Нова година в Долни Милановац Сърбия! (АРХИВИРАНА)


Цени от: 359
Продължителност: 3 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Сърбия

Описание

Програма:

1 ден 31.12.2015 ПЛОВДИВ – КАРЛОВО – ВИДИН – НЕГОТИН – ДОЛНИ МИЛАНОВАЦ
Тръгване от гр.Пловдив, по маршрут Карлово – Видин – ГКПП Брегово. Пристигане в Република Сърбия. Туристическа програма в град Неготин: педагогическото училище, къщата на хайдут Велко, Голямата църква, домът на Стефан Мокраняц, свободно време за разходка и обяд в центъра на града. Отпътуване към град Долни Милановац. Разположено на самия дунавски бряг, градчето е седалище на дирекцията на национален парк „Джердап“. Настаняване в хотел „Лепенски Вир“ ***. Свободно време за ползване на басейна включен в цената и спа-центъра в хотела или разходка. Новогодишна вечеря с неограничени напитки и музикална програма. Нощувка.

2 ден 01.01.2016 ДОЛНИ МИЛАНОВАЦ – ЛЕПЕНСКИ ВИР – ГОЛУБАЦ – ДОЛНИ МИЛАНОВАЦ
Закуска. Свободно време в хотела или полудневна екскурзия до Голубац / срещу допълнително заплащане/ . Екскурзия до „Лепенски вир“ – единственият в света музей на открито от времето на стария неолит. В него са разкрити селища и култови сгради, датиращи от 7000 години преди Христа. Поглед към Дунав и част от Националният парк „Джердап“- природният резерват е с разнообразна фауна и флора, дирекцията на който е в Долни Милановац. Отпътуване на север по панорамния Траянов път до входния пункт на природен парк Джердап и Дунавската клисура със средновековната крепост Голубац. Построена е през XIV век на входа на най-тясното ждрело в каньона на Дунав, наречено Железни Врата (Джердап горге), една от най-интересните и добре запазени крепости в Сърбия от средновековния период. Снимки и разходка в града с атрактивната местна кухня на ястия само от дунавска риба /костур/. Организиран обяд на брега на реката в рибен ресторант с костур/шаран и рибена чорба. Връщане в хотела след обяд. Свободно време за разходка, ползване на басейна и спа-центъра. Реприза повторение на Новогодината вечеря с неограничен алкохол и музикална програма.

3 ден 02.01.2016 ДОЛНИ МИЛАНОВАЦ – ДЖЕРДАП – ВИДИН – ПЛОВДИВ
Закуска. Отпътуване покрай бреговете на река Дунав към Кладово, през най – красивата и най – голямата клисура в Европа „Джердапска клисура“ при нейната най – голяма речна дълбина, около 100 м. Фото-пауза при възможност в най-тясната и опасна зона – „Дунавският Гибралтар“. Отпътуване към Кладово по панорамния път – Траянов. Разглеждане на „ Джердап 1“ /Железни врата/, която е между четирите най-големи хидроцентрали в света. Отпътуване през Видин към град Пловдив. Пристигане в град Пловдив късно вечерта.

Информация за дати и цени

Дата: 31.12.2015 – 02.01.2016г.
Престой: 3 дни / 2 нощувки
ПРОМО Цена: 359 лв.!!!
*Тръгване от Пловдив

Какво е включено в цената

• нощувка в хотел, в град Долни Милановац *** – 2 нощувка, 2 закуска, 2 вечери с неограничен алкохол и музикална програма с включена Новогодишна празнична вечеря;
• транспорт с комфортен автобус;
• медицинска застраховка на стойност 5000 евро ;
• екскурзоводско обслужване.

Какво не е включено в цената

разходи от личен характер;
• полудневна екскурзия за Голубац с включен обяд – 18 евро /провежда се при минимум 20 човека/;
• ползване на СПА център (включва: сауна, парна баня, джакузи, тангентор, турска баня) – 10 евро на ден;
• приблизителни входни такси за посещаваните обекти:
къщата на хайдут Велко – 150 дин.;
Лепенски вир – 350 дин.;
„ Джердап 1“ – 2 евро.
ТЕСКО ГРУП ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, ул.''Опълченска''19
Телефон: 0889080606, 032330606
Сайт: http://www.teskogroup.bg

Още оферти