Нова Година в Малта (АРХИВИРАНА)


Цени от: 602 лв
Продължителност: 6 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Малта

Описание

Програма:

Програмата започва със среща на летище София с представител на туроператора за полет от София до Малта. На летище Малта Ви очаква представител на фирмата-партньор на туроператора за трансфер, информационна среща, за да Ви представи дестинацията и Ви даде по-подробна информация за района, Вашия хотел и допълнителните мероприятия, към които можете да се присъедините. Настаняване в избрания от Вас хотел. Нощувка.

Ден 2 - 30.12.2015:

След закуска в хотела, ще имтае възможността да се присъедините към организираните за Вас екскурзия и посетите столицата Валета, с нейните неповторими градини Barrakka, удивителната крепост и катедралата шедьовър на бароковата архитектура - светилище за рицарите на Малтийския орден, да видите Двореца на Великия Магистър с безценни произведения на изкуството и колекции от гоблени, фрески и рицарски доспехи ..., а след този наситен с впечатления ден да посрещнете празнично Новата 2016-та година.
Нощувка.

Ден 4 - 01.01.2016:

След закуска разполагате със свободно време, за да се потопите самостоятелно в атмосфера на острова, носещ отпечатък на над 7000 годинишната си история, творена от финикийци, картагенци, римляни, византийци, араби, нормани..., съхранила благородството на рицарите от ордена на Св. Йоан.
Нощувка

Ден 6 - 03.01.2015:

Хотели по програмата:

http://www.sunflowerhotel.com.mt/ - 602 лв на човек в двойна стая без изхранване

http://www.paradise-bay.com/malta/hotel/en/index.shtml - 604 лв с включени закуски

http://www.windsormalta.com/ - 700 лв с включени закуски

http://www.marinahotel.com.mt/ - 1093 лв с включени закуски 

http://www.lemeridienmalta.com/ - 1146 лв с включени закуски


Информация за дати и цени

29.12.2015 - 03.01.2016

Цена на човек в двойна стая: от 602 лв


Какво е включено в цената

Изпращане на летище София от представител на фирмата 

Посрещане на летище Малта от представител на фирмата партньор

Настаняване за 5 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел

<span style="\&quot;font-family:lucida" sans="" unicode,lucida="" grande,sans-serif\"="">Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период


Какво не е включено в цената

Летищни такси - 80 евро на човек.

Новогодишна Празнична вечеря.

Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.

Допълнителни екскурзии:

МДИНА - Полудневна екскурзия на дата 03.01.16 - 30 евро на човек

<span style="\&quot;font-family:lucida" sans="" unicode,lucida="" grande,sans-serif\"="">ОСТРОВ ГОЗО - Целодневна екскурзия с включен обяд на дата 02.01.16 - 50 евро на човек

Art Travel

Адрес: бул.Черни връх 33Е магазин 8
Телефон: 0897851146
Сайт: http://arttravel.bg

Още оферти