КАРИБСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ПРИЯТЕЛИ, 02.02.2015 - 11.02.2015 (АРХИВИРАНА)


Цени от: 1377.00 евро
Продължителност: 10 дни
Транспорт: Самолет
Местоположение: Куба

Описание

КАРИБСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ С ПРИЯТЕЛИ ' 2016 - САМОЛЕТНА ПРОГРАМА
​ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА
10 дни / 8 нощувки

ДЕН 1
София – Хавана

Отпътуване на 02 февруари 2016 в 7.20 ч. от летище София за Париж с полет на авиокомпания "Air France". Пристигане в 09.20 ч. в Париж. Отпътуване за Куба в 11.05 ч. Пристигане в Хавана в 15.30 ч. Посрещане на летището от представител на фирмата партньор на ДАН Травел. Трансфер до хотела с минибус и англоговорящ представител на фирмата партньор. Настаняване в хотел "Quinta Avenida" *****. Опция за вечеря в хотела (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

ДЕН 2
Хавана

Закуска в хотела. Туристическа програма: В 09:00 часа отпътуване към фабрика за производство на пури, възможност за шопинг в магазина към фабриката. В 10:30 часа начало на пешеходната обиколка на страия квартал на Хавана, по време на която ще бъдат разгледани:   площадите ¨Plaza de Armas¨, Plaza de la Catedral¨, ¨Plaza San Francisco de Asis¨ and Plaza Vieja. След това групата ще се разходи по известната търговска улица Obispo, Floridita бар (разположен в края на улица Obispo), хотел Ambos Mundos, където е пребивавал Хемингуей (само отвън се разглежда). Следва обяд в ресторант ла Мина - традиционен кубински ресторант в стария квартал на Хавана. Следващата спирка е при пазара на занаятите в Сан Хосе, където групата ще има възможност за пазаруване. След това автобусът с групата се отправя към новата част на Хавана, където ще има фото пауза при Ел Капитолио /отвън/ и посещение на Площад Революция. Следва трансфер обратно към хотела с Коко такси, като по пътя се разглеждат районът Ведадо, Университета, Хотел Хабана Либре, Копелия - кубинска държавна верига за сладоледи, булевард Ел Малекон, от където се откриват спиращи дъха гледки към залива, районът Мирамар. Пристигане в хотела. Вечеря (срещу допълнително заплащане). Нощувка.

ДЕН 3
Хавана – долината "Винялес"/екскурзия по желание, срещу допълнително заплащане/

Закуска. Трансфер с комфортен минибус до долината "Винялес" в Пинар дел Рио – най-западната провинция на Куба, където се отглежда най-висококачествения тютюн в света. Посещение на Индианската пещера, разходка до праисторическия стенопис, посещение на тютюневата плантация Каза де Бенито.Обяд в Palenque de los Cimarones. Отпътуване обратно към Хавана. Пристигане в хотела. Вечеря (срещу допълнително заплащане).
По желание посещение на Кабаре Тропикана /срещу допълнително заплащане/: трансфер с ретро автомобили до Кабаре Тропикана, където гостите могат да се насладят на кабаретно шоу представление с включена консумация на Кава, Кубински ром Havana Club, Кубинска напитка Кола, хапки. Вечеря в Тропикана /по желание, срещу допълнително заплащане/. Представлението е от 22:00 - 00:00. Трансфер до хотела с минибус.Нощувка.

ДЕН 4
Хавана - Варадеро

Закуска. Освобождаване на стаите в хотела "Quinta Avenida"*****. Трансфер с минибус до Варадеро. Пристигане в хотел "Melia Marina"*****. Обяд. Настаняване в хотела на база Ол Инклузив. Вечеря. Нощувка

ДЕН 5
Варадеро

Закуска. Свободен ден за плаж или за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 6
Варадеро

Закуска. Свободен ден за плаж или за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 7
Варадеро

Закуска. Свободен ден за плаж или за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 8
Варадеро

Закуска. Свободен ден за плаж или за ползване на услугите в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 9
До нови срещи в Куба

Закуска. Освобождаване на стаите. Свободно време. Трансфер до летище Хавана. Отпътуване в 17.50 ч. от летище Хавана за Париж с полет на авиокомпания "Air France". Кацане в Париж в 08.35 ч. на 11 февруари 2016. Отпътуване за София в 10.20 ч. с полет на авиокомпания "Air France". Кацане на летище София в 14.05 ч.

 


Информация за дати и цени

Дата на отпътуване: 02.02.2016
Дата на връщане: 11.02.2016

Какво е включено в цената

 • 3 нощувки със закуски в хотел Quinta Avenida 5* в Хавана, 5 нощувки на Ол инклузив в хотел Melia Marina 5* във Варадеро
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"
 • Самолетен билет
 • Трансфер
 • Екскурзия: Сити тур на Хавана с включен обяд
 • Туристическа виза

Какво не е включено в цената

 • Посещение : на Тропикана Кабаре: 103.00 euro на човек
 • Разходи от личен характер
 • Пакет: Посещение на Тропикана Кабаре с включена вечеря: 123.00 euro на човек
 • Екскурзия: до Винялес с включен обяд: 61.00 euro на човек
 • Вечеря: в хотел Quinta Avenida 5*: 20.00 euro на човек на вечер
 • Държавна такса: 25 CUC /изходна такса за Куба - заплаща се на летището в Хавана/
 • Летищни такси: 490.00 евро на човек
ДАН Травел ЕООД

Адрес: Пловдив, ж.к. Тракия, бул. Шипка, ТЦ Сани офис 30
Телефон: 032282028
Сайт: http://www.dantravel.bg

Още оферти