Разстоянието от основата на фиорда до открито море е около 16 км, което го прави удобен за круизи. Такъв круиз ще ви бъде предложен и на вас (по желание и срещу допълнително заплащане). Връщане в Куинстаун. Вечеря и нощувка в Куинстаун.
 • 20 ДЕН
 • Закуска. Трансфер до летището. В 13.30 ч. - самолетен полет Куинстаун - Уелингтън (столицата на Нова Зеландия). Пристигане в Уелингтън в 14.55 ч. Свободно време. Вечеря и нощувка в Уелингтън.
 • 21 ДЕН
 • Закуска. Туристическа обиколка на Уелингтън. Според маорските легенди най-старото име на града е „Те Упоко оте Ика а Мауи”. На маорски това означава “главата на рибата мауи”. Уелингтън е известен със своето пристанище, чийто пръв откривател е полинезиецът Купе. Те Уанагауи-а-Тара (“голямото пристанище на Тара”) е другото маорско име на Уелингтън. Уелингтън е най-южната столица в света, градът, който първи посреща Новото хилядолетие. Обиколката включва посещение на Националния Музей Те Папа, “Ориенталския” залив и изкачване на хълма Виктория, от където се открива прекрасен изглед към града и открития залив Кук. Пътешествието продължава през Капити Коуст и полята Рангитики, през които тече реката Рангитики. Продължаване към град Таупо. Таупо е разположен на брега на езерото Таупо – най-голямото езеро в Нова Зеландия, което е в централната част на Северния остров. Вечеря и нощувка в Таупо.
 • 22 ДЕН
 • Закуска. Отпътуване към величествените водопади Хука. Намират се в туристическия парк Уейракей в близост до Таупо. Те са най-посещаваната природна атракция на Нова Зеландия. От тях се изтича над 220 хил. литра вода в секунда. (Възможност, по желание - за разходка с лодка под водопадите). Посещение на геотермалния парк Уайотапу, разположен на около 27 км от Роторуа и притежаващ карсив вулкански пейзаж. Посещение на впечатляващите градини „Government Gardens” в Роторуа и на фабриката за получаване и обработка на полускъпоценния камък нефрит. Роторуа е туристическата столица на Северния остров и е разположен на брега на голямо езеро в кратера на стар вулкан. В цялата област има вулканична активност. Районът напомня на Йелоустоун, а всеки гейзер е частна собственост. Продължавате към природния парк “Изворите на Дъгата” – Rainbow Springs, където ще имате възможност да се любувате на някои представители на местната фауна - змиорки, пъстърви, игуани туатара и специален тур за птиците киви. В парка можете да се насладите на кристално чистата вода, която се влива в подземните извори. Ще можете (по желание и срещу допълнително заплащане) да наблюдавате “фермерско шоу”. Пътешествието продължава към Окланд, градът на платната заради множеството платна в пристанището си. Нощувка в Окланд.
 • 23 ДЕН
 • Закуска. Свободно време в Окланд. Трансфер до летището. Международен полет Окланд – Сидни в 16.00 ч. Пристигане в Сидни в 17.40 ч. В 22.10 ч. - полет Сидни - Доха.
 • 24 ДЕН
 • Пристигане в Доха в 05.05 ч. В 06.40 ч. - полет Доха - София. Пристигане на летище София в 10.55 ч.

  ПОЯСНЕНИЯ:

  Екскурзия до Сините планини:

 • Тръгване с автобус от Сидни. Пътува се към река Nepean, където свършва гр.Сидни и започват Сините планини. Спирка за почивка и сутрешен чай.
 • Пътуването продължава като по пътя се спира на „Wentworth Falls” - откъдето се открива една от най-красивите гледки към Сините планини.
 • След това се посещава гр. Катумба и водопада Катумба.
 • В Сините планини са спира на панорамна площадка, откъдето се открива невероятна гледка към скалната формация – каньонът „Трите сестри“, превърнал се в символ на планините. Тук ще чуете и легендата за трите сестри. Ще имате възможност с влакче да стигнете до подножието на каньона, където ще можете да се разходите в джунглата и после да се върнете обратно с влакчето (влакчето се заплаща допълнително на място по 25 австрал. долара).
 • На връщане се минава покрай залива Homebush в Сидни, където ще видите Олимпийския парк от Олимпийските игри 2000 г. Този ден ще завърши с круиз по река Парамата.
 • Сините планини (Blue Mountains) са красива и величествена природна местност в Австралия. Простират на юг от Мелбърн и са близо до столицата Сидни в Австралия. Намират се в областа Нов Южен Уелс. Над тях прекъснато се стеле лека синя мъгла, като причина за това невероятно явление са микроскопичните капчици евкалиптово масло, които се носят из въздуха, пречупвайки слънчевата светлина. В резултат се е получила тази странна синя мъгла, дала името на Сините планини.
 • От 2000 год. Сините планини са поставени на 14-то място в списъка на Световното наследство на Австралия. Те са дом на над 400 вида животни, много застрашени видове растения, сред които 91 вида евкалиптови дървета. Те обхващат 8 Национални парка, а шест аборигенски племена обитават територията от 1 милион хектара, принадлежаша на Великите Сини планини.
 • Има специално направени за туристите места за наблюдения, а от Еко пойнт е най-доброто място за разглеждане на прочутите пясъчни колони - Трите сестри (величествени скални образувания, които се издигат над долината) и откриваща се страхотна панорамна гледка към каньоните и дефилетата на долината Джеймисън.

  ЦЕНА:

  ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА за записвания и капариране минимум 6 месеца преди датата на отпътуване

 • - на човек в двойна стая - 11 645 лв (при група минимум 15 човека)
 • - цена на човек в двойна стая - 12 235 лв (при група от 10 до 14 човека)
 • - доплащане за единична стая - 2 465 лв

  СТАНДАРТНА ЦЕНА за записвания и капариране в срок по-малък от 6 месеца преди датата на отпътуване

 • - на човек в двойна стая - 11 795 лв (при група минимум 15 човека)
 • - цена на човек в двойна стая - 12 385 лв (при група от 10 до 14 човека)
 • - доплащане за единична стая - 2 465 лв

  В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:

 • - самолетните билети за всички международни полети от България до Сингапур, Австралия, Нова Зеландия и обратно;
 • - самолетни билети за вътрешните полети, дадени в програмата;
 • - летищни такси за всички международни и вътрешни полети – 1 360 лв/ 695 евро (18.02.2016 г.) - подлежат на потвърждение;
 • - трансфери летище - хотел - летище;
 • - 2 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
 • - 11 нощувки със закуски в Австралия в хотели 3* и 4*;
 • - 7 нощувки със закуски в Нова Зеландия в хотели 3*;
 • - 5 вечери в местни ресторанти - 1 вечеря в Австралия (8-ми ден) и 4 вечери в Нова Зеландия (както са дадени в програмата);
 • - 1 вечеря в реставриран градски трамвай (в Мелбърн) - 5-ти ден;
 • - 1 вечеря в ресторант на Телевизионната кула с въртяща се платформа (в Сидни) - 11-ти ден;
 • - 1 обяд с морски деликатеси на борда на круизния кораб “Матилда” (11-ти ден);
 • - 1 обяд на борда на круизен кораб „Океански дух” (14-ти ден);
 • - разходка из пристанищния залив на Сидни с круизен кораб „Матилда”(11-ти ден);
 • - целодневен круиз из Големия Бариерен Риф (с включен обяд на борда на круизен кораб) - 14-ти ден;
 • - целодневна екскурзия до Куранда с автобус (15-ти ден);
 • - посещение на аборигенско селище (15-ти ден);
 • - входовете на музеите и обектите в Австралия и Нова Зеландия, които са посочени в програмата;
 • - всички посочени в програмата обиколки;
 • - екскурзоводско обслужване, водач от ТА и местен екскурзовод по време на обиколките (с превод на български език);
 • - транспорта в Австралия и Нова Зеландия който се осъществява с туристически автобус, оборудван с климатик.;
 • - такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - 132 лв.

  В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:

  допълнителни екскурзии и мероприятия, които се плащат от България:

 • - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 2-ри ден;
 • - полудневна екскурзия до о-в Сентоса - 55 щ.долара (3-ти ден);
 • - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”- 20 щ.долара (4-ти ден);
 • - посещение на „Градината на орхидеите” - 5 щ.долара (4-ти ден);
 • - посещение на Морския Аквариум в Сидни - 60 лв (11-ти ден);
 • - еднодневна екскурзия до Сините планини - 170 щ.долара (12-ти ден);
 • - вечерен круиз в залива на Сидни - 120 щ.долара (с включени вечеря и музикална програма) - 12-ти ден;
 • - посещение и разглеждане на Операта в Сидни (13-ти ден) - при група до 5 човека, в сборна група с местен екскурзовод, без превод на български език - 70 лв / при група от минимум 6 човека, с местен екскурзовод, с превод на български език - 90 лв
 • - посещение на Международния Антарктически център - 60 лв (17-ти ден); круиз на фиорда Милфорд - 105 лв (19-ти ден);
 • - наблюдаване на „фермерско шоу” - 45 лв (22-ри ден).

  допълнителни мероприятия, които се плащат на място:

 • - влакче на Сините планини - 25 австрал.долара (около 20 щ.долара) - 12-ти ден;
 • - панорамен лифт на Сините планини - 39 австрал.долара (около 29 щ.долара) - 12-ти ден;
 • - разходка с лодка под водопадите Хука - ........ (22-ри ден).

  Забележки:

 • - Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
 • - За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
 • - ТА си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
 • - ТАКСАТА ЗА ОБРАБОТКА НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА АВСТРАЛИЙСКА ВИЗА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА В СЛУЧАИТЕ НА ОТКАЗ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ВИЗА

  Плащане:

 • - депозит - 3 400 лв (внася се при записване)
 • - първо доплащане - 3 000 лв (внася се след издаване на австралийска виза)
 • - второ доплащане - краен срок за внасяне на цялата сума - 30 работни дни преди датата на тръгване

  Информация за хотелите (или подобни):

 • Сингапур – Peninsula Excelsior Hotel 4* http://www.peninsulaexcelsior.com.sg/
 • Мелбърн – Causeway 353 4* http://www.causeway.com.au/causeway-353-hotel-melbourne
 • Олбъри – hotel Atura Albury 4* https://www.aturahotels.com/albury/
 • Канбера - Novotel Canberra 4* http://novotelcanberra.com.au/
 • Сидни - Holiday Inn Potts Point 4* http://www.holidayinnpottspoint.com.au/
 • Кернс – Hotel Sheridan 4*- http://cairnssheridan.com.au/
 • Крайстчърч – Hotels Pavilions 4* http://www.pavilionshotel.co.nz/
 • Куинстаун – Holiday Inn 4* https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/queenstown/zqnfr/hoteldetail
 • Уелингтън – Hotel West Plaza 3* http://www.westplaza.co.nz/
 • Таупо – Lakeland Resort Taupo 3 ½* http://www.lakeland.co.nz/
 • Окланд – Hotel Capthorue 4* https://www.millenniumhotels.com/en/auckland/copthorne-hotel-auckland-city/

  НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване;
 • - За деца под 18 год., пътуващи с единия от двамата родители - нотариално заверена декларация от другия родител за разрешение детето му да пътува в чужбина.
 • - само за работещи:
 • * служебна бележка от местоработата (с подпис и печат): контакт на прекия началник (телефон, e-mail), от кога работи лицето там , на каква длъжност, от коя до коя дата е в отпуск, на коя дата се очаква пак да се яви на работа
 • * банкова сметка: титуляр, налична банкова сметка - извлечение с транзакции за последните 3 месеца, баланс по сметка със скорошна дата
 • - ако сте собственик (съдружник) на ЕТ, АД, СД, ООД:
 • * фирмена банкова сметка с транзакции за последните 3 месеца
 • * удостоверение от Данъчна служба за липса на данъчни задължения
 • * извлечение по ЕИК
 • Всички документи трябва да са изготвени на български и на английски език (с превод от оторизиран преводач)
 • - За пенсионери - не са необходими изброените документи. Само е необходимо кандидатът да попълни формуляр за виза в офиса на ТА.
 • 0052

   

   

   

 •  

ГЛОБЪЛ ТУРС ООД

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 86
Телефон: 052/601085; 0899818457
Сайт: http://www.globaltours-bg.com

Още оферти