Нова Година в Лисабон (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1365 лв
Продължителност: 6 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Португалия

Описание

Самолетна програма 6 дни / 5 нощувки

Програма:

Ден 1:

06:10 ч. отпътуване от летище София. 07:10 ч. кацане в Мюнхен. 11:05 ч. отпътуване за Лисабон. 13:10 ч. кацане в Лисабон, трансфер, настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка. 

Ден 2:

Закуска. Панорамна обиколка на Лисабон с екскурзовод на български: квартала Белем: манастира Херонимос (отвън) и кулата Белем, включени в Списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство, Паметника на откривателите; площад „Рестаурадореш”, площад „Росио”, известните улици в центъра на града: „Аугуста”, „Оуро” и „Прата”, асансьора Санта Джуста, квартала „Алфама”, Катедралата, замъка Сао Жорже (отвън), квартала „Чиадо”, Площада на търговията и Триумфалната арка. Свободно време. Нощувка. 

Ден 3: 

Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв. + такса за вход в замъка Пена и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка. 

Ден 4:

Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Океанариума, възможност за разходка из Парка на Нациите. Нощувка. 

Ден 5:

Закуска. По желание - целодневна екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш с доплащане 142 лв. + такса за вход в Баталя (около 8 евро) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника. Нощувка. 

Ден 6:

Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 12:00 ч. отпътуване за Мюнхен. 16:10 ч. кацане в Мюнхен. 17:05 ч. отпътуване за София. 20:20 ч. кацане на летище София. 

Хотели по програмата:

Hotel Nacional 3* - http://www.hotel-nacional.com/en/ - 1365 лв на човек

Jorge V Hotel 3* - http://castelodesaojorge.pt/ - 1395 лв на човек

Turim Avenida Liberdade 4* - http://turim-av-liberdade.hotel-rn.com/?lbl=ggl - 1479 лв на човек

HF Fenix Music 4* - http://www.hfhotels.com/hf-fenix-music - 1520 лв на човек

HF Fenix Lisbon - http://www.hfhotels.com/hf-fenix-lisboa - 1549 лв на човек

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел в центъра на Лисабон, трансфери, екскурзоводска програма на български език. Лети се с авиокомпания „Луфтханза”. 


Информация за дати и цени

Дати:

29.12.2015 - 03.01.2016

Пакет за 5 нощувки:

Цена на човек в двойна стая: 1365 лв


Какво е включено в цената

Цената включва: 

Самолетен билет

Летищни такси

Съответния брой нощувки + закуски

Транфер летище - хотел - летище

Екскурзоводски услуги на български език


Какво не е включено в цената

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

Новогодишна вечеря

Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт.

Медицинска застраховка (2 лв на човек на ден)

Целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв

Целодневна екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш с доплащане 142 лв.

Допълнителни услуги с доплащане: 

Целодневна екскурзия до Синтра, Кабо да Рока, Кашкайш и Ещорил с доплащане 142 лв. + такса за вход в замъка Пена и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български, разходка из центъра на Синтра (древната лятна резиденция на португалските монарси), посещение на Кабо да Рока (най-западната точка на континентална Европа, предлагаща прекрасна гледка към Атлантическия океан), кратки спирки в Кашкайш и Ещорил (едни от най-известните курорти в Португалия). Екскурзията се организира при минимум 10 участника.

Целодневна екскурзия до Фатима, Баталя и Обидуш с доплащане 142 лв. + такса за вход в Баталя (около 8 евро) и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва транспорт с автобус, екскурзоводско обслужване на български. Екскурзията се организира при минимум 10 участника.

Art Travel

Адрес: бул.Черни връх 33Е магазин 8
Телефон: 0897851146
Сайт: http://arttravel.bg

Още оферти