Автобусна програма за Нова Година в Скопие с настаняване в хотел 2/3*,4* и 5* и Новогодишна Гала вечеря в ресторант „Македонска кука“ (АРХИВИРАНА)


Цени от: 171.60лв.
Продължителност: 3 дни
Транспорт: Автобус
Местоположение: Македония

Описание

Програма:

Ден 1 -30.12.2015 г.
Дневен преход. 07:00ч. Отпътуване от „Автогара Сердика” – София (бившият „Трафик Маркет”), преминаване през Драгичево – 08.00ч., Кюстендил – 08.30ч. по маршрут Крива Паланка – Скопие. Посещение на  Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Камен мост и къщата музей на майка Тереза (отвън). Настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 2 -31.12.2015 г.
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание: 07:30 Посещение на стария град Охрид и манастира „Свети Наум“- паметника на Кирил и Методий, паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата „Света Богородица Перивлепта“от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата „Свети Панталеймон“, където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата „Свети Йоан Канео“, разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата „Света София“, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия. Посещение на манастира „Свети Наум“, разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По пътя спиране на известните Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата „Св.Св Архангел Михаил и Гавраил, където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода. Връщане в Скопие около 15:00 и подготовка за празничната вечер.

Вечерта – посрещане на НОВАТА 2014 ГОДИНА в ресторант „Македонска кука“ с богато меню, музика и танци.  Нощувка.

Ден 3 -01.01.2016 г.
Закуска.Свободно време или екскурзия по желание: Посещение на една от най-красивите македонски природни местности: каньона на река Треска и язовир Матка в близост до столицата Скопие. Мястото е изключително живописно, а сред отвесните скали, скрили в нишите си легенди и предания за отминалите времена, се намира и манастира „Свети Андрей“, основан през 1389 г. от по-малкия брат на Крали Марко.

4 ден -02.01.2016 г.
Закуска.12:30 отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Информация за дати и цени

Дата на отпътуване: 30.12.2015г. – 02.01.2016г.
Цена от:171.60лв.

Какво е включено в цената

транспорт София-Скопие-София
3 нощувки в  в съответната категория хотел
3 закуски  в съответната категория хотел
панорамно-пешеходна обиколка на град Скопие
водач от фирмата организатор по време напътуването и престоя в Скопие

 

Какво не е включено в цената

медицинска застраховка
лични разходи
програми по желание
Посещение на стария град Охрид и манастира „Свети Наум“
Посещение на каньона на река Треска и язовира Матка
Пътни, магистрални и гранични такси 9 лв на човек (заплащат се задължително към пакета)
Новогодишна Гала вечеря в ресторант „Македонска кука“  90 лв на човек (заплаща се задължително към пакета)

 
ТЕСКО ГРУП ЕООД

Адрес: гр. Пловдив, ул.''Опълченска''19
Телефон: 0889080606, 032330606
Сайт: http://www.teskogroup.bg

Още оферти