МИЕЛ ЕООД


Адрес: София - 1000, ул. "Уилям Гладстон" № 3
Телефон: +35929157715
Сайт: http://www.miel.travel

Meetings - Професионализъм при организиране на работни срещи, семинари и конференции!
Нашата цел е да Ви осигурим най-добрите условия за провеждане на работни срещи, семинари, обучения и конференции за бюджета, който сте предвидили.
От избора на зали, хотелско настаняване, техническо оборудване, транспорт, ресторанти и кетъринг компании до подбор на меню за работен обяд или Гала вечеря, туристически програми и програми за свободното време на участниците.

Incentives - Фирмени пътувания и екипни програми!
Това няма да е едно обикновено, туристическо пътуване, а специално разработена и подготвена цялостна програма, защитаваща бизнес интересите на Вашата компанията.
Доверете се на МИЕЛ и ще имате екип от хора, завърнали се от специализирано пътуване с нови идеи и ентусиазъм за работа!

Events - На какво още се дължи успехът на едно събитие!
Като професионалисти, ние в МИЕЛ обръщаме внимание на всеки детайл - от мястото на провеждане на събитието, дизайна на залите и техническото обслужване, до осигуряването на транспорт, развлекателна програма и медийно обслужване.

Leisure - Ваканция или почивка – пътувайте за удоволствие!
При нас всяка оферта за пътуване или почивка е индивидуална, съобразена с предпочитанията Ви и се подготвя специално и само за Вас, Вашите любими хора, близки и приятели. Пътешествия до близки и далечни места, вълнуващи екзотични дестинации, круизи, уикенд програми, пътувания с цел посещения на концерти, спектакли или спортни събития в Европа и по света, вълнуващи ваканции на плажа или в планината и още много възможности да се наслаждавате на любимите занимания - това е част от многообразната палитра на нашите услуги.
Вие изберете Къде, Кога и Как да пътувате.

Оферти от агенцията