Речен круиз Коледни базари - Виена, Братислава, Будапеща (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1095 лв.
Продължителност: 5 дни
Транспорт: Круиз
Местоположение: Австрия

Описание

Програма 
1 ден / 02.12.2017 Виена 
Сутринта ви предлагаме да разгледате Виена и най-красивите сгради, разположени по Ринга – операта, кметството, парламента, паметника на Мария Терезия. Пешеходна разходка по Кертнер Щрасе, двореца Хофбург /отвън/, Колоната на чумата, катедралата Свети Стефан. След обяд на борда може да се включите в екскурзия с посещение на двореца Шонбрун и коледния базар пред него. Корабът отплава в 18.00 ч. за Унгария. 
3 ден / 04.12.2017 Будапеща 
Престоят в града ще е между 14.00 и 19.00ч. Очаква ви пешеходна разходка из малките улички на средновековния град. Ще видите катедралата Св.Мартин, портата Михаил от 14 век, старото кметство, Архиепископския дворец. После ще имате свободно време за посещение на коледния базар. Вечерта отплавате обратно към Австрия. 
5 ден / 06.12.2017 Виена 
Самолетни билети и трансфери до кораба.

Информация за речен кораб MS Fidelio 
Разполага със 74 кабини, ресторант, панорамен бар, фитнес и сауна.разположени на 4 дека 
На кораба има 2 кабини с по едно допълнително легло, спускащо се над основните 

Условия за резервации: 

 • Пълно плащане до 30.09.2017
 • Фирмата предлага и застраховка "Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуване“ на ЗД Алианц.

  Допълнителни екскурзии:
  Виена 
  Цена: 65 лв. 
  Виена 
  Цена: 95 лв. 
  Виена 
  Цена: след 01.09.2017г. 
  Будапеща 
  Цена: 65 лв. 
  Будапеща 
  Цена: 90 лв. 
  Братислава 
  Цена: 30 лв. 
  Пакет 5 екскурзии /без концерт във Виена/ - 10% отстъпка от общата цена. 
  Условия: 

 • Екскурзиите се заявяват и заплащат само в България.
 • Автобусните екскурзии се провеждат при минимум 40 платили в автобус.
 • <span style="\&quot;font-family:times" new="" roman,times,serif\"="">Възможно е да настъпят промени в предварително обявения маршрут и престой, които могат да се дължат на промени на нивото на водата в реката, работата на шлюзовете или метеорологичните условия.
Климатични промени: 
Туроператорът и круизната компания ще положат всички усилия да изпълнят цялата публикуваната програма. Въпреки това е възможно да настъпят промени в предварително обявения маршрут, които могат да се дължат на промени на нивото на водата в реката, работата на шлюзовете или метеорологични условия. 
В случай, че капитанът на кораба прецени, че условията за плаване не са безопасни за пътниците, той може да вземе решение за промяна на маршрута, оставане или напускане на пристанище, ако се наложи и настаняване в хотел на брега. Подобно решение може да бъде взето с оглед осигуряване на максимална сигурност за пасажерите. Това не предполага връщане на суми, платени за пътуването. 
Цени: 
Цените на речния круиз включват пристанищни такси и гориво. В случай на промяна на някои от тези компоненти може да се наложи промяна на крайната цена на круиза, за което ще бъдете уведомени минимум 30 дни преди датата на отпътуване. 
Закъснение на клиент: 
Часовете на отпътуване на кораба са точно определени в програмата на круиза, която клиентът ще получи преди отпътуване. Корабната компания няма ангажимент да изчаква закъснели пасажери. 
Екскурзии: 
Предложените допълнителни екскурзии се заявяват и потвърждават от България. За тяхното осъществяване е необходим минимален брой от 40 души. В случай, че той не е достигнат Туроператорът може да откаже да осъществи предложените екскурзии, като ще възстанови заплатените за тях суми. 
В случай, че метеорологичните условия наложат промяна в маршрута, това може да засегне и планираните екскурзии на брега. При невъзможност за изпълнение на част от тях, Туроператорът ще предложи алтернативна програма. Екскурзиите се провеждат на български език. 
Храна: 
На кораба се сервира обяд и вечеря на меню. Клиентът може да избере основно блюдо от предложения избор за деня. Ресторантът не сервира ала карт. В случай че клиентът има хранителни алергии или спазва определен хранителен режим е необходимо да уведоми Туроператора при подписването на договора. Круизната компания ще се постарае да се съобрази с изискванията, доколкото е възможно, но не гарантира, че ще може да ги удовлетвори напълно. Часовете за хранене на борда да фиксирани. Извън тях на борда не се сервира храна.. 
Напитки: 
В пакета са включени напитки по време на закуска. Всички останали напитки на борда се заплащат последната вечер, преди напускане на кораба. Сметката се води на бордна карта, която всеки пасажер получава при настаняване на кораба. 
Мобилни телефони и телевизия 
Мобилните телефони и телевизорите могат да изгубят връзка при преминаването на шлюзовете и в отделни участъци на реката. 
Бакшиши 
На круизните кораби е обичайно да се остави бакшиш в края на програмата. На борда има много хора, които не виждате, но те се грижат за вашия комфорт по време на цялото пътуване. Последния ден ще получите плик във вашата кабина, моля поставете желаната сума в него и го оставете на рецепцията. Тези пари се разпределят между целия екипаж. Препоръчителната сума е 7-8 евро на гост, на ден.
 

Информация за дати и цени

Цени 
  Възрастен в двойна каюта Единична каюта 3-то легло Дете до 15 г.
Основна палуба 1095 лв. 1300 лв.
995 лв.
Средна палуба 1245 лв. 1575 лв. 1050 лв. 995 лв.
Горна палуба 1345 лв. 1695 лв.
995 лв.
 
 
 

Какво е включено в цената

 • 4 нощувки в двойна каюта;
 • 4 закуски, обед, следобедно кафе със сладки, вечери;
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
 • Пристанищни такси;
 • Тур мениджър по време на круиза на български език.

Какво не е включено в цената

 • Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат в България;
 • Напитки;
 • Бакшиши към персонала
АПОЛО 2000 ООД - офис Дондуков

Адрес: София, ул. Тракия 17
Телефон: 0899298441
Сайт: http://www.apollobg.com/

Още оферти