ПОТВЪРДЕНА за 29.01.16! Каранавала в Рио де Жанейро-Буенос Айрес и водопадите Игуасу (АРХИВИРАНА)


Цени от: 2495 евро
Продължителност: 14 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Аржентина, Бразилия

Описание

<img class="\\&quot;iexpl\\&quot;" data-cke-saved-src="\\" src="\\&quot;http://bultourism.com/login/offers_pictures/165936/165936_main_2.jpg\\&quot;" style="\\&quot;border:1px" solid="" rgb(0,="" 0,="" 0)\\"="">

Програма
Потвърдена! 
Екскурзия до  РИО ДЕ ЖАНЕЙРО, Водопадите ИГУАСУ И БУЕНОС АЙРЕС - за каранавала в Рио де Жанейро - вариант 1 

Дата и Цена: 
29.01.2016 - 2495.00 €  
14 дни/ 11 нощувки 

1 ДЕН 
29.01.2016 - Среща в 17.00 ч. на летище София, Терминал 2. В 19.15 ч. - самолетен полет София – Рим. Пристигане в Рим в 20.10 ч. В 21.35 ч. полет Рим - Буенос Айрес. 


2 ДЕН 
30.01.2016 - Пристигане в Буенос Айрес в 07.45 ч. местно време. Трансфер до хотела и по възможност - настаняване. Свободно време до обяд. От 12.00 ч. - панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес – разглеждане на чаровния квартал „Ла Бока”, родното място на тангото, „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото-стоп на площада на Обединените нации и др. Вечерта – свободно време. Нощувка в Буенос Айрес. 


Буенос Айрес 
3 ДЕН 
31.01.2016 - Закуска. Свободен ден в Буенос Айрес или по желание - екскурзия до ранчо и среща с гаучоси в пампата (тръгване в 09.00 ч. сутринта), където ще имате възможност да участвате или наблюдавате обяздване на коне, да наблюдавате шоу на гаучосите с танци и да опитате от чая мате. Очаква ви вкусен обяд със специалитети на гаучосите и напитки. Връщане в хотела около 17.00-18.00 ч. Нощувка в Буенос Айрес. 


гаучос 
4 ДЕН 
01.02.2016 - Закуска. Този ден Ви се предлагат по желание: 1. Еднодневна екскурзия с ферибот до Монтевидео с включена туристическа обиколка. Ранна закуска. Тръгване от хотела в 06.15 ч. В 08.00 ч. – отплаване с кораб от пристанището на Буенос Айрес. В 11.00 ч. - пристигане в Монтевидео. Следва туристическа обиколка: Площада на свободата (Независимостта), Сградата на Парламента. Обиколката продължава с посещение на аристократичния квартал на Монтевидео, Крайбрежния булевард с хубавите плажове. Имате възможност да се наслаждавате на панорамата на града. В 17.00 ч.- посещение на шопинг центъра “Пунта Каретас”. В 18.00 ч.- трансфер до пристанището. В 19.00 ч. – заминаване за Буенос Айрес. Пристигане в Буенос Айрес около 23.00 ч. или 2. Еднодневна екскурзия с ферибот до Колония дел Сакраменто (Colonia del Sakramento) - бившата португалска да Сакраменто Colonia е град в югозападната част на Уругвай, от Рио де ла Плата, с лице към Буенос Айрес, Аржентина. Това е най-старият град в Уругвай и столица на областта Колония. Тя има население от 21 714 (при преброяване през 2004 г.). Той е известен със своите исторически места, част от световното културно наследство. Модерната Колония дел Сакраменто произвежда текстилни изделия и има зона за свободна търговия, в допълнение към политехнически център и различни правителствени сгради. Нощувка в Буенос Айрес. 


Буенос Айрес 
5 ДЕН 
02.02.2016 - Закуска Този ден Ви се предлага, по желание - екскурзия с корабче по река Тигре до мястото, наречено “Тигре и Делта”. Пътува се с автобус до гр.Тигре, откъдето се прави разходка с корабче по р.Тигре и делтата на р.Парана. Очаква ви едно изключително приятно пътуване между острови с хубави вили и къщи. Корабчето минава през екзотични заливи и пампа, като дава възможност за евентуална среща с представителите на местната фауна. В ранния следобед се връщаме в хотела. Възможност за разходка в централната част на града с пешеходната улица „Флорида”, където ще имате възможност да се насладите на танцуващи по площадите майстори на аржентинското танго, на редица красиви сгради и множество магазини. Вечерта, по желание – посещение на изключително интересното танго шоу ”Мистър Танго”. Нощувка в Буенос Айрес. 


Буенос Айрес - танго шоу 
6 ДЕН 
03.02.2016 - Закуска. В 12.00 ч. - трансфер до летището и в 14.25 ч. - полет Буенос Айрес - Игуасу с “LAN Airlines”. Кацане в Игуасу в 16.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка в Игуасу. 


водопадите Игуасу 
7 ДЕН 
04.02.2016 - Закуска. Този преди обяд Ви се предлага, по желание - екскурзия до индианско селище в джунглата или свободно време с възможност за плаж край басейна на хотела, разположен в тропически парк с екзотични птици. Следва посещение на най-впечатляващите водопади в Южна Америка от бразилска страна. Възможност за участие в макуку сафари - разходка с моторница под водопадите (по желание). Имате уникалната възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (по желание). Нощувка в Игуасу. 


водопадите Игуасу 
8 ДЕН 
05.02.2016 - Закуска. Посещение на Птичия парк, където ще видите на живо най-интересните птичи представители на фауната на Южна Америка. След обяд - разглеждане на водопадите от аржентинска страна. Вечерта, по желание - посещение на шоу програма с типичните танци на Бразилия, Парагвай и Аржентина (с включена вечеря). Нощувка в Игуасу. 


водопадите Игуасу 
9 ДЕН 
06.02.2016 - Закуска. Трансфер до летището. В 06.23 ч. - полет Игуасу – Рио де Жанейро. Кацане на летището в Рио в 08.19 ч. Посещение на Ботаническата градина (като входът се плаща допълнително), една приятна разходка във флората на Южна Америка. Възможност за снимки. По желание - посещение на най-известния стадион в света Маракана, където имате възможност да влезете в съблекалните и вътре в стадиона (входът се плаща допълнително). Трансфер до хотела и настаняване. Вечерта - възможност за разходка по Копакабана, един от най-известните плажове в света, посещение и разглеждане на хотел „Копакабана палас”. Нощувка в Рио де Жанейро. 


Рио де Жанейро 
10 ДЕН 
07.02.2016 - Закуска. Туристическа обиколка “един ден в Рио” с местен екскурзовод и превод на български език - забележителностите в центъра на града Сградата на „Театро мунисипал” (”Teatro Municipal”), Сградата на Кметството, Сградата на „Банко ду Бразил” (”Banco du Brasil”) и др., кварталите Копакабана, Ипанема, Леблон, планината Сера де Кариока, която е част от Националния парк Тиджука, където на хълма Корковадо е разположена статуята на Исус Христос - символът на града. Обяд в ресторант в квартала Копакабана, по време на който ще имате възможност да опитате типичните ястия за Бразилия. Изкачване с два кабинкови лифта до хълма „Захарната глава”, откъдето се открива най-красивата гледка към залива Гуанабара, в който живописно е разположен града. 


Рио де Жанейро - по време на карнавала 
11 ДЕН 
08.02.2016 - Закуска. Свободно време в Рио де Жанейро или по желание – еднодневна екскурзия до Петрополис, където се намира бившата лятна Резиденция на двамата бразилски императори Педро І и Педро ІІ. Следва разглеждане на Двореца и китното градче Петрополис. Връщане в хотела в Рио де Жанейро към 15.30 ч. Свободно време в Рио де Жанейро с възможност да изживеете невероятната атмосфера на карнавала по улиците на Рио. От 21.00 ч., по желание - посещение на Парада на детските школи по самба. По желание, от 23.00 ч.- посещение на гей-парад, посветен на Карнавала в зала „Скала” в Рио. Нощувка в Рио де Жанейро. Нощувка в Рио де Жанейро. 


Рио де Жанейро - стадиона Маракана 
12 ДЕН 
09.02.2016 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс – зеленото крайбрежие и разходка с корабче до един от тропическите острови (с включен обяд). Привечер - връщане в Рио де Жанейро. Вечерта - разходка по най-известния плаж в света Копакабана, където може да пийнете типична бразилска напитка или да вечерятe. Нощувка в Рио де Жанейро. 


Рио де Жанейро 
13 ДЕН 
10.02.2016 - Закуска. Свободно време. Трансфер до летището. В 18.00 ч. – самолетен полет Рио де Жанейро - Париж с “Air France”. 


Рио де Жанейро - статуята на Исус 
14 ДЕН 
11.02.2016 - Пристигане в Париж в 08.00 ч. В 10.20 ч. - полет Париж – София. Пристигане на летище София в 14.15 ч. 

ЦЕНАТА  ВКЛЮЧВА: 
самолетни билети за всички международни и вътрешни полети; 
всички трансфери летище – хотел – летище; 
4 нощувки със закуски в Буенос Айрес в хотел 3*/4*; 
3 нощувки със закуски в Игуасу в хотел 4*; 
4 нощувки със закуски в Рио де Жанейро в хотел 4*; 
панорамна и туристическа обиколка на Буенос Айрес; 
туристическа обиколка „един ден в Рио” (10-ти ден); 
изкачване на хълма Корковадо (със статуята на Исус) със зъбчата железница, като се пътува през тропическа гора (10-ти ден); 
качване с лифт до хълма „Захарната Глава”; 
посещение на Колониалния център на Рио; 
посещение на Ботаническата градина в Рио (без входа и без билетите за градския транспорт - те се плащат допълнително); 
посещение на водопадите Игуасу от бразилска и от аржентинска страна (7-ми ден) - без  входа за Националния парк с водопадите Игуасу, плаща се допълнително; 
1 обяд в ресторант в квартала Копакабана (с типичните ястия за Бразилия) - 11-ти ден; 
наземен транспорт с туристически автобус; 
екскурзоводско обслужване, водач от фирмата-организатор и местен екскурзовод (с превод на  български език). 

В  ЦЕНАТА  НЕ  СА  ВКЛЮЧЕНИ: 
      -    летищни такси за всички международни полети - 545 евро (към 30.10.2015 г.); 
      -    летищни такси за вътрешните полети - 120 евро (към 30.10.2015 г.); 
-          медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 30 лв (за лица до 
      65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. - 60 лв; 
-          билети градски транспорт в Рио: - за метро (9-ти и 10-ти ден) – около 5-6 щ.долара; 
(1 билет - около 2 щ.долара)        - за автобус (9-ти и 10-ти ден) – около 12 щ.долара;    
-          вход за Ботаническата градина – 10 реала (около 5 щ.долара) - 9-ти ден;  
-          посещение на ранчо в пампата (с включен обяд) – 115 щ.долара (3-ти ден); 
-          екскурзия до Монтевидео (с ферибот) – 295 щ.долара (с включена обиколка на Монтевидео и трансфер до ферибота) - 4-ти ден 
      или 
-          екскурзия до Колония дел Сакраменто (с ферибот) - 170 щ.долара; 
-          екскурзия с корабче до „Тигре и Делта” –  45 щ. долара (5-ти ден); 
-          танго шоу  „Мистър Танго” в  Буенос Айрес – 145 щ.долара (с вечеря) 
(5-ти ден)                                                            –  95 щ.долара (без вечеря)                              
-          екскурзия до индианско селищe в джунглата – 45 щ.долара (7-ми ден); 
макуку сафари -  от бразилска страна - 105 щ.долара (7-ми ден); 
-          полет с хеликоптер над водопадите Игуасу – 120 щ.долара (за 1 турист) - 7-ми ден (плаща се на място); 
-          вход за Националния парк с водопадите Игуасу (плаща се в местна валута) 
                - от бразилска страна  – 24 щ.долара (в реали) - 7-ми ден; 
                - от аржентинска страна – 30 щ.долара (в аржентинско песо) - 8-ми ден; 
-          шоу програма в Игуасу (с вечеря) – 75 щ.долара (8-ми ден); 
-          вход за Птичия парк в Игуасу – 15 щ.долара (8-ми ден); 
      -    билет за Парада на самба школите (със запазени места в официалния сектор за туристи 
            и включен трансфер) – 220 евро (9-ти ден); 
- посещение на стадион Маракана (вход + транспорт) –  18 щ. долара (9-ти ден); 
- еднодневна екскурзия до Петрополис – 70 щ. долара (11-ти ден); 
-          екскурзия до лагуните на Ангра дос Рейс и разходка с корабче до тропически остров 
(с включен обяд) – 90 щ.долара (12-ти ден); 
      -      такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­42 щ.долара  
  (плаща се предварително). 


*Забележки: 
            1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, 
                което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за 
                последните два дни по същата. 
            2. За външните полети лимитът за багажа е 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен  
                багаж. 
      3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 21.03.2015 г.; 
      4. Входовете на посещаваните обекти и полета с хеликоптер се плащат на място; 
      5. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват  и  плащат предварително; 
            6. Категоризацията на хотелите в Бразилия и Аржентина не съответства на  
                критериите за категоризация на хотелите в Европа. 
3.  За екскурзията до Монтевидео местата се заявяват предварително още при 
    записване, защото са ограничени. 
4. Цената 2 495 евро е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 630 евро. 
5. Цената 2 495 евро е за хотел 4* в Рио де Жанейро. Доплащане за хотел 5* Rio Othon  
    Palace в Рио де Жанейро - 220 евро.  
6. За деца до 12 год., настанени на трето допълнително легло - отстъпката е 190 евро. 
7. Начин на плащане: 
            - в брой 
            - по банков път 


  При  записване  се  внася  депозит  от 1000 евро              


Информация за хотелите: 
Рио де Жанейро – hotel Rio Othon Palace  5 *  http://www.othon.com.br/en/hoteis/hotel-em-copacabana/rio-othon-palace#o-hotel 
Буенос Айрес - hotel Vista Sol  4 *  http://www.vistasolbuenosaires.com/ 
Игуасу - Viale Tower Hotel  4* 
http://www.vialehoteis.com.br/hotel/vialetower 


ЦЕНАТА 2495 евро Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ  10 ЧОВЕКА 
ПРИ ГРУПА OT 7 ДО 9  ЧОВЕКА - ЦЕНАТА Е  2595 евро 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 

          - Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване; 
          - За деца до 18 год. нотариално заверена декларация от родителите с разрешение детето им  
            да пътува в чужбина. 
0052
 

ГЛОБЪЛ ТУРС ООД

Адрес: гр. Варна, бул. Княз Борис 86
Телефон: 052/601085; 0899818457
Сайт: http://www.globaltours-bg.com

Още оферти