Почивка на Халкидики Урануполи / Атон, хотел Акти Урануполи 4* - 24.05.2018 (АРХИВИРАНА)


Цени от: 315лв.
Продължителност: 4 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Гърция - Халкидики

Описание

Програма:

Ден 1 /24.05.18/: Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски” по маршрут Кулата – Серес – Аспровалта - Уранополис, Атон третия ръкав на Халкидически п-ов. Настаняване в хотел Akti Ouranoupoli  4*. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 2 /25.05.18/: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание - круиз около Атонските манастири – най- святото място в Гърция. Разглеждат се  манастирите от западната страна на Атон с беседа на български език / продължителност около 3 часа /. Свободно време в живописното селище  Урануполи. Връщане в  хотела. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 3 /26.05.18/: Закуска. Свободен ден за плаж или по желание – полудневна екскурзия до Стагира с посещение на тематичния парк на Аристотел, в който са изложени част от неговите открития: телефон, телескоп, слънчев часовник и др. , както и селището Арнеа – типично гръцко селце с очарователна стара архитектура и прекрасни таверни, в които можете  да  опитате традиционната гръцка кухня. Свободен следобяд. Вечеря. Нощувка.
 
Ден 4 /27.05.18/: Закуска. Освобождаване на хотела и  отпътуване за България. Преминаване през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.

Информация за дати и цени

Цена на човек, за пакет, в лева На човек в двойна стая с частичен изглед „море“ 3-ти възрастен в двойна стая 1-во дете 0-6.99 г. с двама възрастни в стая 1-во дете 7-11.99 г. с двама възрастни в стая 2-ро дете 2-11.99 г. с двама възрастни в стая
Цена 315 лева 289 лева 105 лева 195 лева 195 лева

Доплащане за единична стая – 130 лева
 
Важно: От 01.01.2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 3 евро на стая на вечер / за хотел 4*/. Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.


Забележки:
 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат на място. Осъществяват се при минимум 20 пълноплащащи туриста.
 • Минимален брой туристи за провеждане на програмата: 40
 • Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги.
 • Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден / не на нощувка /
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год.
 • Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им е отказан достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 • За туристи, желаещи да ползват програмата със собствен транспорт – от цената се приспадат  55.00 лв. Те не ползват и застраховка.
 
Необходими документи:
Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.  За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 
Начин на плащане:
Депозит – 50% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.
 
Вид използван транспорт:
 • Автобус
 
„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” на ЗД Евроинс АД, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.

Какво е включено в цената

Транспорт с комфортен автобус;
3 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел Akti Ouranoupoli 4*
Безплатен WI-FI на рецепция, в другите зони - платен;
Чадъри и шезлонги на басейна и плажа;
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към
ЗД Евроинс АД, гр. София
Входни и пътни такси;Водач от фирмата организатор;

Какво не е включено в цената

Круиз до Света гора - полудневен, с беседа на български език – 20 € / 39 лв –
възрастен; Деца до 6-12 год. – 50%, деца 0-5,99 г. – безплатно – не заема седалка в
автобуса.
Екскурзия до Стагира и Арнеа – 10 € / 19 лв – възрастен; деца от 2-12 год. – 7 € / 14
лв.
Входна такса за тематичния парк на Аристотел – 1€ / 2 лв, деца от 2-12 год.
безплатно;
Разходи от личен характе
Уелкам Травъл ЕООД

Адрес: София, Искър 29
Телефон: 00359878588589
Сайт: http://www.welcometravel.bg

Още оферти