НОВА ГОДИНА в Нови Сад, Сърбия (АРХИВИРАНА)


Цени от: 390.00 лв.
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Сърбия

Описание

ДЕН – 1
30.12.2015
(сряда)
София – Нови Сад
В 08.00 ч. отпътуване от гр. София (площад „Александър Невски”) за Сърбия с лицензиран, комфортен автобус по маршрут София-Калотина-Ниш-Белград-Нови Сад(500 км). Пристигане следобед. Настаняване в хотела. Свободно време и вечерна разходка в приказния център на града. Нощувка.
ДЕН – 2
31.12.2015
(четвъртък)
Сремски Карловци
Закуска. Свободен ден или по желание (срещу допълнително заплащане) - отпътуване за полудневна екскурзия до „духовното сърце на Сърбия” - Сремски Карловци - исторически град, разположен по склоновете на Фрушка гора, на десния бряг на река Дунав, от всички страни заобиколен от лозя. Сремски Карловци е неразделна част от красив пейзаж и истински пример за хармоничното единство на културно и природно наследство. Сремски Карловци е и резиденция на главата на Православната църква, затова е и още наричан – „Рим на сръбската православна църква“. По желание (срещу допълнително заплащане) - дегустация на вина (7 вида вина, 3 вида мед и мезета) и разглеждане на музея на пчеларството.
Отпътуване обратно за Нови сад. По пътя, по желание – разглеждане на крепостта Петроварадинск, която заради своята монументалност и разположената в подножието й река Дунав е още наричана - „Гибралтар на Дунава“ (входния билет се заплаща отделно).
Празнична Новогодишна вечеря (включена в цената) в балната зала на хотела с жива музика (Joca Stefanovic, Millenium band и още двама изпълнители), богато меню на празнична шведска маса с напитка за добре дошли и чаша шампанско в полунощ (възможност за доплащане за *пакет напитки ALL INCLUSIVE - неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство + няколко марки вносен алкохол – заявява се единствено при записване). ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Нощувка.
ДЕН – 3
01.01.2016
(петък)
Нови сад
Закуска. Свободен в Нови сад. Нощувка.
ДЕН – 4
02.01.2016
(събота)
Белград - София
Закуска. Отпътуване за Белград(100 км) и панорамна обиколка (включена в цената) – разглеждат се катедралния храм „Свети Сава”, най-големият православен храм на Балканите, площад Славия, Кметството, Парламента, площад Теразие, площад Република, Студентски площад, крепостта Калемегдан – пешеходна разходка и фотопауза (от тук се открива превъзходна гледка към мястото, където река Сава се влива в река Дунав). Свободно време – ще имате на разположение няколко часа да се потопите в атмосферата сръбската столица – да се разходите по търговската пешеходна улица „Княз Михайлова” или да пробвате местни специалитети в традиционен ресторант на „Бохемската улица” Скадарлия...
Отпътуване за България(400 км). Пристигане в София вечерта.
 

Информация за дати и цени

PARK Hotel - 5*                                                                                                                     www.hotelparkns.com

Настаняване във ФАМИЛЕН АПАРТАМЕНТ с 2 спални и хол

(макс. 4 човека)

Пакетни цени

Ранни записвания

(до 15.11.2015)

Стандартни цени

(от 16.11.2015)

Цена на помещение за 2 възрастни + 1 дете до 12 г.

1190 лв

1280 лв

Цена на помещение за 2 възрастни + 2 деца до 12 г.

1375 лв

1475 лв

Цена на помещение за 3 възрастни

1265 лв

1355 лв

Цена на помещение за 3 възрастни + 1 дете до 12 г.

1450 лв

1550 лв

Цена на помещение за 4 възрастни .

1530 лв

1630 лв


Какво е включено в цената

І. ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИса в български лева на човек и включват:

  • Транспорт с лицензиран, комфортен автобус, пътни и магистрални такси
  • Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад
  • 3 нощувки със закуски в PARK Hotel - 5*,Нови Сад
  • Безплатно ползване на:закрит басейн и сауна в уелнес центъра на хотела, детски кът, безжичен интернет
  • Празнична Новогодишна вечеряв балната зала на хотела с жива музика (Joca Stefanovic, Millenium band и още двама изпълнители), богато меню на празнична шведска маса с напитка за добре дошли и чаша шампанско в полунощ
  • Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
  • Водач от фирмата по време на цялото пътуване
  • Панорамна обиколка на Белград

 

ІІ.Цената не включва:

-          Разходи от личен характер, входни такси за посещаваните обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт.

-          Екскурзия до Сремски Карловци - при минимум 20 туриста

  • 10 лв на човек (без дегустация на вина)
  • 25 лв на човек (с включена дегустация на 7 вида вина, 3 вида мед и мезета, и разглеждане на музей на пчеларството)

 


БАЯ ТУРС ООД

Адрес: СОФИЯ, БУЛ.БЪЛГАРИЯ 53
Телефон: 35929870667
Сайт: http://WWW.BAJATOURS.BG

Още оферти